Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית מזגן רנו סניק 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחזיק רכב מסוג רנו סניק 2003 כמעט שנה.

לפני כחודש וחצי הרגשתי שהמזגן שלי הפסיק לעבוד כמו שעבד לפני (הוא היה מקפיא את הרכב ברמות על).

ניסיתי לעקוב אחרי הבעיה וגיליתי שכאשר אני מאיץ את הרכב ונותן גז אני מפסיק לשמוע את הזרימה של גז המזגן, כלומר בעת לחיצה על דוושת הגז להאצה המדחס לא מזרים את גז הקירור והמזגן עובד בלי גז, על סרק. לאחר שאני עוזב את דוושת הגז, אני מתחיל לשמוע את המדחס מזרים גז קירור ומרגיש המזגן עובד.

עכשיו תתארו לכם בעיר לנסוע עם בעיה כזו,כאשר אתה רק משחק אם הגז והברקסים בצורה תמידית.

ד"א מחוץ לעיר הוא עובד בסדר פחות או יותר כי אין לי צורך להאיץ וללחוץ על דוושת הגז כמו בעיר.

- הלכתי להתייעץ אם חשמלאי ומיזוג, הוא שיאר לעצמו כי כנראה יש בעיה בטריס שמווסת את מי צינון של הרדיאטור.

והציעה לשים ברז( אילטור כזה שלא מחזיר מי צינון לראדיאטור) ----זה לא עזר

- אותו אחד הציעה למלא גז, ואמר כי יש חוסר של גז במערכת 375/500 משהו כזה...

מילאתי ועדיין הבעיה קיימת.

מצד שני ההיגיון שלי אומר, כאשר אני מאיץ המחשב יודע שאני צריך את מלוא הכח בהאצה ולכן מפסיק את עבודת המזגן כאשר אני מאיץ , וכאשר אני לא, מחזיר את המזגן לעבודה. כי אני מרגיש את זה בסחיבה בהאצה. ( זה רק ההיגיון שלי :)

חייב את עזרת האנשים שמכירים את העיניין ויכולים לייעץ.

תודה.

פורסם

שלום,

אתה צריך לגשת למומחה שלא רק משאר אלא גם יודע לאבחן תקלה כמה שיותר מדויק ( כדי להימנע מתיקונים מיותרים ). אם אתה מאיזור המרכז, גש לעמוס מזגנים בני ברק ( ליד קניון איילון ). אני לא מאמין שאפשר לעזור במקרה שלך דרך מסך המחשב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...