Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי חברים, אשמח מאד אם תעזרו לעלמה במצוקה :)

פיג'ו רצים כרגע עם מבצע של כמה ימי מכירה ומציעים את ה-208 במחיר מטורף (ביחס לשוק, לא ביחס לעולם...). בגרסת האוטומט ברמת האבזור הנמוכה (Access), הרכב מוצע ב83 אלף שקל (בערך, לפני כל מני תוספות קטנות).

נמוך בעשרים אלף מהאחרות בקטגוריה. האיבזור יש לציין - ממש מינימלי. חלונות אחוריים ידניים, מראות ידניות. מערכת מולטימדיה משודרגת כן תגיע איתו בעסקה, והיא עם בלוטוס ו-USB שלא קיים בדגם המקורי. אין כפתורי מדיה בהגה עצמו אבל יש על ידית בצד ההגה (כמו של המגבים והאורות). הנהיגה ברכב הייתה מהנה (למרות הרעידות ודימום המנוע המרגיז, אבל את זה אפשר לבטל בתחילת כל נסיעה).

היינו שם אתמול ועשינו הזמנה עם מקדמה קטנה שעוד ניתן לבטל.

אני חייבת לומר שיש לי התלבטות קשה. לאורך כל חיי שמעתי כמה פיג'ו/סיטרואן לא אמינות, ומאד מאד יקרות לטיפולים ותיקונים. בנוסף, האינטרנט מפוצץ באנשים שמספרים כמה לובינסקי הם חרא של חברה, שקרנים, גנבים ולא אמינים.

מצד שני, הכתבות על הרכב משבחות אותו ומספרות שלובינסקי למדו לקחים ומשנים טקטיקה. הרכבים של ימינו הם לא כמו פעם והרבה אנשים אומרים לי שזה כבר לא רלוונטי בכלל, ולא תהיה לי כל בעיה.

אשמח לשמוע ממי מכם שלא משוחד - איך עלויות הטיפול ברכב? האם לובינסקי באמת שוחטים במחירים?

איך עלויות החלפים? אני צריכה למכור כלייה בשביל לתקן מראה שבורה, או שהמחירים סבירים?

האם הרכב סחיר? השמועות מספרות על ירידת ערך מהגדולות ביותר בשוק הרכב וקושי למכור אותו בשוק המשומשות. זה נכון או שזה רק מה שכותבים המתחרים בטוקבקים?

איך האמינות של פיג'ו החדשות, בכלליות? יש מצב שאראה מוסך ב-3 השנים הקרובות מלבד טיפולים שוטפים? יש בכתבות השונות טוקבקים מטורפים שמדברים על מזגן שהתקלקל אחרי שבוע ומנוע שהלך אחרי שנה, זה נשמע לי פסיכי לגמרי.

ובקצרה - האם העובדה שאני קונה עכשיו סופר מיני ב-20K פחות מהמתחרות שלה, תתנקם בי בעתיד, או שאני יכולה להיות שקטה?

תודה לכל מי שיעזור!

עריכה אחרונה על ידי danceoflife
פורסם

הפיגו רכב טוב,אבל אכן סובל מירידת ערך גדולה.

אבל קחי בחשבון שבאותו מחיר יש גם את הסיאט איביזה שמציעה איבזור טוב יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מבעלות של כמה פיגואים במשך השנים האחרונות אני יכול להעיד שעלות הטיפולים היא ממוצעת ולא יותר,האמינות היא טובה,ויש לי נסיון עם כמה דגמים,אל תאמיני לכל מה שאומרים,לובנסקי הוכיחו את עצמם עד היום כחברה בעלת שירות גרוע למדי,אני מקווה שזה במגמת שיפור.

ה208 רכב מוצלח מאד,רק אם יש לך אפשרות כדאי לעשות עוד קצת מאמץ ולקחת את הדגם המאובזר יותר.

פורסם

על פי הפרסומים במבצע המכירות הקרוב הרכב פיג'ו 208 בגרסת אקסס

עם מנוע טורבו בנזין בנפח 1.2 ליטר בהספק 110 כ"ס ותיבת הילוכים אוטומטית,

תוצע במחיר מבצע של 79,900 ₪.

פורסם

כבר מספר שבועות יש מבצע מתמשך של 79,900 שח. למה דורשים ממך 83,000? אני מכיר חבר שקנה לפני מספר שבועות את הרכב הנ"ל. הוא מאוד היה מרוצה מחווית הרכישה בלובינסקי ועד עתה מאוד מרוצה מהרכב . הוא מנפגעי "צמפיון" בנושא עלויות טיפולים, כך שלפני שרכש עבר בין המורשים של לובינסקי וברר מחירי טיפולים. המסקנה שלו הייתה שזה משמעותית זול יותר מצמפיון....

פורסם

המנוע האמור הוא ההווה והעתיד של ליין שלם של דגמים של פיג'ו סיטרואן.

הגיר (המעולה) הוא יפני.

האוטו עצמו נהדר. רק תוודאי שאת מקבלת אותו במחירי המבצע שהם עורכים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
כבר מספר שבועות יש מבצע מתמשך של 79,900 שח. למה דורשים ממך 83,000? אני מכיר חבר שקנה לפני מספר שבועות את הרכב הנ"ל. הוא מאוד היה מרוצה מחווית הרכישה בלובינסקי ועד עתה מאוד מרוצה מהרכב . הוא מנפגעי "צמפיון" בנושא עלויות טיפולים, כך שלפני שרכש עבר בין המורשים של לובינסקי וברר מחירי טיפולים. המסקנה שלו הייתה שזה משמעותית זול יותר מצמפיון....

המחירי אחזקה של הרכבים שמשווקים ע"י צמפיון גבוהים בלא מעט מאלה של לובינסקי.

פורסם

כמה זמן את מתכוונת להחזיק את הרכב?

יש לי נסיון עם פיג'ו\סיטרואן, מחירי טיפולים וחלקים ממוצעים לגמרי.

אל תאמיני לכל מה שכותבים בטוקבקים. בשנים הראשונות של הרכב על הכביש נדיר שיש תקלות, ואם מטפלים בזמן ולפי הספר בלי לעגל פינות - גם אח"כ לא צפויות תקלות יוצאות דופן.

לדעתי - בשורה התחתונה - את מקבלת מחיר טוב בקנייה, וגם במכירה של הרכב תקבלי מחיר נמוך. בשורה התחתונה לא תפסידי.

את כן תרוויחי רכב נוח ומהנה יותר מרוב היפניות \ קוריאניות.

ולגבי האבזור - לדעתי כל ה"לא מאובזר" זה קישקוש.

חלונות לא חשמליים מאחורה - את מי זה מעניין, גם ככה רוב השנה נוסעים עם מזגן.

מראות לא חשמליות - כמה פעמים כבר צריך לכוון אותם? (אלא אם נוסעים הרבה נהגים באותו הרכב). אצלי הם כן חשמליים אבל אני בכלל לא זוכר איפה הם ומתי נגעתי בהם בשנתיים האחרונות. וברכב שלי גם אשתי נוהגת, גם היא בטח לא יודעת איפה הכפתורים האלה. גם הקיפול האוטומטי של המראות לא הכרחי, לדעתי. ואם כבר ציינת למכור כילייה כדי לתקן מראה - ככל שיש פחות חשמל במראה - כך עלות התיקון נמוכה יותר.

דווקא הבלוטוס וה USB כן שימושי ואת זה את כן מקבלת.

בקיצור, לדעתי - אין לך מה לחשוש, אם אהבת אותה בנסיעת מבחן - לכי על זה.

פורסם (נערך)

לגבי אמינות שזה כנראה הכי מטריד אותך : היו מנועים בעבר שהיו בעייתיים. כל דגם לגופו. היו בכבר בעיות חשמל בצמות ובכללי הם בהחלט למדו ושיפרו כל נקודה. המנוע והגיר שאת קונה נמצאו עד כה אמינים ביותר. עדיין יש חלק מצינורות מים כצינור שרשורי שבקיץ הישראלי מתבלים ואז הצינור נסדק.

אבל אלה שורדים בדר"כ 3 שנים.

אז ייתכנו קצת בעיות אבל בטח לא מה שמצטייר בציבור.

כאמור חלפים וטיפולים לא יותר יקרים מיונדאי לדוגמא. יחס היבואן לא טוב אבל זה לא שיבואנים אחרים מקסימים .

אני חושב שמנועי הטורבו החדשים דורשים טיפולים איכותיים ובזמן ופה הרבה מזניחים ודוחים ואז קופצות הצרות. אי אפשר לדוגמא למלא שמן שמצאת בתחנת דלק ולקוות לטוב.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

שלום,

ה 208 האוטומטית היא אחד הלהיטים שלנו בתקופה האחרונה והלקוחות מרוצים מאוד.

אז אפשרות ראשונה לכי על העסקה שמציעים לך האוטו נהדר באמת. האפשרות השניה שתבואי אלינו לקבל הצעה לעסקת 0 ק"מ, כשהרכב הישן אם יש יוכל לשמש כחלק מהמקדמה, ואם תרצי נבנה יחד איתך הסדר תשלומים מותאם לצרכים שלך ספציפית.

בברכה

אמיר

• תוכן חדש...