Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור קבוע של סורק obd2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון להתקין מערכת מולטימדיה בסיטרואן סי 1

האם חיבור קבוע של משדר obd2 לדוגמא אנג׳י

על מנת שיישדר נתונים לאפליקצייה , יכול לגרום לנזק כלשהו ?

הכוונה היא לחיבור קבוע ורציף ולא בעת חיווי על תקלה

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם

מצתרף לשאלה!, ההגיון אומר שלא.

אבל במסך צמפיון מרכזי חשמלאי אמר לי לא להשאיר את המתאם קבוע ברכב, ומצד שני איתוראן תקעו לי את המתאם שלהם עכשיו קבוע ברכב

פורסם

ברכב הקודם היה תקוע לי הרכיב במשך שנתיים בערך, כשהייתי רוצה פשוט הייתי מתחבר אליו, 90% מהזמן הוא נח לו שם..

לא היה בעיה כלשהי, לא זלל את המצבר לאורך התקופה.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

הרכביבים האלה שמתחברים לשקע הדיאגנוסטיקה הם אומנם לא רעים ומשרתים יפה את האינדיקציה אבל אם רכיב שכזה יכשל מכל סיבה שהיא לדעתי עלול כן להיגרם נזק. אני אישית לא הייתי משאיר קבוע.

• תוכן חדש...