Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת מצלמת רוורס

YuvalShs
שימו לב! השרשור הזה בן 3039 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מאזדה 3 ספיריט, 2008 (האצ'בק).

יש לי מערכת מולטימדיה Zed zi-007b וראיתי שכתוב שיש תמיכה למצלמת רוורס, איך אפשר להתקין ולעשות דבר כזה שאני יכניס לרוורס תהיה מצלמה? כי יש לי רק חיישנים מעל המראה (שהבעלים הקודם של הרכב התקין לבד, והם נוראיים)

ועוד דבר, במולטימדיה יש לי אפשרות לניווט אבל אי אפשר ללחוץ על זה כי זה מבוטל, מישהו יודע מה ולמה?

כמו כן, אשמח לקבל המלצות לאבזור נוסף לרכב ומה אפשר לשפר בו.

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

א.לקנות מצלמה ולהרכיב אותה(לרוב הטריגר יהיה נורת רוורס או חיישן תנועה)

ב.כניראה שהמכשיר בעל אנטנת GPS חיצונית והיא לא הותקנה

אז לגבי ב' הבנתי שעדיף "להזניח" את זה..

לגבי ההתקנת מצלמה, תוכל להסביר לי יותר לעומק? לא ממש הצלחתי להבין.. בתודה מראש :)

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיקרון זה בנוי בצורה כזאת

מצלמה - חיבור וידאו (בצבע צהוב ) עם חוט אדום ( שמתחבר לחוויט הראש שמודיע ליחידה שאתה ברוורס ) וחיבור חשמל ( בדרך כלל בצבע שחור ) שבצד השני שלו יהיו חוטים בצבע אדום (+) ושחור (-) ואותם מחברים ל(+) ו(-) של מנורת הרוורס uploadfromtaptalk1463727522968.jpg

זה ברוב המקרים !

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק לציין שיש כל מיני שיטות למצלמות רוורס ולא חייב לקנות דאבל דין או משהו בשביל זה. ניתן לראות כאן.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?597857-%D7%90%D7%A4%D7%A9%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A2%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%9E%D7%AA-%D7%A8%D7%95%D7%95%D7%A8%D7%A1-%D7%91%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%A9%D7%9C%D7%99

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל המצלמות מתאימות למערכת זה חיבור סטנדרטי.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

תוכל להעלות לי קישור מהאיביי או מאלי למוצר טוב ואמין ובמחיר סביר?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תוכל להעלות לי קישור מהאיביי או מאלי למוצר טוב ואמין ובמחיר סביר?

בהצלחה :)

אני מקווה שיש לך יציאת RCA מהמערכת לחיבור מצלמה, ושגם תבחר את מה שמתאים לך :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהצלחה :)

אני מקווה שיש לך יציאת RCA מהמערכת לחיבור מצלמה, ושגם תבחר את מה שמתאים לך :)

מעולם לא ראיתי איזה יציאות או כניסות יש למערכת כי קניתי אותה כבר מותקנת ברכב, אבל קראתי עליה באינטרנט ורשום שיש אפשרות לחיבור מצלמת רוורס.

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סבבה, אז תוודא שאתה רוכש מצלמה עם החיבורים המתאימים(אלו חיבורים סטאנדרטיים בדרך כלל)

כפי שרשמתי, לא מבין בזה בכלל אז אני צריך מה זה חיבורים סטנדרטים?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תרשום דגם של המערכת, בדרך כלל זה חיבור בננה וחיבור חשמל כמתואר באחת התגובות למעלה

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

כפי שרשמתי בתגובה הראשונה Zed zi-007b

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3039 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...