Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לפני כשנתיים הפורום פה עזר לי מאוד ברכישת הרכב הראשון שלי ואני מרוצה מאוד מהרכב, מקווה שאצליח בעזרתכם גם בפעם השנייה. יש לי יונדאי אקסנט שנת 2008 125 אלף ק"מ עם מנוע חדש בן פחות משנה.

ההתלבטות שלי היא האם לנסות בכלל למכור ביד 2 ולקוות להוציא מחיר נורמלי או ללכת על אופציה של טרייד אין?

אם לפרט קצת אז אני לא יודע כמה באים לקראתך בטרייד אין מבחינת המחיר והרכב שנותנים לך, וכמה מישהו שמחפש ביד 2 יעריך את האוטו במיוחד שהוא עם מנוע כמעט חדש?

השאלה השנייה והיותר חשובה היא לאיזה רכבים אתם ממליצים להתקדם? המטרה שלי היא להחליף רכב כל שנתיים-שלש בשביל להפסיד כמה שפחות את ירידת הערך. הדרישות הן: רכב באותה קטגוריה פחות או יותר, שנתונים 2010-2011, רכב למשפחה עם שני ילדים ומתאים לנסיעות עירוניות ובינעירוניות, שיהיה אמין, מרווח, לא זולל דלק ולא דורש ביטוח יקר, בתקציב של בערך 35 אלף ש"ח (לא באופציית טרייד אין). תודה מראש לעונים!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...