Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

 

אני מחפש מדחס משופץ\מחודש למזגן עבור מאזדה 323 שנת 97 בירושלים. אני יודע שישנם מספר ספקים בת"א. אחד מהם הוא יהודה גרינוולד מת"א ?.

 

אודה לכם על עזרתכם להמלצה גם על ספק בירושלים, ואו ת"א

 

יוסי

פורסם

מגרינוולד אני לא ממליץ שמו לי מדחס משופץ שלו בהונדה סיוויק תוך שנה הוא שבק חיים

מה הבעיה במדחס שאמרו לך שצרך להחליף?

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

 

עדכון !

 

המזגן נבדק ע"י "בעל מקצוע" ש"איבחן" שהמדחס לא "תקין". הוא גם הציע לי להשיג מדחס מפירוק ?! זה לא היה נראה לי. גם לא לפי הבנתי המוגבלת. חולגי הפנה אותי לעופר מגנות שמשפץ מדחסים, אלטרנטורים, סטרטרים .... בבדיקה שעופר ביצע התברר שבסה"כ היה חסר גז ! בנוסף עופר שטף לי חיצונית את הרדיאטור, וגם אטם את פתח מילוי גז. לבקשתי הוא גם בדק את המצבר, והאלטרנטור. הוא ביצע עבודה מקצועית שלא זכיתי לה אצל שום בעל מקצוע בעבר בעת בדיקת מזגן, ומילוי גז. הוא חייב אותי רק עבור עלות הגז ! שהיא מזערית, והייתה זולה יותר מכל מילוי גז שביצעתי בעבר הלא רחוק גם. לעומת החלפת מדחס משופץ שאם הייתי בוחר עלותו הייתה גבוהה בהרבה ! שאגב גם לא הייתה גבוהה !

 

עופר ללא ספק הוא בעל מקצוע מעולה עם מחירים שפויים ומטה !

עריכה אחרונה על ידי yosir2d2
×
×
  • תוכן חדש...