Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני באיביזה שלי סוגר בקרוב 100,000 קילומטר על דיסקים ורפידות מקוריות.

הייטי כבר 50,000 קילומטרים ועדיין הכל מקורי ונראה מצוין.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם מה שכתבת לא בדיוק מייצג.

אני לא מכיר רכב שכל 30,000 עושה דיסקים \ רפידות.

גם לא במאזדה 2 שברשותי וגם לא בטויוטה היילקס.

פורסם

אני ב 80 אלף הספקתי להחליף כבר 4 פעמים רפידות , פעם אחת השחזה של דיסקים ופעם אחת החלפה של כל הדיסקים

זה מאוד תלוי באופי נהיגה (אני נוסע הרבה מאוד בפקקים)

פורסם

כמו שדניאל אמר זה תלויי באדם ובתוואי הדרך שלו אבל בניגוד לדניאל אני לא מסכים עם הקביעה של 30K ק"מ.

החלפת רפידות צריכה להיעשות אחריי בדיקה מדוייקת של מגבלות יצרן והסברתם ללקוח.

פורסם

אני רוצה לזרוק גם כמה מילים, לכל הרפידות לפי היצרן יש רף מינימאלי וזה כמובן לא אומר שברף הזה כבר אין "בשר" פשוט יש טווח ביטחון.

רוב מוסכניקים לא יודעים באמת מהו הרף הזה, כי יותר קל לראות לפי העין וכמובן לעשות יותר עבודה. מוסך שבאמת מקצועי יבדוק כמה נשאר ויגיד ללקוח "תבוא עוד ...ככה וככה" או "תחליף עכשיו" בלי לספר סיפורים.

פורסם

קודם כל יש רף מינמימלי זה לא סודי וזה רשום בכל ספרות תיקון הרכב של היצרן.

שנית גם מתחת לתחום המינימום, שהוא לרוב שני מילימטרים, הבלימה תהיה תקינה לרגילה כל עוד לא הגיע לברזל.

• תוכן חדש...