Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש המון סוגים של רצועות, יקרות וזולות שגם מוסיפות למראה של הצמיד.. ולמה אתה לא מחבר אותו קבוע לטלפון?

מה ייתן לחבר אותו באופן קבוע? אני לא צריך את ההתראות.

מחבר אותו פעם ביום לטלפון כדי לסנכרן את הצעדים ונתוני השינה, וכאן נגמרת האינטראקציה שלי איתו.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אפשר קישור למוכר שהזמנת ממנו?

בבקשה

לאחר שיטוט בפורומים בחו"ל, מסתבר שבגרסה הקודמת של האפליקציה באמת הייתה אפשרות של כיוון שעון מעורר לפי מחזורי שינה.

משום מה הם הורידו את האופציה בעדכון הגרסה האחרון.

יש מצב שזה יחזור מתישהו בגרסאות הבאות.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
בבקשה

לאחר שיטוט בפורומים בחו"ל, מסתבר שבגרסה הקודמת של האפליקציה באמת הייתה אפשרות של כיוון שעון מעורר לפי מחזורי שינה.

משום מה הם הורידו את האופציה בעדכון הגרסה האחרון.

יש מצב שזה יחזור מתישהו בגרסאות הבאות.

עודד.

תבורך,

אם הטלפון שלך בעל הרשאת ROOT (פרוץ בלשון העם), תוכל להוריד גרסא ישנה יותר דרך הBLACK MARKET , הגרסא הישנה ביותר שזמינה שם היא 2.1.6

פורסם

יש לי כבר חצי שנה בערך Mi Band 1S (צעדים, דופק, שינה), על ה 2 לא שמעתי עדיין, נראה נחמד מאוד.

הסוללה מחזיקה בערך 20 יום, והוא עובד נהדר.

מתעורר איתו כל יום, מאוד נוח.

קשה לי מאוד להצדיק רכישה של אחד המתחרים שעולים פי כמה יותר. במיוחד אם לא מחפשים צמיד שיהיה גם שעון (עם מסך וכו').

!AWDSOME

פורסם
תבורך,

אם הטלפון שלך בעל הרשאת ROOT (פרוץ בלשון העם), תוכל להוריד גרסא ישנה יותר דרך הBLACK MARKET , הגרסא הישנה ביותר שזמינה שם היא 2.1.6

אפשר להתקין אפליקציות שהם לא מהגוגל פליי ללא קשר לרוט.

רק צריך לאפשר זאת בהגדרות.

Sent from my Le X821

פורסם
DrorZi?

למה הוא יקר פי 10? אין לי מושג, למה אוטו סיני עולה עשירית מבמוו? אולי זו התשובה ואולי לא, שיומי בעקרון חברה מוכרת וגדולה, יכול להיות שהמוצר טוב ומוצלח, אישית אני לא מכיר אותו

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

בעקבות השרשור הזמנתי את הMi Band S1 מאלי אקספרס, 15$. הגיע היום אחרי שבועיים בערך. טיפים או דברים חשובים שצריך לדעת? מתכוון להשתמש בו בעיקר כשעון או תו"כ ספורט, לא ממש מתכוון ללכת איתו ביום-יום.

פורסם

טיפ ראשון - איך שקיבלת אותו שים אותו לטעינה ל5 שעות לפחות.

מעבר לזה אין לי מה לייעץ.. לא רואה סיבה לא ללכת איתו קבוע אבל כרצונך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

נראה לי קצת מסורבל בשביל להסתובב איתו ביום-יום (מבחינת מראה). כשכתבתי שעון בהודעה הקודמת הכוונה היתה לשעון מעורר כמובן, מאוחר מדי לערוך.

• תוכן חדש...