Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאין לי לחץ של זמן\עבודה-הלו.

כשיש לחץ-כן סמכותי, לרוב גורם לצד השני לחתוך ישר לעניין או שהוא מיד אומר שאני נשמע עסוק ויחזור אלי מאוחר יותר.

שיחות טלמרקטינג מקומי-עונה ומיד מנתק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה זאת אומרת? מעסיקים אנשים משם שיתקשרו וימכרו לנו פה?

אמת לאמיתה. זה די מצחיק לקלוט את הסינון היומיומי שנאלצים לבצע הקולגות הרוסיות, אליי אף אחד כבר לא מתקשר.

נע בין "כן" ל"הלו" סתמי. ה"כן" די יעיל לתכל'ס. בשיחות ממספרים חשודים אני בדרך כלל ממתין בשקט עד שהצד השני משמיע קול - אם מתחילה הקלטה, לפחות מנעתי מעצמי עצבים על "הלו" מבוזבז.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לכל מי שאני מכיר - "כן בקשה"

לכל מי שאני לא מכיר - "אלו?" הכי אשכנזי ורשמתי שאני יכול.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

"שלום", מחכה למשפט פתיחה

אם זה משפט לא מתאים כמו "מדבר זה מ זה וזה וזה"

להתראות!

אם זה מישהו מוכר אז מחכה לשמוע את ה"מקורה" ומשיב ב"מקורה", הכל טוב, כן מה קורה, הכל טוב מה קורההכלטובמהקורכלטומקור@$@!!

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מה זאת אומרת? מעסיקים אנשים משם שיתקשרו וימכרו לנו פה?

כלכלה גלובלית בשבילך - כשקישוריות זולה לחו"ל פוגשת כח אדם זול (1200$ שכר מינימום בישראל זה כבר לא מספיק זול, מסתבר).

זה על אותו משקל עם חברות שמקימות מרכזי תמיכה בחו"ל, בעיקר בהודו, אבל יש עוד כל מיני מקומות מוזרים.

פעם יצא לי להתקשר לתמיכת שרתים של דל בישראל, וענה לי מישהו איטלקי [emoji15]

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

לשיחות מזוהות, זה לרוב "כן".

לשיחות לא מזוהות 072 למינהם, מרים ומחכה, בדרך כלל הם אומרים "הלו" אחרי 3 שניות שאין תגובה :)

אם עובר יותר מידי זמן אני עושה רעש "ששש" למיקרופון וזה מפעיל את ההקלטה של הבבא בובה בצד שני ואז אני מנתק.

מעניין מה מוקדנים טלפונים עונים אחרי כל היום שהם "סלקום שלום מדברת מורטל".

עריכה אחרונה על ידי car_me

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

מספר לא מוכר/מישהו שמכעיס אותי לאחרונה/חבר חופר "כן" סמכותי. חברים קרובים ומשפחה קרובה זה "אההה" (סימן היכר) ברשמיים זה הלו ואהלן.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם

Yupti-doodle-donkey-balls, Donkey speaking! במבטא טקסני.

מבוסס על מקרה אמיתי.

אך לרוב "הלוו" עם W בסוף, יענו "שלום" באנגליזית.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
מה הבעיה עם "הלו"?

הלהההה.

חופשי מצחיק.

מזכיר לי שחברה שלי (אסטונית) עונה לפעמים "יא הלה" לטלפון ("יא" זה כן, ואין לי מושג למה היא מבטאת הלו כ"הלה", כי היא לא רוסיה). זה נשמע בדיוק כמו יא-אללה, והיא לא באמת מבינה למה זה משעשע אותי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

https://youtu.be/7BcWPC446gk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Skickat från min LG-D855 via Tapatalk

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תוכן חדש...