Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש מתקין, חשוב שיהיה מקצועי ויעבוד נקי ומסודר, להתקנה של חיישני רוורס, מצלמה אחורית, מערכת וכו', עדיפות באזור השרון, אם לא אז בגוש דן.

תודה.

פורסם

ממליץ בחום על רענן דגן.

עשה לי השחרת חלונות ברכב והוא עושה הכל מהכל ובמחירים ממש שפויים. קיבלתי עליו המון המלצות. הוא עובד מסודר ולאט והוא בא עד אלייך.

0545623746

פורסם

לגבי מערכות סטריאו -

אורי. עשה לי את המערכת בפיקנטו. גם ממליץ בחום ! (קצת יותר יקר אבל שווה כל שקל לדעתי)

0528828250. הוא עובד באור יהודה.

פורסם

תודה, מאיזה איזור בארץ רענן נמצא?

לרענן ולאורי יש אתר אינטרנט?

אין לי בעיה אם יותר יקר - העיקר שיעבדו בצורה נקיה מסודרת ולא חפיפניקים.

תודה רבה לשניכם.

פורסם

שנינו זה אותו אחד :-D , פשוט שכחתי את אורי - ובכיף.

לרענן יש עמוד פייסבוק. הוא פחות טכנולוג והייתי קצת בהלם שהוא לא מפרסם פה אז הבטחתי שאני אשלח את שמו כל עוד אני יכול כי הוא באמת בחור אדיר.

הוא לדעתי גר באיזור פ"ת אבל היתרון העצום שלו זה שהוא מגיע אלייך... אין לו סדנא או משהו כזה.

זה מוביל ישר לביקורות שלו בפייסבוק: https://www.facebook.com/%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9B%D7%94%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%94%D7%9E%D7%A8%D7%9B%D7%96-%D7%9C%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%95

%D7%A7-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91-470147323171440/reviews

אורי -

הוא עובד עצמאית עד כמה שאני יודע אבל הוא חלק מעילית קאר אודיו (יוסי אלפיין).

http://www.ecaudio.co.il

פשוט לדעתי דרכו ישירות יהיה לך יותר זול ועם עבודה איכותית.

פורסם

סליחה, לא שמתי לב שרשמת שתי הודעות..

ראיתי את הביקורות של רענן, מוזר שאין לו חנות.. מה לגבי אחריות? שירות אחרי ההתקנה? אם חלילה משהו יצא לא תקין - יש עם מי לדבר?

תודה.

פורסם
סליחה, לא שמתי לב שרשמת שתי הודעות..

ראיתי את הביקורות של רענן, מוזר שאין לו חנות.. מה לגבי אחריות? שירות אחרי ההתקנה? אם חלילה משהו יצא לא תקין - יש עם מי לדבר?

תודה.

חנות זה שכירות, ארנונה וכיוצ"ב. יש לך אפשרות להחזיק את כל הציוד ברכב ולתת ADDED VALUE של הגעה עד הלקוח אפילו כשהוא בעבודה. אם לא זה - כנראה שלא הייתי עושה את ההשחרה עד היום.

לגבי תקלות אחרי התקנה - לי היו כמה בועיות קטנות בחלון אחד שלא שמתי לב אליהן עד שבוע אחרי - ופשוט בהזדמנות הראשונה הוא בא וחימם את זה שניה ויישר את זה. לגבי מערכות ודברים כאלה - שווה לך לברר מולו מה האג'נדת אחריות שלו.

פורסם

תודה, לאיציק יש חנות/אתר?

איך רענן בעבודות חשמל כגון התקנת חיישני רוורס/מצלמה/מערכות/רמקולים וכו'? הוא גם מקצועי או מתמחה רק בהשחרת חלונות?

תודה רבה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

גם אני מצטרף להמלצות על רענן דגן.

בהתאם להמלצות בשרשור פניתי אליו, והוא הגיע עד לפתח ביתי עם הציוד והכלים המתאימים.

ביצענו השחרת חלונות אחוריים, ליטוש פנסים, החלפת מגבים ונורות לד בתוך הרכב.

על הדרך רענן סידר עוד כמה דברים שדרשו בדיקה וכיוון.

עבודה מקצועית, מחיר הוגן ושירות לעילא ולעילא.

מומלץ בחום.

• תוכן חדש...