Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה: מזגן לא מקרר ברנו מגאן עם 70,000 ק"מ !!. מדחס עובד ויש גז, האם ייתכן שמדובר בשסתום התפשטות תקול (או שסתום לחץ בתוך המדחס) וזו הסיבה לאי הקרור ....

לי נראה שמדחס לא מתקלקל ב-70,000 ק"מ !! (במיוחד שעבד מצויין - לאחר החלפת פילטר והשלמת גז בערך 100 גרם)

הייתי אצל כמה מזגניסטים וכל אחד מבלבל אותי יותר מהשני.

האחרון טען שהבעיה בשסתום , אחר טען מדחס וכך הלאה......

תודה על התייחסות

פורסם

מאיפה אתה?

צריך לגשת למזגניסט מקצועי שיודע לאבחן תקלות בצורה מדוייקת. היית אצל כמה בעלי מקצוע ( טיבם לא ברור ) שבדקו את הרכב. איך אפשר לתת לך תשובה יותר נכונה ואבחנה מדוייקת דרך מסך מחשב?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מאיזור השרון

כיוון שכבר הייתי אצל כמה שאמרו שהם מקצוענים, אבל קיבלתי אבחנות שונות וקיצוניות ,

אשאל אותך, האם יכול להמליץ לי על מקצוען, שיעשה דיאגנוסטיקה, תיקו ושהמיזוג יפעל.

אזכיר, כי שאלתי, אם שסתום התפשטות תקול, מונע את עבודת המיזוג ???

• ספונסר פורום
פורסם

איך אתה יודע שהאבחנה קיצונית?

בהחלט יתכן שהמדחס לא תקין אחרי 70 אלף ק"מ.

האבחון הנ"ל קל ופשוט, ובעל מקצוע שמכיר את הדגם יאבחן את התקלה בזמן קצר.

אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה ללא תשלום או התחייבות.

אורן

פורסם

היית אצל עמוס מזגנים בני ברק ( ליד קניון איילון )?

אם לא, זאת הכתובת לאבחון תקלות מזגן.

גם אני פעם התרוצצתי בין כמה בעלי מקצוע עם תקלה לא שגרתית, עד הגעתי אליו, והכל אובחן וסודר בצורה מקצועית.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

סוף דבר.

לא מדחס, לא נזילה לא חרטא ברטא

הוחלף שסתום שעל המדחס

זה הכל

שסתום שעולה פחות מ 100 שקל, ממש לא 4300 שח, ממש לא 2000 ש"ח , ממש לא 1400 ש"ח

אז תסיקו מסקנות לבד

פורסם

באיזה מוסך הוחלף שסתום המדחס?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בקיצור. לפני שמאכילים אתכם בלוקשים, אז נראה לי שאם לא חסר גז ושומעים שהמדחס נכנס לפעולה אז דבר ראשון תחליפו רק את השסתום של המדחס וגם תחליפו את השמן. (הגז הוא שלכם כי הוא נשאב למכונה) ואקום בכל מקרה צריך לעשות כך שההוצאה לא תהיה גדולה כמו החלפת מדחס

• תוכן חדש...