Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mazda 6 שעברה תאונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם אנשים!

אני חדש כאן בפורום

שמעתי רבות על הפורום הזה ואני שמח להיות כאן. :-D

אני מחפש לעצמי מאזדה שש כי אני ממש אוהב את הרכב והוא דיי מפנק ושמעתי גם שאמין,

ידידה שלי מחזיקה בכזה רכב וראיתי שלא פשוט למצוא רכב כזה שמור מהדגם המפואר יותר

לפני שאני לוקח לבדיקה ראיתי בהיסטוריית טיפולים (מדובר ביד ראשונה)

שהרכב עבר תאונה מאחור ותוקן

האם לוותר מראש עקב מה שהחליפו או שזה לא מחייב וכדאי לקחת לבדיקה?

אגב הרכב טופל במוסך מורשה שעושים שם גם פחחות.

20160803_120623.jpg

פורסם

חבל להתקרב, אפילו רק בגלל שיהיה לך קשה למכור - השוק מלא במכוניות לא על משהו נקי לגמרי, זה עדיף. (לי יש לקוח שמוכר עוד מעט מזדה 6 רגילה, לא המפוארת, הוא יד שנייה הרכב מליסינג (אבל נהג יחיד שמוכר לנו), עם 123,000 ק"מ.

אוטו כחול כהה, שמור מאוד.

דב 054-7876562

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אין דבר כזה "קשה למצוא".

תרחיב את החיפוש שלך לכל הארץ אם אתה מחפש משהו מאוד ספציפי כמו רכב מדגל מאובזר ובמצב שמור.

במקרה הנ"ל לא מדובר ברכב נדיר, ולכן אין סיבה להתקרב לרכב עם תאונה, אלא אם המחיר מאוד קורץ - ז"א נגיד הנחה של 40% מהמחירון הרשמי. קח בחשבון שהיום הורדה של 15-20% מהמחירון זה הנוהל הרגיל - אז על רכב בוגר תאונת דרכים חייבת להיות הנחה רצינית ביותר.

פורסם

אני מחפש דגם ספציפי הדגם עם הגאנטים אבל עם המנוע 2000 ולא ה 2300

לכן קשה יותר למצוא אותו

מה מדובר בתאונה עד כדי כך קשה ?

פורסם
אני מחפש דגם ספציפי הדגם עם הגאנטים אבל עם המנוע 2000 ולא ה 2300

לכן קשה יותר למצוא אותו

מה מדובר בתאונה עד כדי כך קשה ?

הדגם הספציפי שאתה מחפש הוא לא נדיר, אם אתה מתקשה למצוא תרחיב את החיפוש שלך גם לאיזורים אחרים.

בגלל שזה לא רכב נדיר, לדעתי חבל להתפשר על רכב כזה שעבר תאונה. גם אם היא קשה וגם אם לא.

V5

פורסם

דעה שונה -

מדובר בתאונה לא משמעותית - ה"שאסי" לא נפגע. נראה שהשתמשו בחלקים מקוריים עד רמת הפינים בתיקון. אם ויזואלית התיקון נראה ברמה גבוהה ואם הרכב במצב ממש טוב משאר הבחינות, המחיר אטרטיבי וזה הדגם המבוקש - לך על זה בשקט ותהנה.

פורסם

beamvelavan - הרשימה שצורפה היא של החלקים בלבד ללא החלק של העבודה, כך שאינך יכול לדעת אילו עבודות פחחות נעשו על הרכב ולכן אי אפשר להסיק דבר לגבי הפגיעה בשלדה מהנתונים שהובאו בפנינו.

בתנאי השוק הקיימים בהם קיים עודף היצע עצום - סחירותן של מכוניות שעברו תאונה (ועוד מסגמנט שסובל מביקוש נמוך במיוחד) נמוכה יחסית. לפיכך הייתי חושב פעמיים לפני הרכישה, גם אם התאונה איננה חמורה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אבל מה הסיכוי למצוא רכב שלא עבר תאונה בכלל? נשמע לי כמו אחד ל...

כאילו, זה עד כדי כך דבר רע כל עוד השלדה לא נפגעה?

פורסם

אתה מחפש מאזדה 6, לא אימפרזה GT. הסיכוי הוא לא "אחד ל..."

חוץ מזה, כמו שנאמר פה: רק מרשימת החלקים ללא פירוט עבודות הפחחות לא ניתן להסיק לגבי פגיעת שלדה.

V5

פורסם

שוב מהתמונות לא ניתן להסיק דבר לגבי מהות התאונה, רק מכון/פחח מומחה יוכל להגיד לך מהו הנזק שנגרם לרכב עקב התאונה, ומה משמעותו הבטיחותית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בוקר טוב,

צירפתי את התמונה כי לעניות דעתי נראה שיש שינוי בגוון הצבע בין הטמבון האחורי, תא המטען והדלת הימנית האחורית. אולי אני הוזה

אז פשוט לגשת למכון בדיקה לבדוק את מצב השלדה בגדול?

פורסם

לדעתי - חבל מראש על ההתעסקות (רוצה - קח לבדיקה, תפרד מכ-500 שקל ואז יהיה לך עוד יותר קשה לוותר על הרכב למרות שתדע שיש לו אולי קצה שלדה).

שים לב - גם התאמת הצבע של הפגוש החדש "לא משהו".

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה לכם. ויתרתי

נמתין עוד קצת. נקווה שנמצא רכב שמור יותר

הבעיה שאנשים לא מודעים למחירון, מבחינתם מחירון של לוי יצחק הוא של סוחרים

ושל יד 2 הוא קדוש

ובינינו? יד 2 לא הכי מחובר למציאות

• תוכן חדש...