Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדגם הבסיסי של ה208 מגיעים רק רמקולים קדמיים.

מישהו יודע להגיד האם מאחור יש חיוט בדלתות לזוג רמקולים נוסף?

נהג ותיק

פורסם
גם אם כן לא מומלץ להתקין רמקולים בדלתות האחוריות

תתקין רמקולים 6X9 במגש האחורי ותבצע חיווט 1.5 ממ חדש.

חשבתי על האופצייה של רמקולים במגש האחורי, אבל לפני שאני מחליט להשקיע בחיווט חדש רציתי לדעת

ברמת העקרון אם יש בדלתות האחוריות חיווט קיים אל הHU.

נהג ותיק

פורסם
ממה שבדקתי מפורומים של 208 בחו"ל החיווט קיים בדלת אבל אין רמקול.

האם בהנחה שהחיווט קיים הוא גם מחובר אל הHU בצד השני וניתן אז להתחבר אל החיווט הזה ולהאריך אל המגש האחורי ?

ממש לא בא לי לפרק את המערכת הראשית בדאשבורד כדי לחבר אליה חיווט חדש.

נהג ותיק

פורסם

כן הנחתי שזה מה שאתה רוצה לעשות.

ואם אכן החיווט שם אז כן זה אפשרי

אתה מבצע חיתוך ברמת פאנל הסף ומבצע הארכה,עדיף שתפרק את הפאנל

של הדלת האחורית כדי להיות בטוח בחיווט שלא תבצע חיתוכים סתם.

פורסם

שאלה נוספת אם אפשר בנוגע ל208.

בגירסה הבסיסית של הדגם האוטומטי יש מערכת שמע עם מסך 7 בהתקנה מקומית.

יש למישהו מושג מה זו המערכת הזאת? אמרו שזה אנדרואיד אבל גם אמרו שאי אפשר להתקין אפליקציות.

הם גם מציעים חיבור אינטרנט ב600 שקלים לשנה.

האם אין אפשרות להתחבר לאינטרנט דרך המכשיר הסלולרי ?

נהג ותיק

פורסם

התשובה של הסוכנות לגבי החיווט שאין חיווט בדלתות מאחור לרמקולים.

אני תוהה אם יסכימו להתקין רמקולים בהתקנה מקומית בעת התקנת מערכת המולטימידייה שממילא הם מבצעים לפני מסירת הרכב.

למה לעבוד כפול??

נהג ותיק

פורסם

אני לא יודע על איזה מערכת יולטימדיה מדובר אבל

בדרך כלל מדובר במערכות ALL IN ONE שפתרון אפטרמרקט יתן לך תוצאה טובה יותר

מה שהייתי מציע לך זה לרכוש מערכת מולטימדיה של פיוניר למשל במסכרת התקציב

עם רמקולים קומפוננט מקדימה ורמקולים 6X9 על המגש האחורי ,אתה תקבל תוצאה טובה מאוד לכסף.

אם תציין תקציב לכל הסיפור ניתן יהיה לתת לך הצעה יותר מפורטת.

פורסם

לדעתי תתחיל בלהחליף את הרמקולים הקידמיים, לפני שאתה מוסיף אחוריים.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

אני לא ממהר להוסיף רמקולים מאחור, אבל בהנחה שאין חיווט לרמקולים אחוריים האם לא כדאי להתעקש איתם שבעת ביצוע התקנות המיגון והחיישנים לפני מסירת הרכב שבאותה הזדמנות יעשו הכנה לרמקולים אחוריים כדי לחסוך התקנה מסובכת אחר כך.

בנוגע למולטי מדייה בשלב ראשון נחייה עם מה שמגיע מהיבואן. אין תקציב לשדרוג בשלב הזה. השאלה אם כדאי לקנות סים רק לדאטה עבור הWAZE שמותקן במערכת שהם נותנים.

נהג ותיק

פורסם

זאת עבודה נוספת שלא קשורה לאחרות, לדעתי אין טעם לעשות חיווט סתם כך בשביל שיהיה .

כשתרצה להוסיף רמקולים או לשדרג את המערכת אז תחשוב על הדברים, אולי בעתיד בכלל תרצה להשקיע בקומפוננט קידמי ובסאב או רמקולים במגש.

אני אישית החלפתי ב208 אקטיב שלי קודם כל את הסט הקידמי , ומכיוון שאני עומד להוסיף הגברה ואינני מעוניין בסאב ( לא רוצה לפגום בשימושיות של הרכב), אז אני מחליף גם את הרמקולים בדלתות האחוריות, למרות שזה ממש לא הדבר האידיאלי לעשות מבחינת איכות.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

רמקולים במגש לא יקרה מאותה סיבה שאתה ציינת.

אולי באמת עדיף להשקיע בלשפר את הסאונד של הקדמיים. נראה כבר.

נהג ותיק

• תוכן חדש...