Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת stop and start

sidewinder
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בפועל מצבר ה AGM שרד פחות משנה.וורטה כסוף אז יש אחריות . הוחלף שוב לוורטה עם עוד 20 חודשי אחריות . בקצב הזה יש לי מצברים חינם לכל החיים

. חבל שהמערכת לא ממתינה 9 שניות אחרי שנעצרתי. לזכותה יאמר שבימי הקיץ המחשב לרוב לא משתמש בה.

לדעתי החסכון בה הוא אפסי.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

המערכת הזאת תמיד לא נראתה לי משמעותית בצריכת דלק + מעצבנת (במבט מהצד)

פעם שמעתי גם איזשהי תאוריה

שזה מזיק למנוע ? שהשמן בו לא מגיע עדיין כמו שצריך למנוע והרכב ממהר להתכבות ואז להתניע שוב .

גורם נזק למנוע ולא מעביר את השמן בצורה טובה בעקבות המערכת

נכון ?

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם
במכוניות מודרניות המערכת לא זמינה בכמה דקות הראשונות של הנסיעה עד שהרכב מתחמם

D

בתיאוריה אתה צודק. אני עם ג'ולייטה ובספר הרכב רשום שכשהרכב קר המנוע לא נכבה, בפועל, כשהמנוע קר המערכת מכבה עדיין את המנוע. אני אישית בכל תחילת נהיגה מבטל את ה S&S.

פורסם

לא יודע למה המערכת הזאת מפריעה לכם.

אצלי הרכב לא כבה עד שהמנוע מגיע לטמפרטורת עבודה.

הוא לא כבה בעליות או בירידות וגם אם טמפרטורת פנים הרכב לא מגיעה למה שקבעתי לה, ככה שבקיץ המערכת כמעט ולא עובדת.

המצבר אצלי בן שנה וקצת, 40 אלף ק"מ, ובטיפול האחרון הוא נבדק ועדיין כוחו במותניו.

פורסם

לרוב המערכת לא מפריעה אבל יש מספר מקרים שכן:

1. שחם ומדחס המזגן כבה.

2. שנוסעים עם גלאי רדאר.

• תוכן חדש...