Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם פיאט טיפו כל כך כושלת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממש לא, אתה מוזמן לעקוב אחרי ההיסטוריה של מר אהרונוביץ'.

האיש מוטה באופן קשה וברור לטובת תוצרת VAG, היא תנצח אצלו כל דבר.

זוכר עדיין את העימות באותו אתר בין הלאון, דור קודם, זו שהעדפתי בראבו עליה, לבין הג'ולייטה. באמת שאין צורך לנחש כיצד הסתיים אותו עימות וגם אני מוכן בהחלט להניח שהיו ויהיו כאלו שיחתמו על מסקנותיו גם היום. אבל גם זוכר את הדיון שפרח לו כאן בעקבות אותו עימות, דיון שאחד מראשי משתתפיו לא הסמיק ( וירטואלית ), כשכתב שהוא לא צריך להכיר ולנהוג את האוטו בכדי להסכים עם ממצאיו, די בקריאה.

• תגובות 156
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שברור לחלוטין הוא שאחרי נסיעה במכונית עם יחידת הנעה מודרנית, ההרגשה במכונית עם מנוע אטמוספרי שרחוק מלהיות פסגת היצירה, מהווה מסע אחורה במנהרת הזמן.

המבחן לדעתי מאוזן, ולא ראיתי שום קטילה, אלא העדפה די ברורה.

וכתבתי יותר מפעם אחת, שהטיפו היא לא בייבי מזארטי אלא משפחתית בסיסית לשווקים מתפתחים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
זוכר עדיין את העימות באותו אתר בין הלאון, דור קודם, זו שהעדפתי בראבו עליה, לבין הג'ולייטה. באמת שאין צורך לנחש כיצד הסתיים אותו עימות וגם אני מוכן בהחלט להניח שהיו ויהיו כאלו שיחתמו על מסקנותיו גם היום. אבל גם זוכר את הדיון שפרח לו כאן בעקבות אותו עימות, דיון שאחד מראשי משתתפיו לא הסמיק ( וירטואלית ), כשכתב שהוא לא צריך להכיר ולנהוג את האוטו בכדי להסכים עם ממצאיו, די בקריאה.

זה הרבה יותר עמוק ורחוק מהמבחן הזה, אהרונוביץ' מעריץ, מתכחש וכותב ואגית עוד מימי טורבו ואוטו העליזים. שום דבר לא ניצח את הגולף ג'יטיאיי אז וגם לא היום.

פורסם

ממש לא.

באותה תקופה דווקא האלפות כיכבו אצלו.

ורק בגלל שהיו טובות, לא משום סיבה אחרת.

אגב, לפחות בימי אוטו, תמיד הוואגיות הפסידו במבחני דרכים.

פורסם

כיום הסיכוי שואגית תפסיד שם נמוך מהסיכוי שלי לשלישה עם מילה קוניס ואווה גרין.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אולי. אבל לא בשיעור ובמינון המדובר. הדוגמא של הראפיד מול הטיפו די מייצגת - לראפיד יתרון די ברור במנוע/גיר ובתא המטען (דלת חמישית) וחיסרון ברור בתא הנוסעים שלה. לעומת זאת מה שכתוב במבחן זה ריטמו/טיפו/טמפרה/הדגשות. אני לא אומר שהטיפו בהכרח הייתה צריכה לנצח כאן - לא נהגתי בה בכדי לקבוע - אני אומר שהדרך שבה המכתב כתוב מראה שהוא לא מאוזן.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מה שלא אהבתי בראפיד, ולא צריך יותר מ 10 דקות שהייה במכונית, זה גימור תא הנוסעים והמכונית בכלל.

כאן מרגישים היטב את מחיר החסכון.

פורסם (נערך)

ובמבחן מתעלמים מזה כליל, כאילו זה לא קיים. הטיפו מרצדס S-קלאס ליד הראפיד. לעומת זאת במבחן כתוב:

אם הפיאט ניחנה בהופעה חיצונית מרשימה, באה סביבת הנהג ובועטת בדלי.

לוח המחוונים גבוה מדי, מאסיבי ויוצר תחושה קלאוסטרופובית, מיושנת. הוא

משובץ באינספור סוגים של פלסטיק – כולל משטחי "פסנתר" מבריקים (רק

בגירסה הזאת), שמרוב אופנתיות כבר הספיקו להפוך לקלישאה נדושה.

שחוץ מדרך להצדיק את השיממון שיש בראפיד, אין לי מושג למה הכוונה. הטיפו רחוקה מלהיות נזר הבריאה, במיוחד בזכות (בגנות) המנוע, אבל מבחינת תא הנוסעים אין לה מה להתבייש בקטגוריה, ע"ע תגובתו של 504L לעיל, למשל.

כמו כן, שוב, ההתייחסות לכל הסדאנים של פיאט מימים ימימה, יכול היה כבר לכתוב שהראפיד הזאת מאכזבת כי היא לא RR כמו הראפיד של שנות ה-80, או לא מהפכנית ומצליחה כמו הראפיד המקורית של שנות ה-30 שהביאה את סקודה לפסגת המכירות בצ'כיה.

עריכה אחרונה על ידי RK

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מה שאהבת או לא זה לא הענין בדיון המשנה שהתפתח כאן. הענין הוא מה ההוא אהב.

הכתיבה שלו היא הכל חוץ ממאוזנת.

מבחן דרכים השוואתי בין ראפיד לטיפו הוא בהחלט דבר הגיוני כשנקודת ההשוואה היא המחיר אבל למבחן שיצא מאהרונוביץ' אני פשוט לא מאמין.

אם נחזור לטיפו עצמה, ברגע שיהיה לה מנוע מוגדש וגיר רובוטי היא מן הסתם תעלה יותר ואז נקודת ההשוואה לא תהיה לראפיד/301 אלא למשפחתיות המלאות שאליהם היא שייכת בגזרת הגודל.

פורסם

הראפיד ניצחה את המבחן, אבל מהסיבות שספק אם יעניינו את מרבית רוכשיה.

מי שמחפש ביצועים מסעירים או התנהגות כביש מהנה, שיחליף סגמנט.

פורסם
מה שאהבת או לא זה לא הענין בדיון המשנה שהתפתח כאן. הענין הוא מה ההוא אהב.

הכתיבה שלו היא הכל חוץ ממאוזנת.

מבחן דרכים השוואתי בין ראפיד לטיפו הוא בהחלט דבר הגיוני כשנקודת ההשוואה היא המחיר אבל למבחן שיצא מאהרונוביץ' אני פשוט לא מאמין.

אם נחזור לטיפו עצמה, ברגע שיהיה לה מנוע מוגדש וגיר רובוטי היא מן הסתם תעלה יותר ואז נקודת ההשוואה לא תהיה לראפיד/301 אלא למשפחתיות המלאות שאליהם היא שייכת בגזרת הגודל.

אני בהחלט מבין מה הוא אהב.

יחידת ההינע בסקודה, למרות שהיא חלשה יותר על הנייר, מבצעת טוב בהרבה וחסכונית בשיעור לא מבוטל.

השאלה היא האם זה מספיק על מנת להכריע מבחן לסוג כזה של מכוניות.

עריכה - ייתכן שכשהטיפו תקבל יחידות הינע מתקדמות הציון הירוק שלה יירד, כך שמחירה לא יעלה דרמטית.

פורסם

יכול להיות שהראפיד תנצח גם מבחן שאני אכתוב, פשוט הוא לא יהיה כתוב ככה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני בהחלט מבין מה הוא אהב.

יחידת ההינע בסקודה, למרות שהיא חלשה יותר על הנייר, מבצעת טוב בהרבה וחסכונית בשיעור לא מבוטל.

השאלה היא האם זה מספיק על מנת להכריע מבחן לסוג כזה של מכוניות.

גם אני מבין היטב מה הוא אהב, לשתי המכוניות יש יתרונות וחסרונות. כאן נכנסת אמנות הכתיבה שלו, איך לוקחים את יתרונות הואגית התורנית ומעצימים אותם ואיך לוקחים את חסרונות המתמודדת ומעצימים אותם אל מול עיני הקורא המשתאה. על האמנות הזו אני מוריד בפניו (ובפני עוד כמה כאן בפורום) את הכובע.

• תוכן חדש...