Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אצלי 0 בעיות עם מוצרי לוג'יטק, אני עם מקלדת G15 כבר 6 שנים, כמו חדשה, ב10 שנים האחרונות אני עברתי שתי עכברי לוג'יטק, MX518 שעבד כמו שעון למשך 8 שנים ובשנתיים האחרונות עם G400.

פורסם (נערך)

אין לי נסיון עם עכברים אל חוטיים, אך אני מחזיק כ-4.5 שנים עכבר חוטי של לוג'יטק, ה-G300.

ה-"חסרון" היחיד שניתן לציין הוא שהחלק הקדמי מתחת לעכבר, זה שמהווה את אחת "נקודות המגע" של העכבר עם המשטח, התקלף לאחר שלוש שנים. יתכן שזה בגלל שעד תקופה מסויימת לא השתמשתי בפאד לעכבר.

בכ"מ, במקומו מיקמתי שם איזוליבאנד שנתפס טוב וכבר הספקתי לשכוח ממנו.

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

פורסם

אני עדיין משתמש כראשי בעכבר שבכיתי כשקניתי אותו באוסטריה בגלל מחירו היקר דאז - 100$, אי שם לפני 14 שנה כשהייתי ילד.

פורסם

MX518 - אחד העכברים הכי טובים שלהם, נוטה לההרס ע"י החיבור שבצמוד ליציאה מהעכבר, או שהקבלים בפנים מתנפחים ומוציאים שמן ואז הוא מפסיק להגיב (קופצת התראה של התקן USB לא מזוהה).

הלכו לי 2 כאלו ברצף וכולם לאחר שנה של שימוש או אחריות, לא מתקרב אליהם יותר.

מצד שני אני כבר שנה וחצי עם G700S שעושה אחלה עבודה, רק זולל את הסוללה בטירוף - eneloop 2000.

Opel Adam S 2017

פורסם

באמת? הזוי

היו לי 3 mx518 לאורך השנים (1 בבית ו2 במקומות עבודה שונים) כשהראשון קניתי כשיצא המחליף לmx510.

0 בעיות.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

היה לי mx518 החזיק שנתיים ומת, החלפתי אותו בעוד אחד שהחזיק 5 שנים ועדיין עובד, החלפתי אותו בg700s רציתי להשתדרג לאלחוטי, חוץ מזה שכל 3 ימים אני טוען אותו הוא אחלה עכבר, הייתי בטוח שהסוללה תחזיק יותר זמן.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני טוען אותו פעם בשימוש, שזה בערך פעם פעמיים ביום.

או שהסוללה לא מחזיקה ממש או שאני משתמש בו דיי הרבה, במשחקים ושיטוט באטרנט הוא מתרוקן מהר.

ולגבי ה 518 ראיתי שזו תקלה ברשת דיי מוכרת בנוגע לעכברים הנ"ל, פשוט כנראה צריך להיות איתו עדין יותר (למרות שאני ממש ממש עדין עם הדברים שלי).

Opel Adam S 2017

פורסם

סוללות נטטענות נפרקות די מהר גם בלי שימוש.

אני משתמש בעכברי $M בסיסיים עם סוללות ראשוניות, מחליף אותן 1-2 פעמים בשנה. ואני לא סוגר את הסויץ כאשר אני עוזב את המחשב

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
סוללות נטטענות נפרקות די מהר גם בלי שימוש.

אני משתמש בעכברי $M בסיסיים עם סוללות ראשוניות, מחליף אותן 1-2 פעמים בשנה. ואני לא סוגר את הסויץ כאשר אני עוזב את המחשב

תלוי בסוג הסוללה, יש סוללות למשל GP GREEN שקצב הפריקה הפנימית שלהן איטי ביותר וגם אחרי חצי שנה ללא שימוש עדיין יכילו 90% מהמטען החשמלי.

פורסם

יש לי נסיון עם 3 עכברי לוג'יטק אלחוטיים - מעל ל-3 שנים (במקביל). באחד מהם המפסק שמתחת לגלגלת (כפתור אמצעי) לפעמים מגמגם אז עבר לשימוש הילדים (לא זקוקים לו). מעבר לזה - אמינות מושלמת. יותר חשוב, בעייני, הרגישות והדיוק של הלוג'יטק בהשוואה למייקרוסופט ואחרים שניסיתי.

אז אני נאמן למותג.

:turn-l:
פורסם

אתם יודעים מה זה לחכות שנים כדי שהעכבר ימות בשביל תירוץ לשדרג? גם אני לקוח לא מרוצה של לוגיטק

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)

קיבלתי דיור על כך שה ROCCAT Kone XTD ב 50% הנחה כמו שיש לי (מסתבר שהילד הפיל אותו בגלל זה הוא קצת עושה בעיות) ב 240 שח עד הבית שימו לב לחיישן הוא לייזר.

אגב ובארץ הוא עולה 365 שח.

כמובן שהזמנתי עוד אחד .

http://tinyurl.com/jludmrv

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

יש לי את הm510 logitech איכות קליטה פשוט ביזיון.

מספיק שהרסיבר מחובר למחשב שיושב מתחת לשולחן מתחילים לאגים.

מצחיק שלעכבר סיני אלחוטי פשוט אין את הבעיה הזאת.

רצית לקנות את ה MX MASTER אבל למרות ההצהרה של לוג'יטק הוא לא עובד על בלותות' ומאק.

• תוכן חדש...