Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

asto באתר של קארפרו רשום שה cquartz שלהם מכיל sio2 שזה דרגה 7 אבל בפרטים של הציפוי רשום שהוא דרגה 2.. מה אני מפספס פה?

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם
מפרסמים את זה מלא בקבוצות כגון "דברים מיוחדים באיביי" וכו' דרך הפייסבוק.

אני בטוח שהרבה פתים הזמינו את זה משם..

ואם החומר הזה הוא אחלה ציפוי ואתה משלם פי 3~5 על ציפויים אחרים, מי הפתי, אתה או הם?

בקיצור, מרגיש שהרבה חבר'ה פה ישר תוקפים כי המחיר זול, אולי כדי לנחם את עצמם על המחירים שהם משלמים לציפויים אחרים.

מודה שאני גם לא הייתי ישר מיישם אותו על הרכב שלי, ומודה שהפרסום שלהם מעלה גיחוך, אבל כנל גם של הרבה מוצרים ומפרסמים סינים, שלא יודעים אנגלית של כיתה ג'. אז מה, אין מה לפסול.

גם אני לא הייתי מנסה על הרכב שלי חברה לא יודע, אגב לא אכפת לי אם סינית או לא (לדוגמא CLEANSTERS, עם כל הכבוד לא הייתי משתמש בהם בלי ביקורות), אבל אם היו מגיעים כמה חבר'ה שהתנסו בחומר, הייתי שוקל.

פורסם

RG1 אתה חושב שמחיר המוצר מעניין אותי או אחרים אבל זה לא תמיד כך, מבחינתי המחיר לא מעניין, אם המוצר טוב אני יקנה אם לא אני לא יקנה. המוצר הזה בכלל לא נראה לי עוד מהפרסום שלו, גם אם אחרים ינסו ויגידו שהוא נפלא עדיין אני לא יאמין. מבחינתי חברה ששורפת עם להביור את הרכב וככה מראה על עמידות הציפוי אין לה קשר ומושג לדיטיילינג.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

מסכים איתכם חברים לגבי כל מה שאמרו כאן,

אבל חרשתי את הרשת ולא ראיתי אפילו ביקורת אחת שלילית על המוצר הזה.

נראה לי מאוד מוזר שמי שהתנסה והתאכזב או אפילו היה לו נזק לרכב מזה לא ירשום משהו בעניין.

גם אם מחיר המוצר מאוד זול זה לא אומר שהוא לא טוב.

להזכירכם הסינים מעתיקים מוצרים יותר מסובכים כמו מכשירי סלולר (אפילו העתיקו את הטכנולוגיה של האייפון)

הם מאוד מוכשים בהרבה תחומים ולכן אני לא חושב שיש להטיל דופי כאן.

נקודה למחשבה.

פורסם
ואם החומר הזה הוא אחלה ציפוי ואתה משלם פי 3~5 על ציפויים אחרים, מי הפתי, אתה או הם?

בקיצור, מרגיש שהרבה חבר'ה פה ישר תוקפים כי המחיר זול, אולי כדי לנחם את עצמם על המחירים שהם משלמים לציפויים אחרים.

מודה שאני גם לא הייתי ישר מיישם אותו על הרכב שלי, ומודה שהפרסום שלהם מעלה גיחוך, אבל כנל גם של הרבה מוצרים ומפרסמים סינים, שלא יודעים אנגלית של כיתה ג'. אז מה, אין מה לפסול.

גם אני לא הייתי מנסה על הרכב שלי חברה לא יודע, אגב לא אכפת לי אם סינית או לא (לדוגמא CLEANSTERS, עם כל הכבוד לא הייתי משתמש בהם בלי ביקורות), אבל אם היו מגיעים כמה חבר'ה שהתנסו בחומר, הייתי שוקל.

אם הרכב שלך יקר לליבך, משקיע עוד 100-200 זוזים על מוצר איכותי עם שם ורוכש אותו, בסופו של דבר מדובר על מוצר שישב לך בערך 1-2 שנים על הרכב, פחות מתלהב לנסות משהו שלא ממש מכירים.

ה 200 ש"ח האלו בשנה לא יהרגו אותי

Opel Adam S 2017

פורסם

המוצר יותר משווק באיזורים של רוסיה וכדומה, אין שום סיבה שמישהו בשוק האמריקאי או האירופאי ינסה או ישמע על דבר כזה, הם גם ככה מוצפים במוצרים.

הסינים מעולים בייצור, אך לא בפיתוח, אך תמיד יש יוצא מן הכלל, ואם המוצר היה היוצא מן הכלל, היינו שומעים עליו.

אני כן חושב שלעלות יש חשיבות, כי חייב לקמט עלות מול תועלת, אם הייתי רק רוצה לבזבז אז הייתי קונה רק יפני (שמתעלים על מרבית המוצרים בשוק).

אבל הדגש הוא שזה חייב להיות חישוב שקול של עלות מול תועלת, ולא לחפש את הזול ביותר ולראות מה אפשר להוציא מזה.

• תוכן חדש...