Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם פיאט טיפו כל כך כושלת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפעם האחרונה כשהתקשרתי לסוכנות באשדוד,לפני כ-שבועיים, נאמר לי ש-"לא רק שאין צבעים לבחירה, אלה כל המלאי הקיים מכור, ויש אוניה שצריכה להגיע בעוד חודש, וגם שם הכל נמכר כבר, אז רק צריך לבדוק אם מישהו ביטל". כמובן שעל צבע לבן, אין מה לדבר בכלל... הם מדברים על להזמין, ובטוח שלא נחכה הרבה, בגלל ביטולי הזמנות, כי תמיד יש כאלה בכל חברה.

אז מרוב הצלחה כזאת, איפה הרכבים הללו מסתובבים?

רק שיחררו את הטוסון החדשה בתור תמונות ובקושי למבחני דרכים, וכבר נסעו כאלה על הכבישים. כנ"ל הספורטאזי. ויש עוד הרבה דוגמאות.

• תגובות 156
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ההצלחה של הטיפו היא פועל יוצא לעומק ההנחה מול חברות הליסינג, ככל הנראה זה עדין לא שם מבחינת חברות הליסינג , ולכן האטראז \ אקסנט עדין חוגגות בליסינג.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
בפעם האחרונה כשהתקשרתי לסוכנות באשדוד,לפני כ-שבועיים, נאמר לי ש-"לא רק שאין צבעים לבחירה, אלה כל המלאי הקיים מכור, ויש אוניה שצריכה להגיע בעוד חודש, וגם שם הכל נמכר כבר, אז רק צריך לבדוק אם מישהו ביטל". כמובן שעל צבע לבן, אין מה לדבר בכלל... הם מדברים על להזמין, ובטוח שלא נחכה הרבה, בגלל ביטולי הזמנות, כי תמיד יש כאלה בכל חברה.

אז מרוב הצלחה כזאת, איפה הרכבים הללו מסתובבים?

רק שיחררו את הטוסון החדשה בתור תמונות ובקושי למבחני דרכים, וכבר נסעו כאלה על הכבישים. כנ"ל הספורטאזי. ויש עוד הרבה דוגמאות.

כנראה הרכב נקנה בשביל נסיעות פנימיות של הכור בדימונה בגלל זה לא רואים אותו על הכביש.

פורסם

סמל"ת כנראה החליטו לאמץ את השיטה של אפל - ליצור מחסור כדי להגביר את הביקוש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אז אני מכיר דווקא כמה שכן מתייחסים.

וואללה? אחלה! אודה לך מאד אם תשכיל אותנו ותציג לנו לינקים (למבחנים השוואתיים או אפילו בודדים, לא "מבחנים ארוכי טווח"!) של אתרים מובילים בעולם בהם המבחן כולל התייחסות לאמינות.

ודרך אגב, האם אתה מכיר את ההבדל בין 3 דורות של גיר DSG והאם יש לך סטטיסטיקת תקלות בדור הנוכחי?

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

ולך יש?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כרגע אין לי זמן, אז קח בנתיים:

http://www.honestjohn.co.uk/carbycar/volkswagen/golf-vii-2013/

ראה מה רשום באיקס האדום.

בנוסף, לך ל good&bad.

גם באוטואקספרס על הגולף יש התייחסות.

בטח תטען שאלו לא אתרים מובילים כמו נטקאר. סבבה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הונסט ג׳ון הוא אתר רכב מוביל בעולם כמו שמחירון לוי יצחק הוא מחירון רכב מוביל בעולם וגם לא זכור לי שטענתי כאן שנטקאר הוא אתר רכב מוביל.

לאור תגובתך על היעדר התייחסות לאמינות, אני הגבתי שאתרי רכב מובילים בעולם, (לידיעתך, כגון אוטוקאר, קאר מגזין, קאר אנד דרייבר, אוטו בילד, אוטומוביל, קואטרורוטה ודומים להם), למיטב ידיעתי לא מתייחסים ולא יתייחסו לנושא אמינות במבחן דרך השוואתי או של מכונית בודדת, אלא רק במבחנים ארוכי טווח וזאת מסיבה פשוטה כי אין להם מידע בדוק ומאומת אודות זה. גם בוחני רכב של קארספורום הגיבו לך כאן באופן דומה.

אז כשיהיה לך זמן, אודה לך באם תוכל להתמודד עם ההצהרה שלך, או לחזור בך ממנה ובא לציון גואל.

ודרך אגב, מה לגבי המידע שלך על ה DSG ?

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

חלאס דיוני DSG.

מה זה מיצינו... עד זוב דם מהאצבעות על המקלדת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

גם בלי דיוני DSG, הנושא הוא המבחן והוא לא מאוזן - זה פחות קשור לתוצאה (שייתכן מאד שהייתי מגיע אליה בעצמי, בדיוק כמו שייתכן שהייתי מגיע לתוצאה אחרת) אלא לדרך הכתיבה וחלוקת הדגשים החד-צדדית במפגיע.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אפשר להגיד על אהרונוביץ׳ שהוא גס רוח, לא נעים וסרקסטי לפעמים, אבל אי אפשר להאשים אותו בחד צדדיות.

הוא עיתונאי שונה מהנוף המקובל- לטוב ולרע.

אני לא תמיד מסכים איתו, אבל לקרוא לו חד צדדי?

פורסם

ואם זה נכון מאיזו סיבה ?

הוא שונא את פיאט ?

או שאולי הוא מצפה לפיאט של פעם, שידעה להיות עממית ומהנה גם יחד ?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
מצטער, מספיק לקרוא את הכותרת שלו ל"מבחן" כדי להראות שזה פשוט לא נכון.

ואולי, בהתייחס לטיפו המקורית, הוא ציפה ליותר?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ואולי, בהתייחס לטיפו המקורית, הוא ציפה מה? הטיפו המקורית הייתה בדיוק מה שהטיפו הזאת - מרווחת, בעלת ביצועים סבירים מינוס, בעלת התנהגות סבירה (הפלטפורמה בהחלט הייתה טובה, אך לא היה מדי שאר רוח בגרסאות הבסיס). הטיפו הזאת די נאמנה למקור. אין לי מושג מה הוא ציפה, אלא אם בוחנים את דבריו - ולפי דבריו הטיפו היא ממשיכת דרכן של כל מה שמשוקץ בפיאט, לעומת הראפיד, שהיא מינימום סופרב מוקטנת. אני מבין את רצון הותיקים להגן על הכותב שהם גדלו עליו, אבל סורי - לפחות מהכתבה הזאת זה לא נראה כך.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...