Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, לא חושב שזה מידתי.

אבל אם המטרה למנוע מאחרים לעשות זאת, אני עצמי הייתי יושב על זה גם שבוע.

מבטיח לך.

אז מה אתה אומר בעצם? לא להעניש בכלל? יהיו כאלה שימשיכו ויהיו כאלה שלא. אם הקבוצה השניה גדלה אז המטרה הושגה.

אור, על 4 קמש אתה מדבר? לפני הפחתה הוא היה בכלל על 201.

• תגובות 184
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שמאסר על עבירת תנועה שלא גרמה לנזק בגוף זה לא מידתי, איך שלא תסובב את זה. אתה חולק עלי.

אגב, למען הגילוי הנאות, האם נסעת פעם במהירות כזאת? האם נהגת פעם במהירות כזאת?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שגיאת כתיב שלי, הכוונה היתה 196-100 =\= 150, שכן רשמת

10 מכיוון שאין דין של מי שנסע 41 מעל המותר דומה למי שנסע 150 מעל המותר.

להשוות ביניהם על סמך נקודות זה מגוחך.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אתה מתעקש לא לענות לשאלה. אתה יודע מה? נלך לצד הקל - 3 ימי מאסר בפועל למי שנוסע בנתיב השמאלי ומעכב את התנועה. מידתי בעיניך?

הלוואי ויהיה מאסר בפועל על עיכוב תנועה בשמאלי.

מבחינתי עונש סירוס במקום.

פורסם
אני חושב שמאסר על עבירת תנועה שלא גרמה לנזק בגוף זה לא מידתי, איך שלא תסובב את זה. אתה חולק עלי.

לא, בעיקר כי חבל לי על האוטו.

לא חושב שמי שנוהג במהירות הזו בהכרח מסכן מישהו, אבל אם הוא נתפס שישא בתוצאות, כדי שהבא אחריו שמתכוון גם לסכן אחרים יחשוב פעמיים.

אור, רומן השווה בין נהיגה במהירות מעל 41 קמש מעל המותר לנהיגה בנתיב השמאלי.

ניסיתי להסביר למה זו השוואה מגוחכת - הרי גם 150, וגם 250 מעל המותר זה מעל 41 מעל המותר, אבל זה חמור יותר מרק 41 מעל המותר.

פורסם

מאסר הוא אמצעי ענישה קיצוני. ישא בתוצאות זה גם קנס, שלילה, הוצאת רשיון מחדש או כל אמצעי אחר שפגיעתו ושלילת חירותו של האדם פחותה. מאסר על עבירה שלא גרמה לפגיעה כלשהי, לא בנפש ולא ברכוש, לא יכול להיחשב לעונש מידתי.

מה דעתך על עונש המאסר שהוטל על זורק הכפכף על השופטת בייניש?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

RK - פה סיכמת את כל השרשור הזה 1+

פורסם
מאסר הוא אמצעי ענישה קיצוני. ישא בתוצאות זה גם קנס, שלילה, הוצאת רשיון מחדש או כל אמצעי אחר שפגיעתו ושלילת חירותו של האדם פחותה. מאסר על עבירה שלא גרמה לפגיעה כלשהי, לא בנפש ולא ברכוש, לא יכול להיחשב לעונש מידתי.

מה דעתך על עונש המאסר שהוטל על זורק הכפכף על השופטת בייניש?

+1

נתת כאן אכן את הדבר הכי דומה למה שעשו כאן - חוסר מידתיות צועקת לשמיים

קובי

:-)

פורסם

זה לא לגמרי דומה, אבל יש הקבלה חלקית. אמתין לתשובה של מר עוגה בכל זאת לפני שאתייחס.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ממש לא נכון. זריקת כפכף יש לה שתי נפקויות - מחד זאת תקיפה בהגדרתה היבשה על פי חוק (וגם פוטנציאל לא קטן לגרימת נזק - לך תדע איפה הכפכף יפגע, עניין הגולגולת הרכה ועוד נפקויות שאתה פשוט מתעלם מהן), ומאידך היה כאן רציונל להחמרה, בשל תקיפה לא רק של אדם, אלא תקיפת סמל שלטון. ועדיין אתה סבור שעונש המאסר לא היה הגיוני. גם אני, אגב, סבור שהעונש היה מוגזם, מה שמביא אותנו בדיוק למקרה הזה - כאן, הפגיעה היחידה, היא בחוק היבש. אין כאן פגיעה בנפש, אין כאן פגיעה בגוף, אין כאן פגיעה כלכלית בציבור - אין כאן כלום. יש כאן פחות נזק פיזי מאשר באותה זריקת כפכף. אם שם זה לא מוצדק - על אחת כמה וכמה זה לא מוצדק כאן.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הגישה שלך שרק במקרה של פגיעה בנפש יש צורך בענישה חמורה בעייתית לדעתי.

המטרה צריכה להיות למנוע פגיעה מלכתחילה.

אני מבין למה אתה חושב שהעונש חמור בצורה מוגזמת אבל אני חושב שהצדקה יכולה להיות לו.

כנראה שבמקרה הזה לא, כי כמו שרשמתי בפוסטים הראשונים, הענישה הזו היא כנראה חד פעמית ובסופו של יום לא תשפיע על הציבור.

אם במקביל האכיפה תהיה רחבה יותר והעונשים יהיו רציניים יותר על כלל העבירות שעלולות לסכן אז הדבר לדעתי נכון.

פורסם

אכיפה וענישה אינם היינו הך.

כמו כן, בוודאי שמדרג הענישה מושפע מהשלכות העבירה. גם עונש על רצח אינו עונש על ניסיון לרצח (ומהו ניסיון לרצח אם לא רצח שבמקרה לא הצליח?).

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

העונש במקרה והוא היה גורם לנפגעים היה צריך להיות חמור הרבה יותר.

גם היו מצטרפות עבירות נוספות לעניין שכן תאונות לא קורות סתם.

בוא נסיים את הדיון.

אני לא חושב שהדעה של מי מאיתנו תשתנה.

• תוכן חדש...