Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אשמח לעזרה.

ברכב שלי החיישנים מקדימה ומאחורה בצבע סגול ובדקתי בחברה הם מקוריים, ככה זה ברכב הזה כנראה ירד הצבע אבל זה ממש מכוער איך אפשר לצבוע אותם בקלות?

אפשר לראות בתמונה

תודה

[ATTACH=CONFIG]463033[/ATTACH]

IMG_3749.jpg

עריכה אחרונה על ידי arielamar86
פורסם

באמת? אני תמיד מתפלא מפאקים של חברות מהסוג הזה, כאילו הלקוח לא שילם מספיק..

הבעיה היא שלרוב לא ניתן לצבוע חיישנים, הם פשוט לא יהיו מכויילים יותר, עובי הצבע נלקח בחשבון על ידי המהנדסים, יש חשיבות אקוסטית לחיישן.

אם החלק יחסית זול ובא לך לנסות, תקפיד קודם להוריד את שכבת הצבע הקיימת, ובעדינות עם מכחול לעבור על זה בשכבה סופר דקה.

פורסם

^כל החיישנים בהתקנה מקומית בארץ נצבעים בהתאם לצבע הרכב, לא חושב שמישהו פה "מהנדס" את עובי הצבע,

בנוסף מאמין שהמקוריים יותר איכותיים מהרגילים, כך שלא נראה לי שתהיה בעיה בזה.

לא ברור איך "פתאום" ירד הצבע מכל החיישנים המקוריים?:shock:

פורסם
^כל החיישנים בהתקנה מקומית בארץ נצבעים בהתאם לצבע הרכב, לא חושב שמישהו פה "מהנדס" את עובי הצבע,

בנוסף מאמין שהמקוריים יותר איכותיים מהרגילים, כך שלא נראה לי שתהיה בעיה בזה.

לא ברור איך "פתאום" ירד הצבע מכל החיישנים המקוריים?:shock:

הם לא נצבעים הם כבר מגיעים מוכנים בצבע נבחר, באמת כדאי שתהיה בטוח במשהו לפני שאתה כותב.

אני מעיד מניסיון. מי שרוצה לקחת את הסיכון מוזמן.

• אחראי פורום
פורסם

חיישנים אפטרמרקט מגיעים לרוב בשחור ואכן נצבעים בעת ההתקנה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מבלי לשייף את הצבע הקיים? אני לא יודע אם לא להיות מופתע שזה עובד או מהחאפריות.

מנסיוני זה תמיד גרם לבעיות, דיליי, סטיות טווח וכדומה.

• אחראי פורום
פורסם

איזה צבע קיים? החלק מוזרק בשחור.

לגבי אאודי, מפתיע. רכבים פשוטים וזולים משמעותית מגיעים עם חיישנים מקוריים בגוון הרכב.

אין שום בעיה להזריק חלק מגוון ב-100 אחוז, זה אפילו לא יעלה יותר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...