Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום 2.5 על A45 והרצה ב ATS-V על קצה המזלג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מפולו GTI לעלות למפלצת הזו תוך זמן די קצר (יודע שהייתה גם A45). כל הכבוד וכן ירבו! 8)

אתה יודע מה מפריע לי? שיש בארץ לא מעט בעלי מפלצות והם או לא משתתפים בכלל בפורום הזה או פסיביים.

אני הייתי שמח לקרוא ביקורות על עוד רכבים בשווי של 500,000 עד 2,500,00.

חבל שהם לא משתפים

פורסם

לא. בחו''ל. לא יודע איך הוא יסתדר בלי 4*4 בחורף. הרגילה הייתה 4*4. יש לו גם בימר 328 ותיכף יבוא לורנס ושאר בימריסטים ויתילו עלי קללה שאני אומר שאהבתי את הקאדי הרגילה יותר מ328.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם
לא. בחו''ל. לא יודע איך הוא יסתדר בלי 4*4 בחורף. הרגילה הייתה 4*4.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

הרכב קשה מאוד לשליטה במהירויות נמוכות בקיץ הישראלי אז אני לא רוצה לחשוב איך זה במקומות קרים.

יש פה בפורום בחור עם bmw m2 שאמר שהוא לא הצליח לעשות דריפטים עם המישלין pss. אני לא מטיל ספק במה שהוא אמר וחווה אבל עם הקאדילק, עם אותם הצמיגים בדיוק, גם במהלך ההרצה עם בקרות דלוקות התחת יוצא בכל לחיצה סבירה על הגז בזמן פניה.

פורסם

אני דווקא אוהב את השחור. נראה צבע שמתאים לה. זה משדר "אמריקה" ואין לי בעיה עם רכב שמשדר סטראוטיפ. להפך, בהרבה רכבים זה מבורך בעיניי.

שוב אאחל שתתחדש ותהנה מהרכב!

התמונות טובות :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אתה יודע מה מפריע לי? שיש בארץ לא מעט בעלי מפלצות והם או לא משתתפים בכלל בפורום הזה או פסיביים.

אני הייתי שמח לקרוא ביקורות על עוד רכבים בשווי של 500,000 עד 2,500,00.

חבל שהם לא משתפים

לרוב מי שקונה רכבים במיליונים לא מעוניין לחשוף את עצמו מכיוון שלל שאלות מאיפה הכסף וכו׳, בנוסף רוב האנשים האלו לא מבינים יותר מידי במכוניות.. פשוט יש להם כסף לכן הם לא פעילים בפורום כזה ואחר.

אני לא מתבייש להגיד שלפני שנתיים בערך שקניתי רכב יקר לא הבנתי כלום במכוניות וקניתי את הרכב אך ורק בגלל עיצוב.. כמובן שבמשך שנה וחצי שהרכב היה אצלי הוא לא התאים לצרכים שלי (הארדקור מידי) ונהניתי יותר להסתכל עליו בחנייה מאשר לנסוע בו. (הרכב דרך אגב היה alfa 4c).

• תוכן חדש...