Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עדיין, הנהיגה בסרטון אינה מושלמת, זה ברור.

לא יודע... הייתי נמנע מלמתוח ביקורת על טכניקת הנהיגה של נהג הניסוי של מזראטי, אולי הייתי מעלה תמיהות, אבל תמיד מתוך הנחה שהוא בטוח יודע מה הוא עושה, כי הוא איש מקצוע, ואני לא.

אבל כולנו יושבים בבית ומסבירים לליאו מסי לאיזה צד במגרש לעבור וללברון ג'יימס מאיפה לתקוף את הטבעת, אז אני מניח שזה שיח טבעי...

נ.ב. בסופו של דבר הוא גם קבע את השיא, אז, כמו שאמרו:

The proof of the pudding is in the eating

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה גם נכון.

דבר אחד בטוח, ההקפה כאן רוויית אקשן ובטח מייצרת יותר עניין מהקפה סטרילית (שאולי מהירה יותר, ואולי לא). אז יכול להיות שאלפא כלל לא רצו הקפה משעממת סטייל ההקפה של ב.מ.וו.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אתה חושב שהעדיפו אקשן על תוצאה?

לדעתי עשה המקסימום לתוצאה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אולי פשוט מדובר ברכב שמביא לזמנים טובים יותר במצב הזה.

הרי סביר מאוד להניח שניסו לעשות מספר הקפות בדרכים שונות.

כנראה שקשה לנהוג את הרכב הזה נקי לאורך זמן במסלול כמו הרינג.

או שאולי בנהיגה "לא נקייה" כמו בסרטון יש זמנים יותר טובים למרות מה שכולנו מאמינים בו.

זה לא שחור ולבן.

בא לי לראות קצת סרטונים של ראלי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

במבט מהצד של בנאדם שלא מבין שום דבר בנהיגה ספורטיבית נראה שהבחור "התאבד" בשביל להוציא תוצאה כזו.

היה שם קטע שהוא ממש התעופף לו בתוך הרכב והייתי בטוח שזהו.

אני מאמין שאם הייתה לו אופציה להשיג תוצאה טובה יותר מבלי לוותר על כמה נשמות הוא היה בוחר באופציה הזו. אחרי הכל הוא כנראה בנאדם שפוי גם אם מה שהוא עשה שם על המסלול נראה ממש לא שפוי.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
אולי פשוט מדובר ברכב שמביא לזמנים טובים יותר במצב הזה.

הרי סביר מאוד להניח שניסו לעשות מספר הקפות בדרכים שונות.

כנראה שקשה לנהוג את הרכב הזה נקי לאורך זמן במסלול כמו הרינג.

או שאולי בנהיגה "לא נקייה" כמו בסרטון יש זמנים יותר טובים למרות מה שכולנו מאמינים בו.

זה לא שחור ולבן.

בא לי לראות קצת סרטונים של ראלי.

אין קשר לראלי ועל מסלול אספלט זה בהחלט שחור או לבן, כל אי נקיון כזה הוא הפסד זמן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא יודע... הייתי נמנע מלמתוח ביקורת על טכניקת הנהיגה של נהג הניסוי של מזראטי, אולי הייתי מעלה תמיהות, אבל תמיד מתוך הנחה שהוא בטוח יודע מה הוא עושה, כי הוא איש מקצוע, ואני לא.

אבל כולנו יושבים בבית ומסבירים לליאו מסי לאיזה צד במגרש לעבור וללברון ג'יימס מאיפה לתקוף את הטבעת, אז אני מניח שזה שיח טבעי...

נ.ב. בסופו של דבר הוא גם קבע את השיא, אז, כמו שאמרו:

The proof of the pudding is in the eating

נכון, זו אמירה נועזת. אבל עדיין, להצביע על כשלים אובייקטיביים, כמו (לפחות) פעם אחת שהוא ביטל בדקה התשעים תור עם הגדר, כל אחד יכול. זה בוודאות עלה בזמן.

לקבוע שיא זה נחמד, אבל אני עדיין גורס שכנראה רוב הזמנים שנקבעים בנרבורגרינג אינם נעשים בתנאים של הקפה מושלמת, כי זה אירוע של פעם-פעמיים בקריירה של נהג מירוצים.

ברגע שההקפה לא מושלמת, ההשוואה בין הרכבים אינה מדויקת.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

יניב, זה לא לגמרי מדוייק.

אתה יכול להקריב ניקיון במקום כזה או אחר, לטובת אחיזה/האצה טובה יותר בהמשך הדרך ו/או לטובת האצה ארוכה יותר לפני הנקודה.

למשל, למשוך עוד קצת האצה בישורת ארוכה, ולהקריב מהירות בפנייה/פניות שאחריה.

בסופו של דבר זו לא שלדת מירוץ, שאו שהיא אוחזת או שהיא ממש מאבדת אחיזה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מודה שהדוגמה לא נהירה לי.

אם אתה רוצה למשוך את ההאצה עמוק ככל הניתן לסוף הישורת, אתה חייב לנהוג נקי ופרוגרסיבי אחרת לא תוכל לגרור את הבלימה מספיק עמוק לפניה ותיאלץ להאט את הרכב בעזרת החיכוך (גרר) שיוצרים הצמיגים.

נכון שמכוניות כביש סלחניות יותר לפעולות ניהוג גסות, אבל זה לא אומר שהן לא עולות לנהג בזמן.

פורסם

לי ברור שבמכוניות מסוימות, ובמיוחד ברינג המלא שינויי גובה ושיפועים בכל מיני וריאציות, נהיגה 100% "נקייה" לא בהכרח תוביל לתוצאה טובה יותר.

לפעמים אתה רוצה שהרכב יתיישר לתוך הפנייה בשביל שיהיה מוכן יותר להאצה שביציאה. אז לגיטימי שהזנב קצת יצא והנהג יישר את ההגה מוקדם יותר. לעומת זאת, כשאתה רואה היגוי הפוך אז כמעט בוודאות יש איבוד זמן מסוים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

נכון, אבל כדי ליישר מכונית ליציאה לא חייבים להוציא זנב, בטח שלא במכונית הנעה אחורית. הרבה יותר טוב להגיע לאיפקס עם קצת רזרבה ואז לסובב את ההגה עוד קצת, מעבר למה שדרוש עבור הפניה.

ככה אפשר להיכנס בצורה נקיה והרבה יותר מהירה ונשלטת, ועדיין ליישר את הרכב ליציאה. זה בדיוק מה שרוב וילסון

את כל החב'רה בפורמולה 1. עריכה אחרונה על ידי חן ג.

פורסם

חן, בלי ניתוח פיזיקלי של מילימטר אחר מילימטר לאורך כל המסלול תוך התחשבות בכל המשתנים (החל ממהירות וזוית פניה ועד למידת הלחץ על המתלה, התנועה של כל כריכה בכל קפיץ והתנע הזויתי של גלגלי השיניים בגיר) לא תוכל לקבוע אם הנהג ביצע את ההקפה בצורה האופטימלית ביותר או שטעה. עד אז תן קצת קרדיט לנהג סופר מנוסה שבודאי ביצע כמה הקפות עד שבחר את ההקפה הזו להיות טובה ביותר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...