Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ירוק בקבוק זה צבע קלאסי שמתקשר למכוניות פאר אנגליות - רולס רויס, יגואר, בנטלי.

לפני איזה 20 שנה ראיתי בלונדון יגואר משנות ה 80 בצבע המדובר. עד היום נצבט לי הלב כשאני נזכר.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הוולוו 164 שלי היתה ירוק בקבוק במקור. הבעלים הקודם צבע אותה בלבן בצביעה די חובבנית. הצבע מתקלף ולאט לאט נחשף הצבע המקורי. בשנה הבאה אם ירצה השם והבנק היא תכנס לשיפוץ מקיף, ואז אחליט אם יחזור הצבע המקורי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הצהוב הזה עבר לאחרונה לסיאט מיי :lol:

הטורקיז של הלאון החדשה, האדום יין של מאזדה 6 החדשה והאפור בטון של פיאט הם הצבעים הכי מוצלחים שיש היום לטעמי.

הייתי צובע את הרכב שלי באפור-בטון הזה בלי לחשוב פעמיים אם הייתי צריך לעשות צבע חדש.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
היו לו שתי וולוו סטיישן בז'

אכן קשה לחשוב על שילוב פחות הולם או פחות מרגש...

היתה לנו אלפא 164 בירוק בקבוק. זה היה צבע מצויין לרכב.

הייתי צובע את הרכב שלי באפור-בטון הזה בלי לחשוב פעמיים אם הייתי צריך לעשות צבע חדש.

מאוד אופנתי בימינו.

אני קורא לזה "צבע תאונה", כי הוא פשוט נבלע בקלות ברקע.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני זוכר שכשהייתי קטן ראיתי פיאט בראבה בצבע ירוק בקבוק. משהו גרם לי לאהוב את הצבע שלה, למרות שהייתה לנו בראבה אדומה מדגם זהה. (שנת 1996, כשהבראבה הייתה חדשה).

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
היה אצלי גולף ירוק בקבוק מטאלי. צבע יפה, אבל הראשון שמקלף לכה מעליו.

זה נכון. ברכב שהיה לי בצבע הזה, כמעט כל הלכה התקלפה תוך 4 שנים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה היה לך, נובירה וקסנטיה? שמה הפח מתקלף, לא הצבע.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...