Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פיקנטו 2013 - טיפול 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הגיע הזמן לטסט השנתי והרכב בדיוק הגיע ל80K אז נראה לי שזה זמן מתאים לבצע טיפול גדול.

בגלל שנשמע שזה טיפול גדול אני צריך יעוץ בדברים הבאים:

1. לפי ספר הרכב 75K טיפול דורש החלפה של דברים בסייסים שכל מוסכניק ידע לעשות, ודיי נותן תחושה כמו של טיפול רגיל השאלה אם זה טיפול שדורש מוסך מורשה או כל מוסך נורמלי ידע לבצע?

2. במידה ובוחרים במוסך לא מורשה , כנראה שהחלקים יהיו תואמים או לא מקורים, האם כדאי להשיג חלקים פשוטים כגון שמן, פילטרים באופן עצמאי ולבקש להתקין או שמדובר בכאב ראש?

3. מבחינת עלות, בכמה בערך אמור להיות ההבדל בין טיפול במוסך מורשה/מאושר משרד התחבורה לבין מוסך רגיל?

תודה

פורסם (נערך)

היי אליאור.

ברגע שתחליט היכן אתה רוצה לעשות את הטיפול לרכבך,

אשמח שתיצור איתי קשר בנוגע לחלקי חילוף מקוריים של קיה.

בנוגע לעבודה, החלפת מסננים זו באמת לא בעיה גדולה ותוכל לעשות זאת בעצמך

(עם מעט עזרה :).

שלי טל, יונדאי שופ.

עריכה אחרונה על ידי s.tal

ראיתם פעם בחורה עושה טיימינג ?! :mm_wink:

פורסם

תודה על ההצעה אשקול זאת, אך לפני זה היית שמח לקבל תשובה על השאלות האחרות כדי שאגיע להחלטה

• תוכן חדש...