Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

בתקופה האחרונה יש תופעה ברכב, שלאחר הנעה קרה, במצב N, יש סוג של רעידות כאלה, כמו גמגומים, דבר שמסתדר אחרי שהרכב מתחמם.

מדובר בסיאט איביזה שנת 2012.

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה.

פורסם

אני לא גורם מוסמך - אבל יש את הבעיה הידועה של השרשרת והמותחנים. החליפו לך שרשרת לרצועה ברכב? או שזו הגרסה עם הרצועה כבר?

תרשום tsi cold start rattle ביוטיוב ותקשיב לסאונד אם זה מזכיר את שלך

פורסם

השרשרת הוחלפה באופן יזום ואין קשר לרעש הזה.

ניקוי סעפת יניקה? כמה אמור לעלות כזה דבר?

פורסם (נערך)

זה נטו עלות שעות עבודה. תלוי כמה המוסך לוקח על שעת עבודה.

בפועל זה לוקח שעתיים בערך, שעה להוריד + להרכיב, ושעה לנקות את הפיח עם מברשת.

כמובן המוסך לא יקח על שעתיים, הוא יקח לפי מה שנראה לו(הרבה יותר).

פלוס יש את העלות של חומר ניקוי(דלק?) ומברשת.

עריכה אחרונה על ידי Alf3

פורסם

גם לי יש רכב עם 1.2tsi עם אותה התופעה... לפי מה שהמוסך שלי אומר (כמובן, כמו כל המוסכים המורשים של של פולקסוואגן וסקודה) - תקין. "אין מה לעשות, זה הרכב..." וכמובן זה גם מה שאומרים כאשר הרכב רועד כמו בנסיעה על חצץ בהילוך 1 בתחילת נסיעה... הכל תקין.

כשבאתי למוסך עם הטענות הללו, איזו תשובה קיבלתי? - "תדע שיש בעיה כשאתה תצטרך להגיע עם הרכב על גרר למוסך..."

מה שבטוח הוא שבחיים שלי אני לא אקנה לעולם רכב מקבוצת פולקסוואגן וכמובן שלא אמליץ עליהם.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

תוסף דלק לא יעזור, כי התא איפה שמצטבר הפיח נמצא לפני המקום שבו מוזרק הדלק.

אגב, פיח מצטבר בכל רכב עם הזרקה ישירה, שזה בעצם כמעט כל רכב מודרני. בכולם צריך לנקות ידנית. פשוט ברכב אחד זה מצטרבר ומורגש יותר, ברכב אחר פחות.

בחלק מהמוסכים מזריקים חומר ניקוי בטיפולים וזה דוחה את זמן הניקוי הידני בעוד כמה עשרות אלפי ק"מ.

פעם ב80 אלף ק"מ כמעט כל מנוע מקבוצת WV יצטרך ניקוי סעפת.

בצ'מפיון הם חושבים שרכב בן 5 שנים הוא ישן ולא צריך לטפל בו, לכן אחרי גמר האחריות עדיף להחליף מוסך לאחד שיטפל בצורה נורמלית לרכב.

פורסם

תלוי כמה יש שם. יכול להיות בשלב הזה לא, אבל עם הזמן זה יחמיר והרעידות יופיעו בניוטרל כל הזמן בצורה אקראית.

אגב, אני לא אומר שזה אמור לפתור את הבעיה ב100%. זאת אחת הסיבות שזה יכול לקרות וזה שמצטבר שם פיח שצריך לנקות, בעיה ידועה.

בעיות אחרות זה יכול להיות בריחת אוויר, או הצטברות לכלוך ברכיבים אחרים, בדרך כלל במערכת PVC(שהיא גורם להצטברות פיח).

ממליץ לא להזניח את זה, כי אחר כך אתה לא תמצא מאיפה זה מתחיל ואיפה זה נגמר. יהיה יותר פשוט להחליף את הרכב מאשר למצוא את הסיבה לרעידות האלה.

תראה את האתר הזה שתבין על מה מדובר:

http://www.carbondoctor.co.za/gallery.php

פורסם

עכשיו קראתי בפורום מחול מישהו שתיאר את אותה הבעיה כמו שלי, ולבסוף התברר שזה כבל הצתה שלא ישב טוב במקום.

יכול להיות?

• תוכן חדש...