Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

דור 5 (MK5).

אצלך פילטר המזגן נמצא אחרי המפוח כלומר עלים/לכלוך עלולים להגיע למפוח מבחוץ דרך פתחי האיוורור בתא המנוע. בשלב ראשון הייתי מפרק את פילור המזגן ובודק מה מצבו ואולי קיימת גישה מינימלית למפוח (כמובן תוציא את המפתח מהסוויץ').

אפשרות נוספת שאינני בטוח עם קיימת אצלך היא גישה למפוח מתא המנוע. המפוח יונק אוויר דרך פתחים הנמצאים מתחת לטורפדו בתא המנוע (כיסוי פלסטיק לרוחב תא המנוע מתחת לווישרים). אם קיימת גישה תוכל לנקות עלים ולכלוך גס שנתפסו בשבשת של המפוח.

* בכדי לפרק את הפלסטיק תצטרך לפרק את הזרועות של המגבים.ראה תמונה מצורפת (הפלסטיק בצבע בורדו).

polo-mk5-693.jpg

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, בדקתי את הפילטר מעל רגלי הנוסע, והוא נקי.

הצלחתי להציץ, בעזרת מראה, לסביבת בית הפילטר וראיתי את טורבינת המאוורר.

אך אי אפשר להגיע אליו מכיוון רגלי הנוסע כדי לטפל בו, או במנוע שלו, ולכן הגיוני שצריך לפרק את תא הכפפות.

אקח על זה פרויקט...

פורסם

הצלחתי. למרות שהעבודה הזו מפרכת ממש.

הטורבינה היתה נקיה לחלוטין.

התברר שהציר של הטורבינה "הלך קשה".

שימנתי אותו בצד הטורבינה, ובצדו השני של המנוע פצעתי את כיסוי הפלסטיק כדי לחשוף את הקצה ושימנתי גם אותו.

יצא כמו חדש...

פורסם

כול הכבוד על היוזמה ועבודה.

לצערי הוספת שמן לסיכוך המיסב זה פיתרון זמני של מספר ימים בלבד. בעוד מספר ימים הרעש יחזור. המיסב או המיסבים ממולאים בגריז שתפקידו לסכך את המיסב ושמן לא יכול להחליף את תפקיד הגריז במקרה הזה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...