Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוגה, מציע לך לבדוק באיזו מהירות עורכים את מבחן הריסוק החזיתי הנהוג, ובאיזו מהירות ערכו אותו בתקופה הרלוונטית. ENCAP, כרגע, מרסקים חזיתית ב-64 קמ"ש. דרישת התקן היא 56 קמ"ש. למיטב זכרוני בזמנו זה היה פחות. תחשוב לבד אם נהג לא חגור שורד במהירות פגיעה של 50 קמ"ש בתאונה חזיתית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 184
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התכוונתי להסביר לך למה ההשוואה שלך לא נכונה.

הוא דיבר על משהו שהוא לא מכיר ולא ראה, כי בתאונה כזו הוא לא באמת היה.

פורסם

הוא טען את מה שטען בהתבסס על הניסיון שלו בכביש, כלומר - בדיוק מה שאתה טוען.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ספריאל אתה צודק,

איננו יודעים מה היתה חומרת אותן עבירות בודדות אבל גם אם אלה היו חמורות זה עדיין רחוק מלזכות את אותו נהג בתואר "עבריין מועד".

חן, מצד אחד אתה צודק, מצד שני צריך לבחון את מכלול התנאים בהם בוצעה העבירה וזה מה שכיוונתי בכתוב בסוגריים- קבע המחוקק הגבלת מהירות 100 קמ"ש, כזו שתיהיה בטוחה לכלל סוגי הרכב ונהגים חדשים כוותיקים, מוכשרים יותר או פחות.

באותם תנאים כנראה שפוטנציאל הסיכון היה נמוך משמעותית מאשר אם אותה עבירה היתה מתבצעת על ידי נהג חסר ניסיון ובשעה בה יש תנועה ערה.

ברור שבמקרה הזה השופט לא טרח לנסות לקחת בחשבון את הנסיבות המקלות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

רומן -

בסדר, הוא גם יכל לומר שהוא הסיק משהו על פיזיקה גרעינית על סמך הנסיון שלו על הכביש.

אבל לבסס את מה שאני שאני טוען על דרך הנהיגה של האירופאים/ישראלים על סמך מה שראיתי וחוויתי בעצמי זה שונה.

פורסם

ועדיין מוביל למסקנות שגויות.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יש הרבה דברים שהייתי רוצה לדעת:

עבר תעבורתי - אין דין מי שנקנס פעם אחת על אי איתות לבין מי שצבר נקודות\תנאים על קו הפרדה\אור אדום\עצור.

ממצא בדיקת אלכוהול (הנסיבות של חזרה מחתונה עלות בי שאלות קשות בעניין זה).

איזה עבירותנוספות נלוו ללכידה זו (חיתוך נתיבים? קיפוח זכותו של נהג אחר?).

בקיצור - הייתי רוצה לקרוא את פסק הדין, רצוי בהנחיית עורך דין (ויש אחד פעיל מאוד בשרשור).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עם רקע מאד גבולי בתיקי תעבורה, למען הגילוי הנאות.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אבל עם ידע בסיסי בחוק ובפירוש, ואולי הכרות כלשהי עם הלך רוח של שופטים. אפילו לא בתחום הפלילי והמשיקים לו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בוודאי, ועם חברים רבים שעוסקים בתעבורה וזמינים להבהרות, מן הסתם.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני לא מבין את הרוב כאן, אם אני נוסע ב2 בלילה בכביש ריק ומהיר שאני מכיר מעולה ואין שום מכונית למה אני לא יכול לנסוע 200? גם 240? מה זה משנה? אני לא מסכן אף אחד.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

אתה יכול גם ביום, אם לא תיתפס. אם היית גם קורא, היית מבין שהמטרה היא לא לעסוק בפן החוקי של העבירה - ברור שהמעשה לא חוקי - אלא במידתיות העונש.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני לא מבין את הרוב כאן, אם אני נוסע ב2 בלילה בכביש ריק ומהיר שאני מכיר מעולה ואין שום מכונית למה אני לא יכול לנסוע 200? גם 240? מה זה משנה? אני לא מסכן אף אחד.

כי הכביש אף פעם לא באמת ריק, יש עוד אנשים מסביבך, אולי פחות אבל יש.

כי אולי הרכב שלך לא במצב הכי טוב, אולי אתה לא מודע שהצמיגים שלך כלל לא מיועדים למהירות של 200 קמ"ש , ואולי אפילו יש פגם קטן בצמיג שבמהירות של 100 לא היה מזיז, יכול לגרום לצמיג להתפוצץ במהירות של 200, ואז מילא אתה פושע אז תהרוג את עצמך אבל אתה עלול לפגוע בחפים מפשע.

http://www.youtube.com/watch?v=LlWXIMm9XDA

פורסם

ספריאל, שים לב: הבחור נהג אחרי חתונה ברכב לא שלו, אולי זה ייתן לך אינדיקציה למה *כנראה* קרה בהקשר לאלכוהול...

העונש הזה לא מידתי בשיט, השופט תלה את הבחור בכיכר העיר בשביל להעביר מסר. כל הזין לבחור שקיבל את הכבוד להיות השעיר לעזאזל.

מחר העולם יחזור לסורו, נהגים שיכורים ועברייני רמזורים יקבלו עונשים נמוכים בכמה סדרי גודל, והסחבקוק ההוא ישב בכלא על לחיצה מסכנה בכביש ריק (ואל תשלו את עצמכם, עבירת מהירות נאכפת בכבישים ריקים כי ככה הכי נוח למשטרה).

באסוש.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ענישה חמורה ובלתי מידתית.

כשלאשתו של השופט יש וSת את הזiן מקבל הנאשם.

או אולי עידן חדש לענישה מחמירה.

נחכה לפסק הדין המלא ולא לכתבה העיתונאית.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...