Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי סוזוקי קרוסאובר 2014 עדיין באחריות.

פניתי למוסך יבואן עם בעיה בסל"ד לא יציב, האצה והאטה לא הדרגתיים, זינוק הרכב בתחילת נסיעה. נאמר לי שצריך לעשות ניקוי מצערת וזה לא נכלל באחריות הרכב (סביבות 200 ש"ח + 100 לתוסף דלק) אני לא בטוח שהם ממש ישרים לגבי זה שזה לא באחריות. ראיתי בפורום פוסט של מישהו עם שאלה דומה לגבי סוזוקי אלטו שבסוף קיבל את האחריות אבל אני לא יודע אם זה מקרה בודד.

רציתי לשמוע את דעתכם האם ניקוי מצערת אמור להיות במסגרת האחריות למנוע?

תודה

פורסם

אם הרכב טופל לפי הוראות היצרן ובהתאם לתנאי האחריות וישנה בעייה כלשהי ברכב זה מכוסה באחריות.

את התוסף לדלק אתה יכול לומר שישמרו אצלהם.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הרכב כרגע עדיין במוסך ולא שילמתי. התקשרתי לשירות לקוחות של סוזוקי והנציג אמר שככה זה ברכבים החדשים בגלל סוג הדלק והתנאים בארץ. אמר שיתקשר למוסך בו נמצא הרכב כדי לעשות הנחה כלשהי.

השאלה אם אני יכול ללחוץ עליהם בתלונה ואם כן אז למי להתלונן אם נציג שירות הלקוחות בעצמו לא אישר את האחריות?

פורסם

קשקוש מוחלט. שסוזוקי יקחו אחריות על המוצר שהם מוכרים.

אותך לא מעניין מה הסיבה, מבחינתך יש רעידות ברכב והמנוע לא עובד כמו שצריך. בשביל זה בדיוק קיימת האחריות!

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יועץ שירות במוסך או נציג שירות לקוחות הם הבדיחות החזקות יותר שמחזיקים בתחום. הידע שלהם במכניקה הוא כמו שאתה מבין במדעי החלל והם מחרטטים חופשי כי הלקוח תולה בהם תיקווה ואמינות. בקיצור...יש לך אחריות אז שלא יחרטטו אותך!

פורסם

תודה רבה חברים! בסוף הגעתי למוסך מוכן להתחיל להתווכח ומנהל העבודה אמר שהוא דיבר עם נציג היבואן והם הסכימו לקחת את זה על עצמם.

היה פה בפורום עוד מקרה דומה עם ניקוי מצערת שאחרי שיחות עם נציגים הכל נעשה באחריות, ככה שאם מישהו עוד יקרא את הפוסט הזה או השני תדעו שזה לא מקרה בודד והם פשוט מנסים לעקוץ בשיטת המצליח. זה באחריות ותעמדו על שלכם

פורסם

פשוט לא יאמן שהמוסך שאמור להיות הצדיק ביותר הופך לרמאי ביותר. הרי אתם מורשים שבכל מצב עושים כסף בצדק אז למה לעשות כסף בשקר? לא פלא שהמשיח בוחר להגיע על סוס אבל בקצב הזה הוא לא יגיע כל כך מהר לצערינו!

פורסם
פשוט לא יאמן שהמוסך שאמור להיות הצדיק ביותר הופך לרמאי ביותר. הרי אתם מורשים שבכל מצב עושים כסף בצדק אז למה לעשות כסף בשקר? לא פלא שהמשיח בוחר להגיע על סוס אבל בקצב הזה הוא לא יגיע כל כך מהר לצערינו!

חמור :-)

• תוכן חדש...