Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות מסך חדש למחשב ואני רואה הרבה מסכים עם נתונים טובים ובנוסף גם קעורים.

לדוגמא:

http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-23-5-SAMSUNG%D7%A7%D7%A2%D7%95%D7%A8-VA-%D7%95-S24E510C-HDMI-%D7%9E%D7%AA%D7%A7%D7%93%D7%9D/pi1OKS24E510C

רציתי לשאול איך זה לעבוד עם מסך כזה? ואם אני יושב במרחק של חדר(מחשב בקצה אחד ואני בקצה השני) ורואה סרט סדרה האם הקעירות בעצם תפריע?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם
לא יפריע אבל יהיה לך קטן מידי .

קטן בגלל הקעירות?

לא מדובר בחדר גדול, מרחק של מטר וחצי בערך.

פורסם

מצטרף לשרשור. בתור אדם שעובד על המחשב שעות רבות ביום, האם מסך קעור יקל / יקשה עליי? האם יש יתרון כלשהו למסך קעור?

פורסם
לא יפריע אבל יהיה לך קטן מידי .

עזוב את זה, זה שימוש נורא מינורי שלי עם המסך. כרגע אני עם 22" ואני מסתדר יופי עם המרחק. השאלה אם הקעירות תפריע.

• תוכן חדש...