Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער לפתוח את הפורום בנושא כל כך בנאלי. אשמח לדעת אם יש מורה או גוף שמוכן להעמיד קטנוע למבחן שליטה בעלות שיעור, ולא עלות גבוהה מאוד.

אזור המרכז או אזור ירושלים.

פורסם

מזאת אומרת? אתה רוצה רוצה שיעור כדי להחזיר קצת שליטה אחרי הרבה זמן שלא רכבת או שאתה מעוניין להוציא רישיון ל125 הדורש רק מבחן שליטה אם אתה בעל רישיון לרכב מעל 3 שנים?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

זה טסט לכל דבר. אתה משלם למורה ועוד אגרה לטסט בדואר שהיא קבועה. זה לא מבחן שהמורה מחליט אם עברת או לא

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

תעשה לנו טובה, אחרי שתעבור את מבחן השליטה לאחר חמש דקות נסיעה , תלך לקורס רכיבה מתקדמת. שם יסבירו לך ויתרגלו איתך רכיבה נכונה. פשוט שלא תצטרף לסטטיסטיקה.

ולא שאכפת לי מאיך תרכב , ותוך כמה זמן תתרסק לתוך פחית. אבל זה מעלה לכולם את פרמיית הביטוח.

Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
ממליץ על גילי מבית ספר - ''עוז'' בירושלים.

:mm_yeah:

הוא עדיין מסתובב עם הכובע ומעשן ווינסטון? :wink:

|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|___

__|_____|_____|_____ In Construction ___|_____|_____|_____

|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|___

פורסם
מבחן שליטה, רישיון ל125 בהליך מקוצר. תודה!

אם אין לך שום ניסיון, לא רכבת בעבר או רכבת מאוד מזמן על קטנוע, לא תעבוד את מבחן נשליטה ללא הכנה.

צריך לפחות קצת תרגול כדי לעשות את השמיניות כמו שצריך, לנסוע לאט בקו ישר ולבלום עם הורדת רגליים.

זה פחות או יותר כל מה שנדרש במבחן שליטה, אך ללא הכנה וללא ניסיון אתה נכשל די בוודאות.

פורסם

יתרה מכך, אם לא רכבת מעולם אז ממליץ לך לקחת שיעורים ולצאת בפיקוח מהמגרש.

למרות שהייתי צריך לבצע מבחן שליטה המורה שלי לקח אותי לנסיעות מחוץ למגרש שלא בפעם הראשונב בחיים שלי עם דו״ג אצא לבד ממגרש חנייה מגודר.

• תוכן חדש...