Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - ב.מ.וו 125M

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרישום של האוטו הוא ככל הנראה ״פרטי״ ללא איזכור כי הרכב שימש כרכב הדגמה (רישום על שם אחד מהעובדים).

מי שלא יפשפש בתמונות במבחנים וישווה את מספר הרישוי לא ידע על כך.

(לא מדובר בתעלול חדש. נתקלתי אישית במקרה כזה בפורשה קיימן שהוצגה באוטודיל כבעלות פרטית על אף ששימשה כרכב הדגמה של היבואן)

מה גם שיספרו לקליינט הפוטנציאלי שהאוטו עבר תהליך השבחה.

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם זה נכון, זה גובל בנוכלות!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

איזה נוכלות? איזה תעלול???

מישהו ישב מול סוכן המכירות בב.מ.וו וקיבל אינפורמציה שיקרית? על מה כל הרעש ולשון הרע, לפני ובלי מידע?

פירסמו את הרכב למכירה (וכנראה זה המחיר במחירון לפני משא ומתן) והקונה הפוטנציאלי יקבל את כל ההיסטוריה של הרכב.

אם היו מנסים להסתיר מידע היו מציגים את המספר רישוי (שמצולם בכל המבחנים)...

חבר שלי קנה לפני מספר חודשים רכב הדגמה שלהם, X6M, והם לא הסתירו שום פרט, הרכב עבר טיפול ורעננון ונמסר כמו חדש. לשביעות רצון מלאה של הלקוח. לאורך כל התהליך היתה שקיפות מלאה. לא הסתירו דבר.

Sent using LG V10

פורסם

בכל מקרה הקונה יהיה יד שנייה, היד הראשונה אמורה להיות היבואן.

ואם המכונית רשומה על שם אחד העובדים נניח, כשיגיע הרגע שהקונה ירצה למכור את המכונית, חובה עליו יהיה לדווח שהמכונית שימשה כרכב הדגמה של היבואן.

כי בניגוד לרכב ששימש לתצוגה, רכב הדגמה עבד קשה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מישהו ישב מול סוכן המכירות בב.מ.וו וקיבל אינפורמציה שיקרית? על מה כל הרעש ולשון הרע, לפני ובלי מידע?

פירסמו את הרכב למכירה (וכנראה זה המחיר במחירון לפני משא ומתן) והקונה הפוטנציאלי יקבל את כל ההיסטוריה של הרכב.

חבר שלי קנה לפני מספר חודשים רכב הדגמה שלהם, X6M, והם לא הסתירו שום פרט, הרכב עבר טיפול ורעננון ונמסר כמו חדש. לשביעות רצון מלאה של הלקוח. לאורך כל התהליך היתה שקיפות מלאה. לא הסתירו דבר.

Sent using LG V10

ברור שיש פה "תעלול". התעלול הוא בכך שהרכב שימש כרכב הדגמה של היבואן, אבל נמכר בפועל כיד פרטית.

זה רכב של היבואן ובבעלות היבואן, אבל היבואן מבצע תעלול, הוא רושם את הרכב על שם אחד העובדים כדי להימנע מהפחתה נוספת במחירון בגין יד 0 מיבואן.

מה שנוצרת פה היא שרשרת של "תעלולים" ואי גילוי נאות.

נראה לך שהאדם שירכוש את הרכב מהיבואן כ"יד פרטית" ידווח לרכוש הבא שזה היה רכב הדגמה? ממש לא.

הכל מתחיל בתעלול של היבואן.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני חייב לציין שראיתי את הרכב שם עם המדבקה של מחיר המחירון עליו.

לא שאלתי לגביו שום שאלה ולא ביררתי שום פרטים לגביו רק הנחתי את המידע כאן.

חייב לציין שבאופן אישי (אמנם ברכישת רכב חדש) השירות והיחס בסוכנות ב.מ.וו היה לא פחות ממעולה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

Sent using LG V10

בשם "נוכלות" כיניתי את הסיפור עם הפורשה, בב.מ.וו זה יהיה נוכלות רק אם לא יהיה גילוי נאות שהרכב היה בבעלות חברה ושימש כרכב מבחן שקרעו לו את הצורה. כאמור, זה עוד לא קרה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לשם ההבהרה, מדובר במקרה מלפני כעשר שנים.

הקיימן היתה אצלי כרכב הדגמה.

ראיתי אותה לאחר כמה חודשים מוצגת באוטודיל (אותו מספר רישוי) למכירה כרכב בבעלות פרטית.

שאלתי את הנציג האם יש סיכוי שמודבר ברכב הדגמה של היבואן, והוא ענה לי בשלילה מוחלטת.

פורסם
ברור שיש פה "תעלול". התעלול הוא בכך שהרכב שימש כרכב הדגמה של היבואן, אבל נמכר בפועל כיד פרטית.

זה רכב של היבואן ובבעלות היבואן, אבל היבואן מבצע תעלול, הוא רושם את הרכב על שם אחד העובדים כדי להימנע מהפחתה נוספת במחירון בגין יד 0 מיבואן.

מה שנוצרת פה היא שרשרת של "תעלולים" ואי גילוי נאות.

נראה לך שהאדם שירכוש את הרכב מהיבואן כ"יד פרטית" ידווח לרכוש הבא שזה היה רכב הדגמה? ממש לא.

הכל מתחיל בתעלול של היבואן.

למה להמציא ספקולציות? הרכב מפורסם ביד2 כבעלות חברה:

Screenshot_2016-08-14-08-05-53.jpg

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

אם היית עוקבת אחר ההודעות היית שמה לב לכך שאני לא המצאתי אף שפקולציות.

מישהו אחר העלה את הספקולציה הזו. אני רק הגבתי לאדם שטען שאין פה נוכלות ואין פה תעלול. אז כן באם הרכב רשום כיד פרטית ברור שיש פה תעלול, גם אם הוא מוצג ללקוח כרכב הדגמה. אם הרכב נרשם כרכב חברה אז לא אין פה שום תעלול.

לפי המודעה הרכב מוצג בבעלות חברה. אם הוא גם רשום כבעלות ראשונה של היבואן? אין לי שמץ למרות שמהמודעה זה לא משתמע אחרת. בכל מקרה אני נוטה לחשוב שכן, קצת קשה לי להאמין שיבואן רכב כזה גדול יבצע תעלולים כדי לחסוך כמה לירות. בכל מקרה שוב אחרים פה העלו ספקולציות (ולאחר ההודעה שלי הבהירו כי אלו ספקולציות שלהם), לא אני.

רק אגיד שלאחר שהבחור שהעלה את הספקולציה הדגיש שמדובר בספקולציה רציתי לערוך את ההודעה שלי, ולהדגיש שאין לי מושג אם זה המצב(כבר לא יכולתי), כי באמת אפשר לפרש אותה אחרת, לכן אני יכול להבין את הביקורת שלך.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...