Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן גיר - לאנסר 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחרונה בעת הנעה ושילוב להילוך אחורי אני שומע למשך שנייה חריקה

אני שוקל להחליף שמן גיר + פילטר

ממה שקראתי פה בפורום הדעות חלוקות - יש כאלו שממליצים להחליף , יש כאלו שלא ממליצים

מה אתם אומרים ?

במידה ואחליט להחליף , איזה שמן הוא המתאים ביותר ?

מה מחירו ?

ומה מחיר הפילטר ?

תודה

לנסר 2007

פורסם

אי אפשר להחליף פילטר גיר בכזאת קלות, צריך לפתוח את הגיר לגורמים כדי לקבל גישה אליו, וזה נעשה רק בעת שיפוץ גיר.

לכן תתחיל בהחלפת שמן. קפוץ ליונדאי שופ וקנה מיכל 4 ליטר שמן SP3 מקורי של יונדאי.

שבור את ההגה עד הסוף שמאלה, ובעזרת בוקסה 24 תפתח את בורג הריקון בצד הגיר.

נקה את המגנט שלו, סגור את הבורג ותמלא את כל המיכל ישירות לתוך הגיר דרך שרוול המדיד עם משפך ארוך.

Stay Dirty

פורסם

תודה רבה !

אני ארד מהעניין של פילטר גיר

ההחלפה פשוטה אני מבין, בלי פלאשינג וכד, חלק מהשמן הישן יישאר בגיר , זו לא בעיה ?

לנסר 2007

פורסם
אכן זאת החלפה חלקית וחלק מהשמן יישאר במערכת, אבל זה בסדר, פשוט תקפיד לבצע זאת כל 45-60K.

ואין סכנה לגיר? - יש כאלו שאומרים שהוא התרגל לשמן הישן וכד'...

לנסר 2007

פורסם

זה שטויות, לצערי יש הרבה הפחדות כאלה בפורום. אם יש בעיה בגיר, בכל מקרה היית מטפל בזה במוקדם או במאוחר.

תחליף שמן, זה יעשה רק טוב. אם זה לא יעזור, תתחיל לחשוב בכיוונים אחרים, אבל החלפת שמן זאת התחלה טובה.

בכל מקרה החריקה מופיעה רק בהעברה לרוורס ?

Stay Dirty

פורסם
זה שטויות, לצערי יש הרבה הפחדות כאלה בפורום. אם יש בעיה בגיר, בכל מקרה היית מטפל בזה במוקדם או במאוחר.

תחליף שמן, זה יעשה רק טוב. אם זה לא יעזור, תתחיל לחשוב בכיוונים אחרים, אבל החלפת שמן זאת התחלה טובה.

בכל מקרה החריקה מופיעה רק בהעברה לרוורס ?

כן , החריקה מופיעה , רק בשילוב להילוך אחורי , חריקה למשך שנייה - שתיים

לנסר 2007

• תוכן חדש...