Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי רפידות חדשות של FRODO. משום מה הייתי בטוח שכבר צריך להחליף.

להפתעתי מהצצה דרך הגאנט נראה כאילו הרפידות הקיימת עדין מלאות מאד, על הדיסק אין שום חריץ.

העניין שעל הרפידות האלו יש כבר לפחות 20,000 ק"מ ועדין הכל נראה בערך כמו חדש.

אני תוהה אם הרפידות הקיימות הן סוג "ג" כלשהו שפשוט לא נשחקות וה-FRODO יתנו איכות בלימה טובה יותר.

(לא יודע מה טיב הקיימות, ככה הרכב הגיע אלי).

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

נהג טוב שנוהג חכם ונכון יכול להקטין למינימום את הבלאי לרפידות, בכל רכב.

ברפידות יש הרבה יותר משמעות לתרכובת הרפידה עצמה. רפידות קרמיות למשל בולמות מצויין וקצב השחיקה שלהן איטי למדי, בעוד שדווקא רפידות זולות שלרוב עשויות מחומרים רכים בולמות פחות טוב ולמרות זאת מתבלות מהר יותר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני הייתי מחליף רפידות עם "מספיק בשר" אם אינן איכותיות, ואת האיכות ניתן לחוש במידת אובדן כושר הבלימה כשהן מתחממות, כמו למשל בירידה מהירה ומתמשכת שבה אתה לא נעזר במנוע לבלימה.

פורסם

להציץ מהגאנט זו לא אינדיקציה מדוייקת והרפידה הפנימית ייתכן ושחוקה כבר ביחס לחיצונית שאותה אתה רואה. הורד גלגלים ותהיה חכם יותר.

פורסם

הגלגל אכן יפורק ויבדק כראוי.

אני משתדל לנהוג חכם לא בהכרח יעיל.

מהנסיון שיש לי עם תחזוקה עצמאית (לדעתי) זה זמן שרידות מוגזם לרפידה.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

20,000 ? בחייך בבמוו בלמים מאחורה 90,000 , מקדימה 150,000 .

קאוואליר מקדימה 80,000 .

אקורד מקדימה 68,000 מאחורה 60 רכב עמוס מאחורה כל הזמן .

נשמע די סביר מה שאתה אומר,אם אין ירידה באיכות בלימה סע לשלום בכיף.

אם יש לך דודא להרכיב רפידה איכותית... לך על זה.

פורסם

מאידך, בג'טה שלי (כלומר של אשתי) נגמרו הרפידות אחרי 30K.

המוסך בטיפול 15 המליץ להחליף כבר ב-22K, מכיון שהיא הנהגת העיקרית הרפידות שרדו עוד 15.

וכן אני מודה, אחת הפעולות תחזוקה הנחמדות זה להחליף רפידות.

[CENTER] [/CENTER]

• תוכן חדש...