Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

E36 320I - מחלות/בעיות/אמינות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

E30/36 תמיד היה סוג של חלום, לאחרונה חסכתי מספיק כסף כדי לקנות אחת (ואני מאמין שגם לתחזק)

עד כמה מסוכן לרכוש רכב כזה בן 20+-? אם מדובר ב320I, הצריכת דלק קורעת כיס? או שסבירה? בכל זאת מדובר פה על נפח 2000 ולא הגדולים יותר.

אם הוא טופל כראוי וננהג כמו שצריך, האם יש ממה לדאוג בכל זאת?

אשמח לעצה מהמבינים.

פורסם

המכה הגדולה היא ביישור הקו, צריך לחפש אחת עם נקודת פתיחה גבוהה.

תחזוקה שוטפת של טיפולים, סבירה בהחלט אבל כשזה מגיע לחלקים, כאן הנקודה הכואבת.

את רוב החלקים כדאי להזמין מחו"ל, בשל הזמינות והמחירים.

האם יורשה לי לשאול לאיזו מטרה הרכב מיועד? אומנם יש לו מנוע משושה, אבל הוא לא החזק שבחבורה.

Sent from my D5803 using Tapatalk

M-TECH E46

פורסם

אי36 לא הייתה לי,

אבל היו 2 אי46

318 2001

330 2002

ואני לא רוצה עוד ב.מ.וו בחיים שלי.

גם אם אקבל את הרכב בחינם, לא מוכן להחזיק עוד ב.מ.וו

בגדול -

חשמל - בשתי המכוניות שלי היו בעיות חשמל וגם באיקס5 2008 של חבר, איפשהו כשהאוטו חונה הוא מפרק מצבר, ולא משנה כמה בטריות החלפתי ואלטרנטורים, בריחת חשמל בחנייה.

כל התנעה מתחילה ב"בעזרת השם נעשה ונצליח"

אז כמובן שההתנעות הופכות כולן לעירבון מוגבל, וגם אחריי שהניע אתה עדיין בסיכון לקבל זרם נמוך שיוצר

מחשב מראה גלגל שיניים בדשבורד ונועל תיבת הילוכים להילוך ראשון בלבד.

באי46 יש 2 מאווררים במנוע, אחד במזגן אחד על המנוע, הבלאגן בזרם גרם לא פעם למאוורר להישרף ואז לגרום או לרדיאטור מזגן להתחמם ולא לפעול - אין מזגן.

או למנוע להתחמם.

מנוע הרמת חלנות - לא יודע למה, אבל בשתיהן החלפתי 8 מנועים של החלפת חלנות, זה כסף קטן, באיזור ה100 דולר, אבל כשכל המנועים נשרפים זה סימן לא משהו.

הבולמים (שוקס) אם אני זוכר נכון החלק OEM הוא מתוצרת בוש והם ממש עדינים, בור קטן והלך החלק, גם ה"משולשים" וה"ג'ויינטים" נהרסים כמעט באותו קצב של השוקס.

רצועת מנוע והגלגלי שיניים שמחזיקים אותה גם לא שיא האמינות.

אטימה, הב.מ.וו לא אוהבת שמש, וסאןרוף הוא מתכון ל8/10 לקבל חדירה של מים.

בגדול, ב.מ.וו זה רכב שנודע ללסינג בארה"ב - קח חדש, תשתמש שנתיים ותעבור הלאה, מעבר לזה הן לא מחזיקות מעמד.

כשקניתי את ה330 חבר קנה SL55 2003 - ובשורה התחתונה - לי עלה יותר, הייתה מצפה מרכב "משפחתי" שיעלה הרבה פחות בעלויות החזקה מרכב ספורט, אבל ממש לא ככה בפועל.

מילה טובה, כשהרכב היה תקין (ה330) הוא אחד הרכבים הכי מהנים שקיימים והמנוע וי6 של ב.מ.וו חזק בצורה מפגרת, מאיץ ומחייך (אחכ בוכה הרבה אבל ברגע התקין הנאה טהורה).

והיה וקנית -

http://www.realoem.com/

שמור לך את האתר הזה, דיאגרמות לכל ב.מ.וו - יהפוך לשימושי כשתצטרך חלפים,

האא, סנסורים - עוד מכה, נשרפים בתדירות יותר מידי גבוהה

פורסם

אתה בטוח שזה V6 ולא 6 בטור המפורסם של BMW?

ולפתוח השירשור- בדוק מחיר ביטוח לגיל 20+-. תופתע מכמה שזה יקר ומבאס ממש.

פורסם

מנועי v הגיעו ב8 צילינדר ומעלה

ה3 תמיד הייתה עם ה6 טורי, זה מה שמאפיין אותה.

לגבי הניסיון הרע שלך, כואב לי לשמוע

נכון, לא קל לתחזק רכב שכזה, אבל יתכן ונפלת על לימון או מוסך שלא היה מקצועי מספיק כדי לרדת לשורש הבעיה

Sent from my D5803 using Tapatalk

M-TECH E46

פורסם

הE36 סובלת מפחות בעיות מהE46.

אני הייתי מחפש E30, מבחינתי היא ה3 האולטימטיבית... ואני מקליד את זה בפקק מאחורי ההגה של 3 החדשה.

481a427b908572237d3adc8f277ac812.jpg

haters will hate

פורסם
? אם מדובר ב320I, הצריכת דלק קורעת כיס?

צריכת דלק תהיה הצרה הכי קטנה שלך

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אחרי שנהגתי בהמון רכבי ספורט. אומר לך שאין כמו במוו. כמובן הכל בסוף אינדיבידואלי וכל מקרה לגופו.

כרגע אחרי שמכרתי את הלאון fr שהייתה מושקעת וחזקה עברתי ל. 330 E46 .מה אגיד לך .חלום מוטורי. הנעה אחורית מנוע חזק. נוחות נסיעה ואיכות שלא קיימים גם ברכבים חדשים.לגבי אחזקה אז ככה. כל רכב בעולם בן 10 שנים ומעלה שלא טופל כהלכה ועבר תחזוקת שבר יהיה נתון לבעיות חוזרות ונשנות בדכ רכבים כאלה גם עוברים ידיים מהר כדי לא לסדר תקלות יקרות.

אני בהחלט ממליץ לך על הרכב. כמובן שווה עד מאוד לבדוק את הרכב אצל מוסך מורשה שיריץ גם סורק תקלות וייתן ההערכת מחיר לתיקונים. ותזכור הנאה קידמית זה לא הנעה אחורית ! בהצלחה

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

• תוכן חדש...