Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם פיאט טיפו כל כך כושלת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אמא שלי מחפשת רכב אוטומט נח וזול. היא לא נוסעת הרבה ולדעתי הטיפו האצ'בק יכולה להתאים לה.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

להצ'בק לידיעתי מנוע 1.4 טורבו 120 כ"ס ( לפי מספרם של הסוסים כנראה טרום המולטיאייר וטוב שככה ), מה שאולי קצת ישפר את היכולת והתדמית של האוטו, אולי גם אצל אהרונוביץ'.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
  • תגובות 156
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בקרב החנים מי שצודק זה פרחי. בהגיה טורקית זה Ahmet.

אהמט, מהמט, בורהאן, הכל תופס ובתנאי שיש;

-כיסוי מושבים או דשבורד מנומר

-זמבורה

-ג'נטים שנראים רע אפילו על לאדה

-חלונות מושחרים עם ציפוי מתקלף

-וכמובן, מוזיקה מייבבת או צ'יפטטלי שמח בקולי קולות

כיום, אגב, לא מעט נהגי מוניות בתורכיה החליפו את הטופאש הישנות בדובלו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אני רק חושב שאשמח להנות מירידת הערך הגבוהה של פיאט בעוד כ 3 שנים :-)

Sent from my MX5 using Tapatalk

הפיאט עולה היום 100000.

הקורולה , מעל 130000. לא בדקתי בדיוק.

האלנטרה ,132000. שמעתי שיש כבר אלפי הזמנות עוד לפני שראו את האוטו.{חבל שהיא לא תומחרה ב-150000. הרי ייקנו אותה בכל מחיר.:lol:}

איזה ירידת ערך תהיה לכל אחת מהם, בעוד 3 שנים? מי מהם תפסיד יותר כסף?

תן ניחוש. ברצינות.

פורסם
אהמט, מהמט, בורהאן, הכל תופס ובתנאי שיש;

-כיסוי מושבים או דשבורד מנומר

-זמבורה

-ג'נטים שנראים רע אפילו על לאדה

-חלונות מושחרים עם ציפוי מתקלף

-וכמובן, מוזיקה מייבבת או צ'יפטטלי שמח בקולי קולות

מצאתי!

אומנם קצת דרומית מטורקיה (קהיר), אבל אותו עיקרון:

89166141560becff6de377fc1ca830bd.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
Seems+legit.jpg

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
הפיאט עולה היום 100000.

הקורולה , מעל 130000. לא בדקתי בדיוק.

האלנטרה ,132000. שמעתי שיש כבר אלפי הזמנות עוד לפני שראו את האוטו.{חבל שהיא לא תומחרה ב-150000. הרי ייקנו אותה בכל מחיר.:lol:}

איזה ירידת ערך תהיה לכל אחת מהם, בעוד 3 שנים? מי מהם תפסיד יותר כסף?

תן ניחוש. ברצינות.

הבראבו נמכרה כעבור 3 שנים בכחצי מחיר ממה שהיא נמכרה כחדשה ככה שאני משער שאם מצב הטיפו יהיה טוב היא תמכר בעוד 3 שנים סביב ה 50 אלף ש''ח, וזה במידה ולא יתגלו בעיות אמינות קשות בדרך.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)
מצאתי!

אומנם קצת דרומית מטורקיה (קהיר), אבל אותו עיקרון:

89166141560becff6de377fc1ca830bd.jpg

הוא קנה אותה ממכרז של המשטרה

לגבי מחירון עוד 3 שנים אני עוד לא פיתחתי יכולת נבואה אם מישהו בפורום כן אשמח לדעת מה מספרי הלוטו הקרובים.

צריך לבדוק איך ירד מחירון רכבי פיג'ו ורנו על מנת לקבל פלוס מינוס מה הירידת המחירון אחריי שלוש שנים ברכב עם יצרן אירופאי של הוא לא ואג.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

ניתן להסתכל על רכבי עבר של פיאט מהשנים האחרונות מסגמנט דומה כמו הבראבו, בלי בעיות חריגות מחיר הרכב צנח. היום אחרי 5 שנים ניתן לרכוש אחת סביב ה 30k

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אתה תמצא לי בארבו ב30 אלף ששוה משהו כל מה שאני ראיתי זה יוצאי ליסניג ושמורות עם ק"מ גבוהה.

בארבו לא אותה קטגורייה כמו טיפו.

בארבו נאלצה להתמודד מול גולף ועוד רכבים מהקטגורייה הזאת ומחירה לא היה מספיק אטרקטיבי מהתחלה.

טיפו לעומת זאת מתמודדת מול יריבות פחות איכותיות כגון:אטראז,301,i25 שנמצאות הליסינג בשפע ועקב כך פוגעות לעצם במחיר השוק.

הראפיד אכן יותר איכותית אבל את הגיר הבעייתי הזה אני לא מאחל לשונאים שלי.

פורסם
אתה תמצא לי בארבו ב30 אלף ששוה משהו כל מה שאני ראיתי זה יוצאי ליסניג ושמורות עם ק"מ גבוהה.

בארבו לא אותה קטגורייה כמו טיפו.

בארבו נאלצה להתמודד מול גולף ועוד רכבים מהקטגורייה הזאת ומחירה לא היה מספיק אטרקטיבי מהתחלה.

טיפו לעומת זאת מתמודדת מול יריבות פחות איכותיות כגון:אטראז,301,i25 שנמצאות הליסינג בשפע ועקב כך פוגעות לעצם במחיר השוק.

הראפיד אכן יותר איכותית אבל את הגיר הבעייתי הזה אני לא מאחל לשונאים שלי.

שלא תבין לא נכון, מבחינתי הבראבו זה רכב מעולה וכמעט רכשתי אחת כזאת אבל אין מה לעשות, בפיאט כמו בפיאט אם לא מדובר בדגם ''שיקי'' כמו ה 500 הירידת ערך דיי מטורפת לרעת המוכרים ולטובת הקונים כיד שניה.

כמו שאמרתי אשמח לחשוב על הטיפו עוד 3 שנים כמובן עם המנוע טורבו שעדיין לא הגיע לארץ והרכב בטח יעלה סביב ה 55 אלף ש''ח.

לגבי הבראבו בוא נסכם שניתן למצוא אחת סביב ה 35k לאחר מיקוח, לרכב אין שוק ולא יעזור לזה שום דבר.

אגב מרבית העם יעדיפו מיצובישי אטראז' כי זאת מיצובישי שכביכול היא רכב יפני ולא את הפיאט שזה איטלקי ומבחינת הרוב עדיין עם סטיגמה של רכב בעייתי.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אתה מדבר על ביקוש של בודדים שהינם חובבי הגה, אדם נורמטיבי עם משפחה כנראה לא יחשוב לכיוון הבראבו בכלל לא משנה רובוטית או ידנית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אתה מדבר על ביקוש של בודדים שהינם חובבי הגה, אדם נורמטיבי עם משפחה כנראה לא יחשוב לכיוון הבראבו בכלל לא משנה רובוטית או ידנית.

למה? קרוז היא לנורמטיבים? מאזדה 3 חבוטה מליסינג גם?

אדם "נורמטיבי" עם משפחה לא קונה הצ'באק?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...