Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציפויים שלהם נמכרים בעלי אקספרס במחירים טובים, מעניין אם יש מישהו פה שירצה וירים כפפה ויבדוק אותם

פורסם

חסר ציפויים בשוק שצריך ללכת על משהו סיני עלום שם בלי ביקורות?

על הדרך שמישהו ירים את הכפפה וינסה את זה

להיט במלזיה.

פורסם

איזה ציפוי אתה יכול למצוא ב35$ כולל כל הערכה עם משלוח?

אם הם איכותיים, זה שווה מאוד. אפילו אם זה מחזיק לחצי שנה זה מחיר סביר.

פורסם

ציפוי של קופסא מעץ. שומר על האוטו נהדר.

אני לא מצפה למצוא ציפוי איכותי בכזה מחיר, זה ההבדל.

ראית פעם את התוצאות של ציפוי לא טוב? זה הרבה יותר נוראי מאשר חוסר עמידה בהבטחות, יש פגיעה קשה בלקה.

אני לא אומר שהכי יקר זה הכי טוב ולא נכנס לאיש לכיס, אני רק אומר שללכת על משהו סיני עלום שם רק למען החיסכון, עדיף להישאר בלי ציפוי בכלל, פחות סיכון.

אם כמובן תשוכנעו לנסות ולקחת את הסיכון, אני אשמח לשמוע תוצאות.

פורסם

"אם כמובן תשוכנעו לנסות ולקחת את הסיכון, אני אשמח לשמוע תוצאות."

זו סה"כ הייתה המטרה של פותח השרשור, ושל כולנו בעצם, לכן לא צריך להיות ציני\לפסול מראש, יש הרבה דברים זולים שלא נופלים מהיקרים.

פורסם

מי שיש לו אומץ לנסות חומרים עלומי שם שיהיה לו לבריאות.

Asto אהבתי את שיטת הflame במלזיה על הרכב, מראה עד כמה שוק הדיטיילינג לא מפוקח בשיט ואנשים מאמינים לשטויות.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

שיטת הblue flame עובדת מצויין רק כאשר מיישמים אותה עם שמן נחשים .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
"אם כמובן תשוכנעו לנסות ולקחת את הסיכון, אני אשמח לשמוע תוצאות."

זו סה"כ הייתה המטרה של פותח השרשור, ושל כולנו בעצם, לכן לא צריך להיות ציני\לפסול מראש, יש הרבה דברים זולים שלא נופלים מהיקרים.

אני פוסל מראש כל דבר שהוא עלום שם ולא מוכר, לפחות לא בצד המערבי של העולם.

התנאי היחיד שמצדיק לנסות מוצר ולהיות חלוץ, זה שהחברה המייצרת היא בעלת שם.

וזה משהו שציינתי מראש, ״חסר ציפויים בשוק שצריך ללכת על משהו סיני עלום שם בלי ביקורות? ״

אבל העדפת להתייחס למחיר, וגם שם אמרתי, הכי יקר לא אומר הכי טוב.

אבל שילוב של זול, לא מוכר, וממקור מפוקפק, זה שילוב קטלני.

פורסם

הרשה לי לתקן אותך זה לא שמן נחשים זה: ציפוי מיקרו-ביולוגי המופק מנשל הנחש, ציפוי שלאחר כשנה משיל את עצמו לבד ומתגלה ציפוי חדש ללא יישום!

פורסם

מפרסמים את זה מלא בקבוצות כגון "דברים מיוחדים באיביי" וכו' דרך הפייסבוק.

אני בטוח שהרבה פתים הזמינו את זה משם..

Opel Adam S 2017

פורסם
מה ? אף אחד מכאן לא ניסה את זה ?

גם אם תשלם לי 2000 שקל אני לא ינסה את המוצר הזה

פורסם

סתם שתדע שיצא לי לראות ציפוי שנשרף בשמש ויצר כמו פח דהוי במקומות מסוימים שיורד רק בעזרת פוליש ....

בכל מקרה לא חסר ציפוים בשוק שימכרו במחיר הזה פשוט תצטרך לקנות עם עוד מישהו .... אולי תשלם טיפה יותר אבל לפחות יהיה מדובר במותג

• תוכן חדש...