Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האוטו נראה ענק, ומרגיש ענק. הגליגלים הקדמיים מסתובבים הצידה בזווית חדה למדי, שזה נחמד.

.

לאיזו מכונית אתה רגיל שהג׳וליה (ממוצעת מאוד בגודלה ואף קצרה משמעותית מחלק ממתחרותיה, מלבד סדרה 3) נראית ומרגישה לך ענקית?

פורסם
לא יודע איך היא נוסעת, אבל מהיום אני יודע איך ישבני מרגיש בתוכה.

אצתי רצתי אל אולם התצוגה של אלפא רומיאו ביגאל אלון כדי להביט ולמשמש את הפלא. הפלא לבש צורה באמצעות שני האקזמפלרים שמטיילים בעולם כבר כמה חודשים, כחול ולבן, דיזל ובנזין.

עריכה: שתיהן מסתבר עם מנועי דיזל.

אז ככה -

מבחינת מראה חיצוני, אין לי מה לחדש למה שנאמר פה על ידי כולם כמעט: זו אכן אלפא אך לא פורצת דרך כמו ה-156 או ה-159, היא אכן דומה (מדי) למכוניות אחרות, והיא אכן מאד מרשימה במימדיה.

מה שכן, היא מאאאאד נמוכה והייתי צריך אשכרה ליפול לתוכה. יש כאלה שזה מגניב אותם; אותי, עם המאה קילו שלי זה לא הלהיב כי היציאה קשה לי ומביכה קמעא (כמעט ברח לי פוק).

מבחינת מראה ותחושה בסלון ובקוקפיט, תקשיבו, לי זה נראה מצוין. אהבתי מאד את הפינישים מט בפנלי העץ, מדבר אלי הרבה יותר מאשר המבריקים ברכבים אחרים. נציגי המכירות נשבעו שזה עץ אמיתי, ככה הוא מרגיש אבל לא כיביתי עליו סיגריה כדי להריח אם נשרף פלסטיק או אכן עץ.

מודה שבדקתי ואתגרתי את הכפתורים ואת כל מה שזז בקבינה והאמת שלא שמתי לב למשהו יוצא דופן, בטח לא לרעה. מה שכן תפס אותי אלה הפלאפים מאחורי ההגה. אותם פלאפים ארורים גרמו לי לזקפה קשה כל פעם שתיקתקתי בהם.

אני רגיל לרכבי הנעה קדמית לכן צריך להתרגל לנוכחות התעלה מימין לי, זה כמובן לא דיל ברייקר אבל כמובן צריך להתרגל, רגל ימין לא ישבה לי בנוחות.

האוטו נראה ענק, ומרגיש ענק. הגליגלים הקדמיים מסתובבים הצידה בזווית חדה למדי, שזה נחמד.

זהו מה עוד, קידמת הקבינה יפה מאד, המסך משתלב יפה מאד בדשבורד, והכל באמת בטוב טעם איטלקי. המושבים על פניו נוחים מאד וגימור העץ מט הוא פיצ'ר נאה מאד בעיני.

על אחת מהן היו ג'אנטים אפורים יפים מאד, על השניה רגילים לגמרי.

זהו לבינתיים, רשמים ראשוניים.

אז לא יכולתי להתאפק, במיוחד כי היא באמת מעניינת אותי. הלכתי להתרשם גם.

המכונית יפה מאוד. בחוץ וגם מבפנים.

קשה להתרשם מתנוחת נהיגה כי החשמל מנותק והמושב נמוך מאוד ומאוד אחורה. וכשהוא נמוך מאוד אז באמת הישיבה מאוד נמוכה.

העיצוב הפנימי קלאסי ונעים לעין, בהחלט כזה שמתאים לקטגוריה שהיא ממוצבת אליה.

שכחתי את המיקרוסקופ, ונראה לי שהמולקולות מסודרות יפה. שום דבר שצורם או פוסל.

באולם 2 מכוניות ברמת גימור גבוהה מהבסיס ועם קומבינציית אבזור שונה ממה שימכר בארץ.

הג'אנטים היפים מאוד יגיעו רק בדגם שעולה מעל 300K.

אחת מהמוצגות הייתה עם גיר ידני... וזה לא פייר לעשות לי את זה. כי לא תהיה אחת כזו. לפחות מוט ההילוכים מעוצב יפיפה, קצרצר ומתכתי. אחר כך ללכת ולבדוק את הפליפרים כבר לא יכול להשאיר אותי נלהב מדי, למרות שהם נראים ונופלים טוב ליד.

הדגם עם הגימור הגבוה, עץ, עור על הדשבורד ובכל המושב, והג'אנט היפה, מושך מאוד! אבל כאמור הוא באיזור ה 320K ל 200 כ"ס. מחיר מפתה? לא בטוח... אבל בלי לנהוג אין גזר דין.

סיכום ביניים - מכונית מאוד מעניינת.

רק לצורך הפרופורציה, האחרונה שהתרשמתי ממנה במחיר דומה הייתה ה M125I. לפחות ממקום מושב הנהג, אני לא חושב שיש פה נוק-אאוט לאף אחת. אבל מבחן אולם תצוגה לא יכול להכריע מבחינתי כלום.

נמתין חודשיים-שלושה למכונית הדגמה. ושאלוהי הבנזינה ידאג לבריאה של גרסה ידנית. אמן.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
שכחתי את המיקרוסקופ, ונראה לי שהמולקולות מסודרות יפה. שום דבר שצורם או פוסל.

well-played.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אגב, עניין קצת מוזר. ב 200 כ״ס, הגרסה הבסיסית מגיעה עם יציאת אגזוז יחידה לעומת המפוארות שמגיעות עם יציאה כפולה.

כך לפחות נאמר לי.

פורסם

זה מה שמופיע בברושור. די מפגר אם לשאול אותי.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זה מה שנאמר לי באולם. מוזר ביותר.

האם הצליל גם שונה? לא ראיתי ברושור. יש מצב שזה גם משפיע על עוד איזה חצי סוסון?

פורסם

לא מאמין שזה משפיע. לך תדע אם היציאה השניה חיה או דמה, לא בדקתי.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אם זה דמה, אלוהים ישמור.

פורסם

אם אתה שואל אותי, 40 עמודים עם 50,000 כניסות. לפחות...

פורסם

לפי רומן ייתכן ואחד החורים מחוץ לתחום. לב ספורטיבי טוען שלדעתו שניהם זמינים ומוכנים לתת עבודה.

שוגיפלקס עם סמלון אאודי אבל בעקבות הסברה של לב ספורטיבי שוקל לעבור לאלפא שם יש מקום לטעויות בחורים.

וחילעד...אוי חילעד, למאזדה יש רק חור אחד :shock2:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...