Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בסיס לקפה רייסר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

צטערת הגג שלי הוא 10k עם עדיפות לפחות

יש לי כיוון על yamaha rd350 שתי פעימות.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Gsx400 הוא בסיס לא רע בכלל למה שאתה מחפש

מצד שני מדובר באופנוע לא נפוץ במיוחד שלא כ"כ קל להשיג לו חלקים

למה לא כלי נפוץ יותר? אפשר לבנות קפה רייסר בערך מכל אופנוע

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

פורסם

תתחדש. אם תצטרך עזרה אני מכיר את הכלי די טוב. יש גם פורומים ענפים בחו"ל, כדאי לך להסתובב קצת, יש שם המון מידע

פורסם

אשמח לפורמים אם אתה מכיר,ואתרים לחלקים.

יש כמה בעיות שאני רוצה לטפל בהן לפני הכול,הקלאצ' רק בסוף המהלך של הידית מרגישים שהוא מפריד לגמרי,עכשיו לפעמים אני לא מצליח להוציא לניוטרל בעמידה,לפי מה שנראה לי זה רק כיוון קלאצ' לא?

עוד דבר המד דלק מראה רק שהוא מלא לגמרי,והמחט של המד סל"ד שבורה.

אני רוצה או להחליף את הלוח קומפלט למשהו אחר (איך אני יודע מה יכול להתאים?) או להחליף את הקיים למקורי תקין אחר.

יש הזעה קלה בתחתית אני צריך לנקות ולראות מאיפה זה מגיע.

צריך למצוא צמיגים אחרים,הם קצת יבשים ואני אולי אפילו אנסה לאשר מידה קצת יותר נפוצה,הקוטר של הג'אנט הוא 18,אילו צמיגים נפוצים יש במידה הזו? כל מידה תתקבל בברכה כל עוד היא נפוצה.

כרגע כתוב ברישיונות 3.00X18 קדימה ו4.00X18 אחורה.

לפי הבנתי מדובר על רוחב הצמיג וחסר לי החתך?

13903298_10154417289125842_4832652203596221276_n.jpg

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

נשמע כאילו כבל הקלאצ' שלך לא מתוח. תמתח עד שישאר 2-3 מ"מ חופש בין הידית לתושבת שלה (כאשר אתה לוחץ)

לגבי לוח המחוונים, אני שמח לשמוע שהאופציה להחליף את כוחו עולה על דעתך, כיוון ששעונים מקוריים כמעט בלתי אפשרי למצוא מנסיוני

השוק עמוס במגוון רחב של שעונים כאלו ואחרים. איזה אתה צריך תלוי בשיטה בה הלוח קורא את הסל"ד והמהירות. בדרך כלל הלוחות מתחברים בצורה כזו או אחרת לאחד הקויילים וקוראים את הפולסים של ההצתה ולפי זה מחושב הסל"ד. אבל אל תתפוס אותי במילה, אלא בדוק בספר הרכב

לגבי מד הדלק שלך הוא מתבסס על מצוף בתוך המיכל. אתה צריך לבדוק מה מצבו, יכול להיות שהוא פשוט תקוע למעלה ולכן המד מראה על מיכל מלא באופן קבוע.

כמו שכבר אמרו לך המידה הנוכחית של הצמיגים שלך היא אינטשית. ג'אנטים בקוטר 18 לא מאוד נפוצים על אופנועים, מצד שני להמיר לגלגל 17 יכול להיות עוד יותר מסובך

יש סיכוי סביר להמיר את המידה למילמטרית עם איזו טבלת צמיגים שנראית מקצועית (אפשר למצוא ברשת). רצוי שתצרף גם מכתב חתום ע"י היבואן, וקצת בכי לגבי קושי להשיג צמיגים, זה אמור לעזור לך לקבל את האישור.

אחד הפורומים הכי מוכרים הוא gstwins, אני כרגע כותב מהנייד אז אין לי כתובות, כשאגיע הביתה אשלח לך עוד כתובת או שניים

אם יש לך עוד שאלות אשמח לנסות לעזור

פורסם

באופנוע המדובר , הספידומטר עובד בצורה מכנית - כבל מחובר בין השעון לחילזון בציר הגלגל הקדמי .

מד סיבובי המנוע גם הוא בצורה מכנית - כבל בין השעון לגל הזיזים .

פורסם

שעונים עם יחס העברה כזה (2240:60) כמעט בלתי אפשרי למצוא ואם כן יקרים מאוד. תשקול שעון אפטרמרקט כמו koso או trailtech השעונים האלו מתאימים לכל אופנוע

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

הסתכלתי על שעונים מהחברות שציינת,לא ראיתי שם שעונים מכאנים איך הם יתאימו לאופנוע שלי?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אין מכני כי להתאים לכל אופנוע זה לא יתאים ולייצר לפי אופנועים זה לא משתלם. יש להם חוט שמתחבר לכויל ודרך השעון אתה מגדיר כמה צילינדרים יש לך ולפי הניצוץ הוא יודע את הסלד. למהירות יש מגנט שיושב על אחד הברגים של הדיסק וקדמי וחיישן שיושב מולו ולפי כמה פעמים הם נפגשים בזמן נתון הוא יודע מהירות. אפשר לשנות את הנתונים במחשב של השעון ולקבל מהירות מדויקת ברמת הGPS

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
עוד דבר המד דלק מראה רק שהוא מלא לגמרי,והמחט של המד סל"ד שבורה.

מחט למד הסל"ד אני חושב שיש לי. אבדוק בערב אם זה מעניין אותך

ארז רונן

פורסם
מחט למד הסל"ד אני חושב שיש לי. אבדוק בערב אם זה מעניין אותך

כן אני אשמח, תודה.

תודה על המחמאות.

מרוב שהוא יפה אני שוקל שוב את הפרויקט של הקפה רייסר.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...