Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מנסה להשוות את זה לנהיגה ב 100 קמש מכל המותר, נהיגה בשמאלי במקסימום מעקבת תנועה, היא לא מסכנת (עקיפה מימין זו עבירה אחרת) וזה לא משנה אם זה בלילה או ביום.

בנוסף המודעות לגבי קיום העבירה של נהג שנוסע ב 200 קמש הרבה יותר גדולה, זה לא משהו שעושים ספונטנית.

יותר מזה, בישראל יש דגש על עבירות מהירות.

אם היו מחליטים שיש דגש על נהיגה בימין ואנשים בכל זאת היו נשארים בשמאל, היה מגיע להם עונש גדול יותר.

בכל מקרה דוגמאת הענישה שהצגת היא לא הגיונית.

ואני לא חושב שהברנש הזה ישב בכלא חודש וחצי בפועל (במידה והנסיבות לא חמורות, אבל את זה אנחנו לא יודעים).

• תגובות 184
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה מנסה להשוות את זה לנהיגה ב 100 קמש מכל המותר, נהיגה בשמאלי במקסימום מעקבת תנועה, היא לא מסכנת (עקיפה מימין זו עבירה אחרת) וזה לא משנה אם זה בלילה או ביום.

אתה קובע שנהיגה ב-200 מסוכנת, אני ואחרים טוענים שבנסיבות בהן הדבר בוצע היא לא הייתה. נהיגה בשמאלי מביאה לעקיפה מימין, היא הסיבה. כלומר אתה גורם למישהו אחר לעבור עבירה. מכל מקום - אתה יודע מה? 3 ימי מאסר על נהיגה בשמאלי. נראה לך מידתי?

בנוסף המודעות לגבי קיום העבירה של נהג שנוסע ב 200 קמש הרבה יותר גדולה, זה לא משהו שעושים ספונטנית.

המודעות לנהיגה בשמאלי מוחלטת, אין לי מושג למה אתה חושב אחרת.

יותר מזה, בישראל יש דגש על עבירות מהירות.

אז אתה נכנע לפופוליזם ומנציח אותו.

אם היו מחליטים שיש דגש על נהיגה בימין ואנשים בכל זאת היו נשארים בשמאל, היה מגיע להם עונש גדול יותר.

מה זה יותר גדול? קנס של 1000 ש"ח? עבודות שירות? מלקות?

בכל מקרה דוגמאת הענישה שהצגת היא לא הגיונית.

כמו שכתבתי לעיל - קח 3 ימי מאסר. הגיוני לדעתך? מידתי?

ואני לא חושב שהברנש הזה ישב בכלא חודש וחצי בפועל (במידה והנסיבות לא חמורות, אבל את זה אנחנו לא יודעים).

למה לא? אתה הרי בטוח שמגיע לו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לדעתי נהיגה איטית בנתיב השמאלי היא עבירה מסוכנת ,

היא גורמת לנהגים אחרים שרוצים לנסוע , לעיתים במהירות המותרת אפילו , לבצע עקיפה מימין.

לביצוע זיגזג במעבר בין הנתיבים וסיכון התנועה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

זה לדעתך. לדעת עוגה לא, כי הוא רואה שכולם עושים את זה והמשטרה לא אוכפת, אז זה בסדר. אבל גם כולם נוסעים במהירות, פשוט המשטרה אוכפת אז זה לא בסדר לגבי דידו.

ההבדל, ברכב מודרני, בין 140 ל-200 לא כזה עצום. זה פשוט מספר שמפחיד אוכלוסיה לא מפותחת מוטורית, זה הכל.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שוב, הנסיבות לא משנות כאן, גם נסיעה באדום לא תמיד מסוכנת. זה לא משנה את העובדה שזה אסור. הוא עושה את זה בלילה

ואחר יראה אותו ויעשה את זה ביום כשיש תנועה, אבל שניהם עשו את זה כי החוק לא עניין אותם.

מי שעוקף מימין הוא העבריין, לא הנהג בשמאלי. גם העונש גדול יותר על העבירה הראשונה יותר מאשר על השניה.

וכן, אני חושב שאם יש יש דגש על חוק מסויים הענישה צריכה להיות מחמירה יותר.

כי אם על מה ששמים דגש לא מענישים כראוי, אז אנשים בכלל לא ישימו על מה שאין עליו דגש.

פורסם
זה לדעתך. לדעת עוגה לא, כי הוא רואה שכולם עושים את זה והמשטרה לא אוכפת, אז זה בסדר. אבל גם כולם נוסעים במהירות, פשוט המשטרה אוכפת אז זה לא בסדר לגבי דידו.

ההבדל, ברכב מודרני, בין 140 ל-200 לא כזה עצום. זה פשוט מספר שמפחיד אוכלוסיה לא מפותחת מוטורית, זה הכל.

אני מסכים כמעט עם כל מה שאתה אומר, אבל ההבדל במרחקי הבלימה בין 140 ל200 הוא עצום...

פורסם

בוודאי שהוא עצום, אבל זה נפתר בשמירה על רווח. המהירות היא לא גורם בלעדי, אף פעם.

עוגה - אני מתקשה להבין אותך. אם מחר יחליטו לאכוף אכיפה מאסיבית הימצאות פח באוטו (ואתה חייב שיהיה לך) - תצדיק עונש מאסר?

לא רק זה - אתה מצדיק נהיגה בשמאל למרות שאתה מבין שהיא גורם לעבירה אחרת, כי אוכפים אותה פחות. איך זה מסתדר עם הגיון - אין לי שמץ של מושג.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רק עכשיו ראיתי את ההודעה השניה שלך רומן -

גם העובדה שנהיגה בשמאל גורמת לאנשים לעקוף מימין נובעת מכך שאין אכיפה. בגרמניה אתה לא תעקוף מימין כי אתה יודע שאם תתפס תאכל אותה.

ההבדל בין נסיעה בשמאלי לנסיעה ב 200 קשור נטו לחוק.

לפי החוק נהיגה ב 200 הרבה יותר חמורה מנהיגה בשמאלי, וזה בלי שום פרשנות של המשטרה או השופט .

אתה חושב שזה לא נכון? שנה את החוק.

פורסם

העונש על נהיגה במהירות של 41 או יותר קמ"ש מעל המהירות החוקית מחוץ לעיר הוא 10 נקודות. העונש על נסיעה בנתיב השמאלי הוא 6 נקודות. האם לדעתך עונש של 27 ימי מאסר בפועל על נסיעה בנתיב השמאלי מידתי?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

10 נקודות והזמנה למשפט.

מכיוון שאין דין של מי שנסע 41 מעל המותר דומה למי שנסע 150 מעל המותר.

להשוות ביניהם על סמך נקודות זה מגוחך.

במצב הנוכחי שבו הענישה לא רצינית יש צורך בנקיטת אמצעים קיצוניים יותר.

מי שנוהג בשכרות צריך להכנס לכלא וזה מגיע לו הרבה יותר מזה שנסע במהירות מופרזת בלילה, ואני בהחלט חושב שהענישה במקרים האלה לא חמורה מספיק.

ושוב, אתה מתבסס על זה שהוא נסע לבד בכביש כמו שצריך, שהוא ללא עבירות ושהוא סהכ אדם זהב.

אני לא מתבסס על זה, בחירה שלי.

הדרך שבה אנחנו מסתכלים על מטרת הענישה שונה. רוצה להדיין על זה בפרטי אחכ, בכיף.

פורסם
שוב, הנסיבות לא משנות כאן, גם נסיעה באדום לא תמיד מסוכנת. זה לא משנה את העובדה שזה אסור. הוא עושה את זה בלילה

ואחר יראה אותו ויעשה את זה ביום כשיש תנועה, אבל שניהם עשו את זה כי החוק לא עניין אותם.

מי שעוקף מימין הוא העבריין, לא הנהג בשמאלי. גם העונש גדול יותר על העבירה הראשונה יותר מאשר על השניה.

וכן, אני חושב שאם יש יש דגש על חוק מסויים הענישה צריכה להיות מחמירה יותר.

כי אם על מה ששמים דגש לא מענישים כראוי, אז אנשים בכלל לא ישימו על מה שאין עליו דגש.

גם מי שמחנה את הרכב במקום אסור כאשר יש נתיב נסיעה בודד לכל כיוון עם קו הפרדה לבן. עצם החניה היא אסורה , אבל החניה הזאת תגרום לכל הרכבים שבאים לחצות קו הפרדה לבן בכדי להמשיך בדרך .

של מי העבירה חמורה יותר ?

ברור שאם נעמיד את הדברים ללא קשר , חניה במקום אסור מול חציה של קו הפרדה העבירה של קו ההפרדה היא חמורה הרבה יותר,

אולם כאשר פעולה של אחד גורמת לאחרים לבצע עבירות אחרות , הפעולה הזאת לדעתי היא יותר חמורה.

ואפשר למצוא עוד דוגמאות אם תרצה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מסכן הנהג. הלך לכלא בשביל כותרות במדיה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
10 נקודות והזמנה למשפט.

מכיוון שאין דין של מי שנסע 41 מעל המותר דומה למי שנסע 150 מעל המותר.

להשוות ביניהם על סמך נקודות זה מגוחך.

אתה מתעקש לא לענות לשאלה. אתה יודע מה? נלך לצד הקל - 3 ימי מאסר בפועל למי שנוסע בנתיב השמאלי ומעכב את התנועה. מידתי בעיניך?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
במצב הנוכחי שבו הענישה לא רצינית יש צורך בנקיטת אמצעים קיצוניים יותר.

מי שנוהג בשכרות צריך להכנס לכלא וזה מגיע לו הרבה יותר מזה שנסע במהירות מופרזת בלילה, ואני בהחלט חושב שהענישה במקרים האלה לא חמורה מספיק.

ושוב, אתה מתבסס על זה שהוא נסע לבד בכביש כמו שצריך, שהוא ללא עבירות ושהוא סהכ אדם זהב.

אני לא מתבסס על זה, בחירה שלי.

הדרך שבה אנחנו מסתכלים על מטרת הענישה שונה. רוצה להדיין על זה בפרטי אחכ, בכיף.

אתה חושב שאם יכניסו לכלא את הנהג הזה אנשים יפסיקו לנהוג בשכרות? אנשים לא מפסיקים לנהוג בשכרות גם כשהעונש הוא מעל שנה שלילה, תיאוריה מחדש ושכ"ט 5 ספרות. אז פתאום יפסיקו?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

רומן הבחור מתעלם מאריתמטיקה בסיסית יותר (196-100 =\= 150) בשביל להוכיח ארגומנט, ואני בטוח שהוא יודע לעשות את החישוב, כך שאני לא מבין מה אתה חושב שיצא מהדיון הזה.

אין כאן דיון על מידתיות, או כי לא הצליחו להבין את הארגומנט, או כי ברור שהדיון הזה לא ילך לכיוון המתאים - שכן אם אתה חושב שהעונש מידתי --> אתה חושב שזו עבירה מסוכנת יותר ממעבר באור אדום או נהיגה בשכרות --> ...

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...