Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרת השיוט של הקורולה החדשה פשוטה או אדפטיבית/אוטונומית (כלומר, יודעת להאט אוטומטית אם הרכב שלפניך מאט ולהאיץ כשהדרך מתפנה)?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בקרת השיוט של הקורולה החדשה פשוטה או אדפטיבית/אוטונומית (כלומר, יודעת להאט אוטומטית אם הרכב שלפניך מאט ולהאיץ כשהדרך מתפנה)?

אם יביאו את זה בקאמרי זה יהיה חידוש...

פורסם

חיסכון רב יותר וזיהום אוויר מופחת בתיבה הרציפה אני עוד יכול להבין אבל איך נתוני ההאצה בתיבה רציפה וידנית הם זהים לחלוטין?אומנם מאז ימי סדרה 3 של וולוו לא נהגתי במכונית עם תיבה רציפה ואנו מדברים על תיבות פרה היסטוריות אבל ממה שאני קורא, התיבות הללו מעט אנמיות וקצב עליית המהירות מתון למדי, האם לא כך?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם (נערך)

הן יותר נותנות תחושה אנמית, מאשר להיות אנמיות בפועל.

בכל תיבה אחרת קיים גם הפסד קטן של כושר האצה בשל העברת ההילוך עצמה. כשיש "קפיצה" מורגשת בהעברת ההילוך (העלאה או הורדה) הפגיעה מורגשת עוד יותר, אם כי בתיבות מסוימות זה קיים בכוונה תחילה בשביל להעניק תחושה "ספורטיבית".

בתיבה רציפה אין.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אבל ברצינות,

זו לא רק הקורולה אלא הטויוטה הראשונה שנמכרה בישראל אי פעם ב-11.11.1991.

הלקוח, יד ראשונה עם 166 אלף ק״מ

dc206e7a2c1f557afef67ed8b46159aa.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

הדש וההגה וכל המסביב העתבק מהאוריס החדשה.

ובסוף מסיבת העיתונאים צ'יפרו אותו בחדש תמורת ישן?

מה מסמל הכפתור בתמונה^^^?

|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|___

__|_____|_____|_____ In Construction ___|_____|_____|_____

|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|___

פורסם

שאלה לקרמבו:

האם נאמר משהו על דגמים נוספים שבדרך? זכורני שבמסיבת עיתונאים קודמת של טויוטה נאמר משהו על דגם ספורטיבי עתידי שייובא(כנראה על בסיס הקונספט S-FR).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הקורולה (בניגוד לאוונסיס למשל) מגיעה מטורקיה - מה ההשלכות על איכות ההרכבה או הקפדה על פרטים קטנים בפנים הרכב ?

תודה

פורסם
שאלה לקרמבו:

האם נאמר משהו על דגמים נוספים שבדרך? זכורני שבמסיבת עיתונאים קודמת של טויוטה נאמר משהו על דגם ספורטיבי עתידי שייובא(כנראה על בסיס הקונספט S-FR).

דובר רשמית רק על ה-CHR.

Sent from my iPhone using Tapatalk

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

לפי התמונות של הקורולה הישנה, כמעט בטוח שהרכב עבר השבחה, זה רכב בן 25 בלי שום מכות פח, בלי סמלים חסרים ואפילו עם טאסות מקוריות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

למולטימדיה אפשר להוסיף פונקציות (כמדומני זה נקרא toyota connect) - ספר רכב ממוחשב לדוגמא הוא פיצ'ר חסר תועלת לטעמי

מהן כל הפונקציות ? מה העלויות ,מולטימדיה סטנדרטית מוןל משופרת ?

תודה

עריכה אחרונה על ידי Tida-man
פורסם

מעניין האם הסלון בצבע בז׳ זה אופציה ? לדעתי היא נראית מעולה, מתיחת הפנים הזאת עשתה לה רק טוב.

אוטו-מאניה :-)

פורסם

שמתי לב שרשום בדגם החדש תאוצה 0 ל 100 קמ"ש של 10 שניות. בקודם זה היה 11.1 שניות. אם זה לא טעות, זה שינויי משמעותי. קשה לי להבין מהיכן בא השיפור. כתוב שיש שינויי בתיבה הרציפה והמנוע זהה. עדיין לא מסתדר לי שיפור של שנייה שלמה. מישהו יודע להסביר?

• תוכן חדש...