Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה תיירים עושים בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא יודע למה תיירים באים לפה בכלל.

אני יודע.

כי ישראל מדינה יפה מאד, מעניינת מאד, מציעה נופים שאין בהרבה מדינות בעולם, יש לנו אוכל מצויין, בתי מלון טובים וחיי לילה מגוונים.

עוד?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הייתי בחיפה לפני שבוע ללילה אחד. אני יכול להגיד שהיה חם מדי, ולכן לא הסתובבנו יותר מדי רגלית, אבל לדעתי כל האזור מהדר ועד בערך המושבה הגרמנית הוא פנינה ארכיטקטונית, עם בניית אבן ייחודית, שאולי קצת מזכירה את ירושלים, אבל גם בעלת אופי וסממנים משלה.

חבל, חבל מאוד שאזורים נרחבים שם נראים כמו slums, אבל עדיין, למי שגם נהנה מארכיטקטורה מיוחדת, לדעתי לחיפה יש המון מה להציע

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

המושבה הגרמנית יפה, אבל מצומצמת למדי ויש בה בעקר מסעדות, מלון אחד או שניים וקניונצ'יק חסר משמעות. יכולה להיות המשך לסיור בגני הבהאים או מקום לארוחת ערב - השעות בהן היא מוארת די יפה. גם בהדר ובעיר התחתית יש לא מעט ארכיטקטורה מעניינת אבל חלק ממנה סובל קשות מהזנחה, חלק עבר שיפוץ. כולל החידוש של אזור רחוב הנמל וקצת שיפוצים שנעשו במקביל לבניית המטרונית בהדר ובעיר התחתית.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני יודע.

כי ישראל מדינה יפה מאד, מעניינת מאד, מציעה נופים שאין בהרבה מדינות בעולם, יש לנו אוכל מצויין, בתי מלון טובים וחיי לילה מגוונים.

עוד?

באמת? בתי מלון טובים?

אני מפרגן לכל השאר (שכחתי גם לציין אגב חופי ים לא רעים בתל אביב בהודעה הקודמת) אבל בתי מלון טובים?

יקרים , בינוניים ובהרבה מקרים מ א ו ד מיושנים בסטנדרטים בינלאומיים.

יש כמה פנינות - אבל הרוב - לא בכיוון.

עד לפני שנתיים המלונות דרגו את עצמם , עכשיו יש לפחות שוב פיקוח של משרד התיירות - אבל עדיין - נראה ששופטים את המלון אך ורק לפי הקריטריונים של הצ׳קליסט של הדברים שצריכים להיות בו ולא מתחשבים בזה שחלקם מיושנים , לא מתוחזקים ונותנים שירות ברמה בינונית להחריד.

רוב המלונות 4-5 כוכבים שראיתי בארץ - היו מקבלים בחו״ל פחות כוכב או 2 בקלות.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מה שיש בארץ זה מגוון של מקומות ונופים שהם מאוד שונים, והכל במרחק מאוד קצר.

כשאירופאי מגיע לפה ורואה מדבר, זה אקזוטי בשבילו, לדוגמא.

בלי להכנס לכל התיירות הנוצרית ומה שירושלים והשאר עושים לה.

מבחינת חיי לילה ובילויים, ת"א עיר נהדרת. קודם כל, מאוד בטוחה מבחינה פלילית, ומאוד מגוונת.

סתם לדוגמא:

http://www.haaretz.co.il/gallery/music/.premium-1.2747028

https://www.yahoo.com/news/israeli-jazz-taking-giant-steps-talent-returns-home-203914117.html

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...