Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום 2.5 על A45 והרצה ב ATS-V על קצה המזלג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עכשיו אני מבין למה רצת לשלם את הדו"ח.

הגנות עלק.:lol:

נדמה שסעיף הדלק קצת ישתנה

לא הבנתי למה התכוונת.

נקודות זה כמו בריאות. לא משנה כמה כסף יש לך או כמה אתה מוכן לשלם, מהן גם מולטי מיליארדר לא יוכל להיפטר

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קירקושים זה דבר מעצבן!

אצלי גם סף הרגישות מאוד נמוך ואני שומע כול דבר ברכב.

כנראה, כמו שאמרו לי בפורום וכמו שאמר לי היועץ שירות, בכול רכב יש קירקושים.

היועץ שירות אמר לי בגאווה שאפילו במרצדס S קלאס יש קירקושים.

בקאדילק גם יש?

גם לי בשירות אמרו שב S קלאס יש קירקושים.

חייב לומר שבקאדילק נכון להיום אין שום קירקושים ויש את הרושם שהכל בנוי יותר טוב מה A קלאס אבל רק הזמן יאמר את שלו.

פורסם
סקירה מעניינת, מחכה שתסיים את ההרצה לשמוע עוד פרטים.

מעניין אם ייצא לך מתישהו להיות מובך ב-ATS-V :-D

ב-A45, תדלוק ב-98 הכרחי בשביל להוציא את מירב הכ"ס? יצא לך להרגיש הבדל מזערי כשתדלקת ב-95?

ברור שיצא לי להיות מובך. עדיין יש בארץ כמה GTRים, פרארים ופורשים טורבו. כמובן שיש רכבים חלשים יותר סטוק שמשופרים.

ב A45 אמרו לי כשלקחתי מהסוכנות שהסטנדרט של AMG זה 98. אני מניח שהכוונה היתה שזה 95 ומעלה אבל לא התקשתי לעמוד בהוצאות של 98. האם בפעמיים שתדלקתי 95 הרגשתי בהבדל? חד משמעית לא!. האם בדראג התוצאות היו יכולות להיות שונות? חד משמעית כן! מסקנה, אם זה לא כבד עליך ואתה אוהב מידי פעם להתחרות, תדלק אך ורק 98.

פורסם

בסופו של דבר, כמה ק"מ נסעת במרצדס?

החלפת רפידות לאחר כמה ק"מ?

הצמיגים החזיקו לך יפה. איך המישלן לעומת הקודמים?

חוץ מעניין הנוחות והקירקושים, מה רמת הרעש ברכב?

איך מערכת הסאונד? איך היא בקאדי?

מאכזב לשמוע על תחושת הזלזול מהשירות. קצת מפתיע.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
גם לי בשירות אמרו שב S קלאס יש קירקושים.

חייב לומר שבקאדילק נכון להיום אין שום קירקושים ויש את הרושם שהכל בנוי יותר טוב מה A קלאס אבל רק הזמן יאמר את שלו.

ולמה שלא יגידו ? מכיר דרך יותר טובה להוריד לך בעלים נרגן של A CLASS מהגב ? ביחוד שריפוי רחשים וקירקושים היא לרוב עבודה סיזיפית מעצבנת ומתסכלת, trail and error במירעו.

פורסם
בסופו של דבר, כמה ק"מ נסעת במרצדס?

החלפת רפידות לאחר כמה ק"מ?

הצמיגים החזיקו לך יפה. איך המישלן לעומת הקודמים?

חוץ מעניין הנוחות והקירקושים, מה רמת הרעש ברכב?

איך מערכת הסאונד? איך היא בקאדי?

מאכזב לשמוע על תחושת הזלזול מהשירות. קצת מפתיע.

42,000 ק"מ

החלפתי רפידות פעמיים. לא זוכר אחרי כמה ק"מ. אני חושב שזה היה יותר תלות של מספר הפעמים שהייתי בנס הרים מאשר קילומטראז'.

קשה לומר איך המישלין בהשוואה לקודמים כי כשאתה קונה צמיגים, הם תמיד יהיו יותר טובים מאלה שהחלפת במצב שהם היו. הזכרון שלנו קצר מלהושיע במצבים האלו. הדאנלופ בהחלט לא היו צמיגים רעים.

הרכב לא מבטל רעשים בצורה שמרצדס יודעת. שוב, לא משהו חריג. סביר בהחלט אבל לא משובח.

מערכת הסאונד של המרצדס היתה עלובה. 6 רמקולים. אני בכלל חושב שברכבים שעולים פחות ממיליון, אם אתה אודיופיל, לא תמצא משהו מספק. בקאדי המערכת טובה בהרבה. 10 רמקולים של BOSE. עדיין, לא משהו יוצא דופן. בתור חובב קולנוע בייתי שהוציא במהלך העשור האחרון יותר מ 100K ש"ח על ציוד, המערכות ברכבים דיי עלובות. תמיד עדיף להצטיד באיזה 10-20 אלף ש"ח וללכת למתקין מערכות לאחר רכישת הרכב.

לגבי השירות, צריך לזכור שרכב ב 400K במרצדס שקול ליונדאי I10 במוסך יונדאי...

פורסם
ולמה שלא יגידו ? מכיר דרך יותר טובה להוריד לך בעלים נרגן של A CLASS מהגב ? ביחוד שריפוי רחשים וקירקושים היא לרוב עבודה סיזיפית מעצבנת ומתסכלת, trail and error במירעו.

לא יכול שלא להסכים איתך יותר...

פורסם (נערך)

סקירה מאוד מעניינת!

לגבי השירות, מעניין איך יתייחסו לבעלי a class ב 180k..

במקרה ישבתי בפאנמרה שהייתה לה מערכת אופציונאלית של burmester(קיימת גם ב S class), הרגשתי כאילו אני יושב בתוך אולפן הקלטות/קונצרט בקיצור לא נתקלתי במשהו איכותי יותר מזה ברכב. וישבתי ברכבים עם bang and olufsen, bowers and wilkins,

harman kardon בקיצור burmester 3d חלום.

עריכה אחרונה על ידי SportsCar

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

הפנמרה עולה מיליון ש"ח. שים לב למה שהוא רשם.

תתחדש על הקאדילק. מעניין שבנס הרים אף פעם לא פגשתי A45 :lol:

בכל אופן, הרכב די משעמם. כמו שאמרת, הנעה קדמית עם זריקות כוח לאחור. אבל התקדמת להנעה אחורית!

• תוכן חדש...