Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בזמן האחרון יש לי ניסיון מצטבר רע מאד עם העכברים של לוגיטק.

martines
שימו לב! השרשור הזה בן 3052 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

משך העשור האחרון עברו תחת הידיים שלי כ 5 - 6 עכברים של לוגיטק, הם גם התפגרו ונזרקו לפח בגלל בעיות משונות, בעוד שעכברים של חברות אחרות ששירתו לצידם, ממשיכים לשרת עד היום ועובדים ללא רבב.

הדוגמה הבולטת ביותר היא האחרונה, אפשר לראות אצלי היום.

עכבר TEAC סיני נקנה ב 20 שקל בשנת 2007 שירת במשימות שונות כעכבר מחשב נייד, ולפני כמה שנים קיבל משימה לשרת את מחשב המדיה בסלון. עבור עליו ימים לא קלים, הילד שנולד 3 שנים אחרי שנקנה, אהב להתעלל בו לנסות לאכול אותו, לדפוק איתו על הריצפה, ולעשות דברים שיצרני העכבר לא העלו בדעתם שמישהו יחשוב לעשות עם העכבר שלהם. משך הזמן גם אבד מכסה הפלסטיק שמכסה את הסוללה, אבל זה לא שינה הרבה כי הסוללה מוחזק מספיק חזק כדי לא ליפול בשימוש סביר.

בשנת 2013 נקנה עכבר לוגיטק האחרון M185 שנקנה בכ 80 שקל למחשב הנייד החדש, שימש צמוד רק למחשב הזה, רוב ימיו בילה על משטח עכבר רך ונוח ולמרות הכל התחיל לעשות בעיות כשנה אחרי שנקנה, בהתחלה זה היה הסוללה שמידי פעם זזה קצת בתושבת ואיבדה את המגע, היה צריך לדחוף ניירות בכל מיני מקומות כדי לייצב את הסוללה (וזה כשמכסה הסוללה כמובן חי וקיים) , אחרי שנה נוספת המקש השמאלי הפסיק לתפקד באופן שוטף ומידי פעם מפספס לחיצה פה ושם, והשנה הצטרפו אליו שאר המקשים, המקש הימני חיכה את אחיו, והמקש של הגלגלת הפסיק לתפקד לגמרי.

זה רק אני או שיש עוד אנשים שמרגישים שמשהו בממלכת עכברי לוגיטק התחרבן ?

IMG_20160527_204543_858.jpg

IMG_20160527_204543_859.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יכול להעיד מהצד השני כי אני בעשור הייתי עם 2 עכברים של לוג'יטק, G5 וG700

הG5 הוחלף (לאחר תקופת האחריות!) בחינם על ידי לוג'יטק בG700 חדש (והשאירו לי את הG5 שעדין שוכב אצלי)

ההורים שלי משתמשים בעכברים אלחוטיים פשוטים שלהם ואין תלונות (נראים זהים למה שפרסמת בתמונה)

חוץ מיזה יש לי מקלדת, רמקולים והגה שלהם - אין תלונות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה צודק לגמרי .אני עם עכבר גיימיג של roccat בן 3 וכבר מראה סימני גסיסה העכבר עלה מעל 300שח .

אני משתמש במקלדת גם של taec כבר קרוב לעשור. כמאמר הקלישאה מה שיקר לא בהכרח טוב יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השתמשתי בסט של genius בערך 5 שנים עד שהחליט ללכת לבורא המקלדות בגלל קפה שנשפך עליו, ומצחיק שהוא עדיין עבד פשוט הכפתורים נדבקו לי ולא היה לי סובלנות לשבת לנקות ולפרק את הכפתורים, נקנה אותו סט בדיוק ב100 שקל ואני מאושר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע על מה אתה מדבר. אני מאז ומעולם משתמש בעכברים של לוג'יטק. מלבד הממש זולים ופשוטים (כמו זה שאתה פרסמת) שמתקלקלים מדי פעם בגלל מכות או נפילות (או לפעמים באמת סתם), כולם הוחלפו רק כי התחשק לי משהו אחר או כי קניתי עוד מחשב. עד היום זרוקים לי כמה וכמה עכברים שלהם שכבר לא בשימוש אבל כולם אם נדרשים לעבוד עובדים מצויין.

היום אני עם G700s ומלבד הלוגו הטיפשי שמצוייר עליו שנמחק, עובד ללא רבב. כבר קרוב לשלוש שנים.

מכניסים לצנצנת, סוגרים, לופתים את המכסה כאילו חייך תלויים בזה, ומנערים את הצנצנת עד שהיא מודה ברצח ארלוזורוב.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משתמש בסט אלחוטי של לוג'יטק למחשב בסלון והוא ממש מעצבן. הסוללות לא מחזיקות הרבה בכלל (ואני לא משתמש במחשב הזה הרבה) והדונגל שמתחבר מקדימה מפספס הרבה לחיצות מקשים והקלקות בעכבר. לא בטוח שאקנה לוג'יטק בהמשך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש 0 בעיות איתם וכל העכברים שהחלפתי היו כתוצאה מזה שאיבדתי סט או ששידרגתי

מסדרת הMX היו לי כנראה במהלך השנים5-6 עכברים, 3 סטים אלחוטיים (M510 הכנוכחי בעבודה , mk720 בבית לילדה , VX במחשב הביתי) , לניידים (הMX הקטן) - מעולם לא היתה לי בעיה איתם.

זה נראה לי כבר הפך למוצרים שאם משהו מתקלקל בהם עם השנים זה כבר לגמרי מזל רע - אבל האחריות שלהם (ממה שחברים אומרים) טובה.

אז זה והנוחות - גם אם ימות עכבר פעם ב ... שווה לי את זה.

הדלתא גם ככה לא גדולה (כאילו , 15 דולר לסט אלחוטי בסיסי - http://smile.amazon.com/Logitech-Wireless-Keyboard-Mouse-Combo/dp/B00BP5KOPA/ref=sr_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1464375470&sr=1-4&keywords=wireless+keyboard+and+mouse

מה עוד אפשר לבקש? למה להמר על צעצוע סיני?)

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מזכיר לי סיפור על אוזניות של SMS ב700 שלא שרדו יותר מ4 חודשים בשימוש סביר, אותו סיפור קרה גם לחבר עם אותן אוזניות.

הוחלף באוזניות Razer בחצי מחיר ובנתיים חצי שנה כבר מחזיקות.

Peace

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עזבתי את לוג'יטק אחרי שנים של נאמנות עיוורת כי הרגשתי שהמוצרים שלהם, בעיקר האלחוטיים, פשוט לא איכותיים, התקלקלו לי המון, בעיות קליטה, וכו'. עברתי למוצרים של מיקרוסופט, כיום אני עם מקלדת ארגונומית ועכבר של החברים מרדמונד, וטפו טפו טפו באמת הסט הכי טוב שהיה לי, כמעט מושלם - למעט המקלדת הנומרית שלא ברור לי למה החליטו להפריד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחד הבנים שלי מעביד בפרך MX518, עכשיו יש לו השני או השלישי, כאשר אורך החיים בסדר גודל של 5 שנים.

אני נאמן לעכברי $M - הם נוחים לי ביד ומחזיקים הרבה מאד שנים. בסופו של דבר המפסקים מתקלקים אחרי מאו אלפי הקלקות ונחיתה קשה על הרצפה מפעם לפעם, אבל כיון שאני משתמש במוצרים הבסיסיים אני לא מתרגש אם עכבר מתקלקל אחרי 3-4 שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני דיי מאוכזב מלוג'יטק.

עבדתי עם G7 במשך מספר שנים, לפתע התחילו לאגים. החלפתי בסט אחר - אותו דבר. בסוף הסתבר שהיתה בעית קליטה (המקלט נמצא מטר וחצי מהציוד, וקירובו ב 20 ס"מ פתרה את הבעיה). אגב, נוסה גם עם מקלט אחר והבעיה בשלה. למרות שלוג'יטק מצהירים על טווח קליטה של עשרה מטרים.

בהמשך, נקנה עכבר נייח M570 שתוך חודש החזיר את נשמתו של לחצן הגלגלת - גיגול קטן ומסתבר שאני לא היחיד. הזמנתי כפתור חליפי של omron ומאז הכל עובד, אך שוב... במרחק קצר.

אגב, חשבתי שעצם זה שהציוד עובד על 2.4GHZ, והרשת הביתית על אותו התדר אני חווה בעיות בקליטה. אבל לא, ביטלתי את הרשת הקיימת ועברתי לגלוש דרך 5GHZ, בעית הקליטה עדיין נמצאת.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי שני סטים הכי זולים של מקלדת ועכבר לוגיטק בפינת המחשב ששם יושבים הילדים, החברים שלהם והאורחים.

סטים שסובלים מאלימות קשה והרבה מזון ושתיה ובינתיים כמעת 6 שנים ללא אף תקלה.

אני משתמש משנת 2008 ב Logitech Cordless Optical Trackman שהוא לא היה זול בתקופתו (קרוב ל400)

שנזרק אצלי בתיק העבודה מידי יום ועובד ללא דופי

051f8da8eca34443d4098bcc824a3ade.jpg

ויש לי במשרד עוד איזה עכבר גיימינג g משהו שלהם דיי חדש (קרוב לשנתיים) וגם עובד פיקס אז כל מקרה לגופו, לא הייתי אומר שהם התדרדרו.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טראקבול זה סיפור אחר, ובד"כ הרבה יותר יקר מעכבר מקביל. משום מה הרבה פחות נפוץ, מה שמסביר את המחירים (או להפך). אבא שלי השתמש הרבה שנים בטראקבול - איני זוכר מאיזה תוצרת - ואפילועם בעיות המוטוריקה בשנותיו האחרונות (לחיצות לא לגמרי נשלטות, בד"כ חזקות מהנדרש) העסק החזיק מעמד די הרבה שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...