Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי בינתיים רק את המערכת DVD אני צריך יעוץ האם כל אחד מהרכיבים ברשימה תואם אחד לשני ולרכב

Peugeot 107

BOSS AUDIO BV9364B Double-DIN

רמקולים קומפוננט FOCAL 165 AS 3

סאב וופר TS-WX304T PIONEER

מגבר PIONEER GM-5500T

(האם המגבר מספיק גם לקומפוננט וגם לסאבוופר?)

פורסם (נערך)

אתה יכול לבטל את ההזמנה של ה-DVD?!

רמה נמוכה של מוצרים. באותה מידה אפשר לרכוש מותג מדבקה בארץ.

רמקולים סבבה, אבל לדעתי אין לך מקום למידבאס 6.5 ב-107 (לדעתי מדובר ב-4 על הדש בלבד, אבל אולי תלוי בשנתון ויש בעצם משהו בדלתות, אבל זה מוגבל נפח וגם מוסתר חלקית ע"י דיפון) ובטח לא מקום לסט שלושה חלקים בלי להיכנס לבניות (אלא אם זו הכוונה).

סאב בסיסי, לא בטוח שאתה צריך קוטר 12 ואולי יכול להסתפק (גם מבחינת מקום בתא מטען) ב-10 או אפילו 8.

מגבר שני ערוצים. תוכל להגביר רק סט קדמי איתו או רק סאב בגישור.

נסה לבצע גם חיפוש אם הנושא של ה-107 עלה בעבר.

ובקיצור, מה התקציב (כולל או לא התקנה)?

מה המטרה?

מה אתה שומע ומאילו מקורות?

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
אתה יכול לבטל את ההזמנה של ה-DVD?!

רמה נמוכה של מוצרים. באותה מידה אפשר לרכוש מותג מדבקה בארץ.

רמקולים סבבה, אבל לדעתי אין לך מקום למידבאס 6.5 ב-107 (לדעתי מדובר ב-4 על הדש בלבד, אבל אולי תלוי בשנתון ויש בעצם משהו בדלתות, אבל זה מוגבל נפח וגם מוסתר חלקית ע"י דיפון) ובטח לא מקום לסט שלושה חלקים בלי להיכנס לבניות (אלא אם זו הכוונה).

סאב בסיסי, לא בטוח שאתה צריך קוטר 12 ואולי יכול להסתפק (גם מבחינת מקום בתא מטען) ב-10 או אפילו 8.

מגבר שני ערוצים. תוכל להגביר רק סט קדמי איתו או רק סאב בגישור.

נסה לבצע גם חיפוש אם הנושא של ה-107 עלה בעבר.

ובקיצור, מה התקציב (כולל או לא התקנה)?

מה המטרה?

מה אתה שומע ומאילו מקורות?

באסה, אני כבר לא יכול לבטל את ההזמנה.

הרמקול שיש לי כרגע בדלת הוא 17 ס"מ

איזה סאב וופר אתה ממליץ?

בעיקרון אני רוצה ברכב שלי מערכת ברמה של logitech z906

זה מה שיש לי במחשב ואני מבסוט עד הגג.

אשמח אם תמליץ לי על רכיבים ברמה הזאת

עכשיו אני ממש בבאסה על ההזמנה של DVD, עד כמה הוא גרוע?

פורסם

שמע, לא מכיר את הדגם הספציפי, אבל בהחלט יודע שזה סוג של חברת מדבקה "אמריקאית" עם מוצרים נחותים והצהרות נתונים שיקריות.

ועדין, יכול להיות שזה יספק אותך. לא יספק, תמכור אותו בטווח המיידי במחיר עלות ותשקיע קצת יותר במותג מוכר ודגם מוכח.

לא יודע איך הלוג'יטק נשמע.

צריך לקחת בחשבון שמעבר לענין הרמקול שמוסתר חלקית ע"י הדיפון, יתכן ועומק ההתקנה מוגבל.

אם אין לך כוונה לבצע את ההתקנה בעצמך, מציע להתייעץ עם מתקין שהתנסה עם הרכב או להמתין שמא מישהו עם הרכב כבר עבר את זה וידע להעיד במה מדובר.

סיכוי טוב שלא יזיק לבצע גם קצת בידוד/איטום (ראה למשל כאן).

ומעבר להכל, עדין לא ציינת תקציב לכל הענין.

* אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

• תוכן חדש...