Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה תיירים עושים בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהי שמכירה טוב את גוש דן וירושלים שאלה אותי ואין לי מושג.

שאני רוצה לטייל אני נוסע לנתב"ג.

בשנים האחרונות עשיתי גם הרבה טיולי אופנועים בארץ אבל לא נראה לי שסדום ערד מעניין אותה.

אייל

פורסם

מה כן מעניין אותה?

לא חסר מה לעשות בארץ, אבל צריך לתכנן לפי תחומי עניין נופים? מסלולי הליכה? מוזאונים? עתיקות? שווקים? הכל ועוד הרבה קיימים בשפע. רק להתרכז במה שמעניין ומה שבסביבה. תתפלא איך בחור בן 19 שהולך כל שבוע לראות את הרטה ברלין נהנה מהאוירה בסמי עופר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תוסיף:

תל-אביב. ועוד קצת תל אביב. וגם הרבה ירושלים (למרות שאישית אני לא סובל את העיר, אבל יש לה הרבה מה להציע לתייר).

חיפה + כרמל + גליל מערבי

גלבוע + עמק בית שאן והסביבה.

הנגב + מדבר יהודה יכולים לעניין את מי שבא מארצות הקור והמים.

בקיצור - מה שיחסר הוא זמן, לא עניין.

לנוצרים עם עניין דתי - אתרים מקודשים בגליל וסביב הכנרת, וכמובן ירושלים (ואם רוצים לחצות את הגבול - בית לחם).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא יודע למה תיירים באים לפה בכלל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אוכל טוב (בלי צחוק , במיוחד מאז שעברתי לארה״ב למדתי להעריך כמה האוכל בארץ מעולה! עם מסעדות מעולות במחירים טובים)

נופים מדהימים (איזור מצפה רמון , חיפה באיזור הגנים הבהיים , העיר העתיקה בירושליים , איזור הכינרת ורמת הגולן, ים המלח, מצדה ויש עוד המון) ששזורים בהרבה מקרים עם הסטוריה משמעותית.

חיי לילה לא רעים בתל אביב.

מוזיאונים לא רעים (מוזיאון ישראל בירושליים , מוזיאון האומנות בתל אביב)

קשה לרובינו לראות כי אנחנו גרנו / גרים בתוך זה - אבל זה בהחלט יעד תיירותי לא רע (חוץ מהמיקום והמצב הפוליטי) בעלות סבירה (מינוס המלונות - בעיקר ביחס התמורה למחיר, זו נקודה כואבת) עם נופים מאוד מגוונים (החל ממדבר , יערות ועד החרמון) בטווח פיזי מאוד קרוב (ביום נסיעה באיזי אתה מגיע מאילת לחרמון).

בהחלט יש מה לעשות לתייר הממוצע.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

המכתשים בנגב, עבדת, מעלה העקרבים, המצפה ההוא שמשקיף לים המלח וים המלח בכלל, ירושלים (שרק בה אפשר בכיף לטייל כמה ימים), תל אביב ויפו, חיפה (שיש בה אזורים מדהימים, גם אם מוזנחים), עכו, צפת.

כמובן, אם מדובר בתיירת לא יהודיה, אז גם מקומות שונים בגדה, כמו מנזר מר סבא או אחרים.

הבעיה של הערים הגדולות של ישראל, מעבר לנושא הבטחוני, זו תחושת ההזנחה. אבל אם מדובר בתיירת שלא רגישה לקקי של כלבים בכל פינה, אז יש כאן המון מה לעשות, בטח אם גם יוצאים מהערים לאזור המדבר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
[h=2]מה תיירים עושים בארץ?[/h]
תיירים אחרים.
אם כבר התשובה הנכונה יותר היא ״מקומיות״

נקמיצ'י צודק. התשובה ברוח שבוע הגאווה

פורסם

גוש דן וירושלים כבר אמרתי שהיא מכירה.

באילת לא היה תייר בעשר שנים אחרונות(יום ספורט של מקומות עבודה לא מעניין תיירים).

הגנים הבהיים יכול להיות נחמד,יש שם סיורים או אפשר סתם לטייל בפנים?

משם אפשר להמשיך לעכו.

אייל

פורסם

אפשר סתם לטייל בגנים הבהיים (הם מחולקים לכמה חלקים).

לדעתי לחיפה יש הרבה יותר מזה להציע. בטח sperial מכיר יותר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

תקופה טובה לבקר בסחנה. ידעתם שהמקום הופיע פעם על השער של טיימס מגזין?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)

קצת בשליפה לגבי חיה:

בחיפה עצמה אין הרבה מה לעשות. גני הבהאים הם אתר ייחודי בעולם - צריך להצטרף לסיור מודרך. לשים לב כי הסיור מתחיל ברח' יפה נוף ומסתיים בשדר הציונות (זכור לי שבעבר הגיעו עד רחוב הגפן - ככר אונסקו, יתכן שהשתנה מאז) ואם השארת רכב ביפה נוף יש לחזור עצמאית. יש גם גן קטן יותר מצפון לעכו.

אתרים נוספים בחיפה הם כמה מוזאונים קטנים - הימי וחיל הים מתאימים לחובבי הז'אנר, אמנם אינם בהיקף של מוזאונים מקבילים בערי נמל אירופיות, אבל ההיסטוריה של הספנות וההעפלה בהחלט ייעודיים. למתעניינים בארכיאולוגיה יש מוזאון הכט באוניברסיטה, עם התצפית המדהימה מהמקום (או, כמובן, מיפה נוף או מהמוחרקה) במוזאון המדע לא ביקרתי זמן רב אבל לזכרוני הוא מתאים מאד לילדים ישראליים, די עלוב בקנה מידה בין לאומי. וכמובן החופים ובמיוחד הטיילות לארכם, שלא יביישו שום חוף בעולם. ואפשר לעשות סיבוב בביצי גוראל.

בסביבת חיפה יש כבר יותר: כפרי הדרוזים עם השווקים, תצפית מהמוחרקה בפאתי דלית אל כרמל, עכו על סמטאותיה ועתיקותיה, חפירות מגידו, ואם מתרחקים עוד ראש הנקרה, כמה מבצרים צלבניים כמו יחיעם (יש גם קטע של מלחמת העצמאות) ומונפור. אם מישהו רוצה לראות כפר אמנים הוא מוזמן לעין הוד.

יש טענה שיש הרבה מסעדות טובות בחיפה ובסביבה, אישית התחום לא מעניין אותי במיוחד ואני אוכל יותר מדי טוב בבית, כך שאיני יכול להמליץ. כנ"ל לגבי חיי לילה - עברתי את הגיל.

עוד דבר שלא הזכרתי הוא שמורות טבע. אלה לא חסרות באזור, אם יש למישהו עניין. חפש באתר רשות הטבע והגנים. מצאתי גם אתר עם רעיונות מקוריים, למשל טיפוס במדרגות.

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...