Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פחחחח, ילדים.

אני מסוגל להעביר בכיף 40 דקות שינה עם נודניק כל חמש דקות 8-)

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

40 דקות זה עוד כלום... יש ימים ששני שעונים שמכוונים למספר שעות לא יצליחו להזיז אותי...

מאחר ושנה של באמת חרא, הדבר הזה מסקרן...

ז מתחבר לטלפון או שיש לו שעון מעורר של עצמו?

הצעצועים של שיומי נראים סביר במחיר, אבל חוץ מתצוגה יש עוד הבדלים?

פורסם
נו מה אני אומר. תישן עד 13:00 בטוח תקום אנרגטי (תכלס לא).

Skull יא מגזים בשביל חצי שעה חזרת?

תכלס הכי באסה להתעורר חצי שעה לפני. לא לפה ולא לשם.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

40 דקות מתוך 5 שעות שינה זה המון זמן.

פורסם

לישון כל כך מעט באופן קבוע זה לא בריא מסיבות אחרות לגמרי.

אני מניח שהשינה המועטת שלך היא לא מתוך בחירה אלא הכרח.

כשאין ברירה אז אין ברירה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

איך הדברים האלה למדידות במשחק כדורגל נניח? אני יכול להשתמש בזה בשביל שיראה לי מרחק וכו'? זה צריך להיות מחובר באופן פעיל לטלפון בשביל לעבוד, או שזה יכול לעבוד בלי קשר וכשמחברים לטלפון רואים את כל הנתונים??

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
יש בכל צמיד אלקטורני מחברה נורמאלית. חפש באיביי את הצמידים של שיאומי. היה מעיר אותי כמו חדש.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

באיזו אפליקציה השתמשת?

קיבלתי ביום חמישי את ה mi band2 ובאפליקציה של Xiaomi (ה Mi Fit), אמנם יש מעקב שינה, אך אין אפשרות לכיוון שעון לפי מחזורי השינה.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אני משתמש מעל שנה בצמיד הראשון של שיאומי (דגם הA1)

הוא משתמש אותי בעיקר כשעון מעורר, זה עובד מעולה, הוא מזהה לבד אם קמת ואם לא הוא רוטט שוב אחרי 9 דקות..

ומשמש אותי מאוד כמעביר שיחות, כשמישהו מתקשר הוא רוטט לי, אם אתה משתמש אנדרואיד אז יש אפשרות של העברת רטט בקבלת SMS או התראות מכל אפליקציה אחרת.

מדי פעם משמש אותי בלדעת כמה רצתי כשאני עושה ריצות.

הדגם שאחריו הוא 1S שההבדל היחידי בניהם הוא חיישן שבודק דופק, לא שימושי כל כך אם אתה לא ספורטאי שגם ככה הוא לא בודק דופק לבד אלה יש צורך להיכנס לאפליקציה ולתת לו פקודה לעשות את זה.

ויש את הדגם היקר יותר שהוא MI BAND 2 שהוא בעצם כמו הS1 רק יפה יותר ובעל מסך OLED שנותן לך אינדיקציה על המסך על הדופק והצעדים והמרחק, וכמובן שעון.

היתרון הבולט בצמיד שלי - דורש הטענה פעם בחודש, ועמיד לחלוטין למים (מתקלח איתו בים בבריכה, לא מוריד אותו אף פעם חוץ מלהטעין)

פורסם

בכל מקרה אל תקנה את jawbone ,

אחרי שבועיים הסוללה לא החזיקה לילה שלם. ומשיטוט באינטרנט זאת בעיה בסיסית שלהם.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

הוא משתמש אותי בעיקר כשעון מעורר, זה עובד מעולה, הוא מזהה לבד אם קמת ואם לא הוא רוטט שוב אחרי 9 דקות..

ומשמש אותי מאוד כמעביר שיחות, כשמישהו מתקשר הוא רוטט לי, אם אתה משתמש אנדרואיד אז יש אפשרות של העברת רטט בקבלת SMS או התראות מכל אפליקציה אחרת.

את כל הפעולות הללו אני מכיר והן ניתנות להגדרה דרך האפליקציה הרשמית של Xiaomi

דרך אגב, אני משתמש אייפון וגם אצלי יש התראות על SMS, Whatsapp, פייסבוק, שיחות ועוד.

היתרון הבולט בצמיד שלי - דורש הטענה פעם בחודש, ועמיד לחלוטין למים (מתקלח איתו בים בבריכה, לא מוריד אותו אף פעם חוץ מלהטעין)

קיבלתי את הצמיד ביום חמישי עם 42% סוללה והיום, אחרי המון משחקים איתו, אני עומד על 25%.

השאלה היא האם ישנה דרך (אפילו אפליקציה צד שלישי), שבעזרתה ניתן לכוון טווח שעות והשעון ידע מתי להעיר ביחס למחזור השינה?

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

מוזר, דרך האפליקציה הרשמית לאייפון (MiFit) אין לי דרך להגדיר התראות לוואטסאפ וכו.. רק לשיחות בלבד

בדקתי עכשיו והטענה אחרונה הייתה לפני 24 ימים ונשאר לי 22%.

באפליקציה הישנה הייתה אפשרות של Smart Awake שבעצם הייתה מצלצלת עד חצי שעה מהמועד שקבעת ופשוט מצלצלת כשהשינה שלך פחות עמוקה.. כרגע באפליקציה הנוכחית אני לא רואה את האפשרות הזאת.

פורסם

שלי מחזיק בכיף 40 יום, אבל אני לא משתמש באופציות ההתראות ולמעשה מחבר אותו לטלפון פעם ביום.

אגב, אני בכלל עונד אותו סביב הצוואר, למי מכם שלא רוצה להסתובב עם צמיד גומי.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
באיזו אפליקציה השתמשת?

קיבלתי ביום חמישי את ה mi band2 ובאפליקציה של Xiaomi (ה Mi Fit), אמנם יש מעקב שינה, אך אין אפשרות לכיוון שעון לפי מחזורי השינה.

עודד.

האם מישהו יודע אם גם בצמיד של שיאומי ניתן להגדיר שעון מעורר שיפעל בסמיכות לשעה שביקשתי - אך יעשה זאת כשהשינה קלה יחסית?

פורסם
באיזו אפליקציה השתמשת?

עודד.

אפשר קישור למוכר שהזמנת ממנו?

• תוכן חדש...