Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

מחר כמעט בוודאות אמכור את הרכב שלי(גטס 2003), ואחרי התלבטויות כאלה ואחרות מצאתי בסופו של דבר תחלופה הולמת ורכב במחיר טוב כמחליף לזה שימכר.

מדובר על מאזדה 3 דגם ה5 דלתות שנתון 2007.

אולם יש לי כמה תהיות וסימני שאלה אם בכלל להתקרב לרכב הנ''ל ואסביר.

הרכב עבר כ-194 אלף ק''מ יד2, הרכב נמצא אצל הבעלים כ-5 שנים טופל במורשה של מאזדה, כמו כן הבעלים הקודמים לטענתו טיפול במורשה.

אצל הבעלים הקודם הוחלף הבגאץ' עקב תאונה קלה, לטענתו שעשה בדיקה הבדיקה יצאה תקינה לחלוטין ואין שום פגיעות בשלדה.

יש דהיות צבע על הגג,ושפשוף בכנף השמאלית.

מוכן להתחייב על בדיקה של מנוע, גיר, שילדה.

לטענתו כשקנה את הרכב מלפני 5 שנים הבדיקה יצאה תקינה לחלוטין ואין שום פגיעות בשלדה.

סגרנו על מחיר מצוין מבחינתי לפחות.

האם יש לי ממה לחשוש מרכב בשנתון כזה שתכף מגיע ל200 אלף קילומטר? , לא מעט אמרו לי שהגיר הולך בסביבות 200K ומנסים להוריד אותי מהעניין.

הנסועה הצפויה אצלי במהלך השנה היא כ-12K ק''מ לכל היותר, ככה שעם השנים זה קצת יתאזן, הרכב יהיה ל-3 שנים הבאות ואפילו יותר.

אני נהג יחיד ככה שלא כל כך חשוב לי הנוחות מאחורה לצורך הענין.

ואעשה בדיקה בקומפיוטסט, נקווה לתוצאות טובות.

דעתכם?

• ספונסר פורום
פורסם

היי,

מניסיון רב עם הרכבים הללו (ומבעלות אישית של אחת כזו עם 277,000 ק"מ :wink: ), אם הרכב טופל בעבר כמו שצריך אין סיבה שהגיר לא ימשיך ויתפקד.

יש לנו לא מעט לקוחות עם רכבים מעל 250,000 ק"מ שנוסעים מדי יום ולא מתלוננים על בעיות גיר כאלה ואחרות.

דרוש היסטוריית טיפולים מסודרת כמובן (אם טופלה במורשים, אמור להיות תיעוד להכל).

בהצלחה!

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

אז תתמחר גם שיפוץ גיר שיפול עליך במחיר העסקה - אם כל שאר הנתונים טובים המחיר יהיה סביר ? אם כן אפשר לשקול

יש גם דברים אחרים שמתבלים למשל משולשי הגה ובולמים - האם הוחלפו ?

פורסם

אוקי.

הוא שלח לי את הבדיקה שהוא עשה לפני קנייה לרכב,הכל טופל במורשה ויש תיעוד, אבל יש כמה דברים בסעיף שלדה שקצת בעיתיים.

מנוע - חוסר שמן במנוע, תושבות מנוע פגומות.

שלדה ומרכב הרכב - תיקונים במרכב פח וצבע, הוחלפו חלקי מרכב, גומיות לדתות וחלונות פגומות.

מחוונים - דשבורד סדוק.

סעיף השלדה תקין לדעתכם הכל בסדר?

• תוכן חדש...