Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

בארץ אני לא רואה שקיים, וסביר להניח שאם קיים יעלה יקר יותר כיצ דרך איביי מאנגליה וכו' מצאתי כמה לינקים במחיר של 170-200 ש"ח בקירוב (בקבוק 15 מ"ל)

המוצר מתחייב לבערך שנתיים של "שחור" על הפלסטיקה

שווה את המחיר?

Opel Adam S 2017

פורסם

שווה שווה!

ראיתי את המוצר בלייב, נראה כמו כישוף.

גם אם זה יחזיק "רק" שנה, זה עדיין מעולה.

אתה תהיה חייב לקנות panel wipe בנוסף, אתה תצטרך משטח הכי סניטרי שאפשר לפני היישום.

15 מ" נשמע מעט, אבל זה הרבה למוצר הנ"ל.

"יאללה בירי".

פורסם

אני מדבר על חלקים שלא ניתן ממש לפרק לצערי (איזור המראות וחלק מהטמבון).

שיפופ אם אתה אומר שכדאי אז כדאי, נלך על זה עוד מעט.

כל חודש אני אומר "החודש לא נקנה כלום".

שמישהו יקח לי את הויזה

Opel Adam S 2017

פורסם

ליאב תרשה לי לבלבל אותך עוד קצת, carpro dlux עולה אותו דבר ואתה מקבל כמות כפולה 30מ״ל, בנוסף אפשר ליישם אותו לא רק על פלסטיקה אלא גם על ג׳אנטים וצמיגים. והדלוקס מגיע עם אפליקטור ומגבת מיקרופייבר :). בהצלחה בבחירה אני הייתי קונה את הדלוקס.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

 

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

שמרתי לעצמי איזשהו לינק מאוד מאוד מקיף שנערף בדיטיילינג וורלד, בתנאים אמיתיים, שמקיף בערך כל plastic restorer שקיים.

המבחן היה ארוך טווח, מעל לשנה, הגי׳ החזיק יותר מכולם by far ועשה רושם שהוא אפילו לא בחצי הדרך.

גם הדלוקס השתתף.

אם לא טועה, פרסמתי את הלינק כאן בעבר, כשאגיע הביתה אחפש אותו שוב.

בכל מקרה עם כל האהבה הענקית שלי לקארפרו, במקרה הזה הייתי בוחר בג׳י (מה שגם את השפעתו ומריחתו ראיתי בלייב ונורא התלהבתי).

ככה או ככה, שני המוצרים ברמה מאוד גבוהה.

"יאללה בירי".

פורסם

ה carpro dlux מחזיק לפי נתוני יצרן שנה והc4 שנתיים, אישית אני חושב ששנה זה די והותר מה גם שהוא יותר ורסטילי (ג'אנטים..) ומגיע בכמות כפולה. אני יזמין את הדלוקס בעתיד.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

 

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

×
×
  • תוכן חדש...