Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחי נסע היום עם הרכב ובדרך עצר לתדלק. 2 דקות לאחר התדלוק נדלקה לו נורת המנוע ועל המסך נכתב (בערך):

Engine error: get the engine fixed

לטענתו הרכב סחב כרגיל ולא הורגש שוני בתפקוד.

כשהדלקתי את הרכב בשביל לבדוק את התקלה ראיתי שהמנוע מאוד רועד, ולדעתי כנראה שצילינדר כלשהו הפסיק לפעול

רעיונות מה עוד אפשר לבדוק/ לעשות לפני שנוסעים למוסך, והאם זה הגיוני שהיה דלק מהול שגרם למנוע להגיע לרמה כזו?

משיחה עם תחנת הדלק נטען שאנחנו הראשונים שמתלוננים על הבעיה

פורסם

אני מאמין שתדלוק חוזר בתחנה אחרת אחרי שזה יגמר יפתור את הבעיה.

יתכן שיהיה צורך לנקות אינגקטורים. תן לרכב לעבוד בטורים גבוהים.

אני אישית מתדלק תחנה יחידה כל הזמן באותו המקום. וכל הזמן באותה משאבה.

ואוקטן 98 בלבד.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם
לצערי זה הדלק שיש לנו בארץ

אתה מכליל שלא לצורך.

יכול להיות שהדלק היה מהול,כבר היו כאלה מקרים בפורום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• ספונסר פורום
פורסם

במרבית הפעמים שמגיע אלינו רכב עם תקלה כזו, מדובר במצתים (פלגים) שסיימו את חייהם.

פורסם

אורן תודה רבה על התגובה!

האם לדעתך זה צירוף מקרים או שאכן יש חשש לדלק מהול שגמר את חייו של הפלאג?

האם כדאי לבצע שטיפה של כל הדלק כולל מהמנוע?

הנחיות כלשהן נוספות?

הרכב עבר 55k, האם זה הגיוני שכבר צריך להחליף פלאגים?

תודה רבה על העזרה

פורסם

מעדכן:

היינו אצל מוסך מורשה, הם חיברו למחשב ואמרו שכנראה הלך ממיר קליטי, או שיש בעיה בחיישן חמצן

בינתיים איפסו את התקלה, הוספנו דלק חדש ובינתיים אין בעיות..

נראה לי מוזר מאוד שממיר קליטי קשור לכל העסק הזה..

בכל מקרה, איך איפוס של המחשב החזיר את המצב לקדמותו (לפחות לבינתיים)?

פורסם

לא איפסו שום מחשב אלא מחקו את קוד התקלה שהופיע. אם התקלה היא אקראית ולא קבועה אז אתה יכול להיות רגוע. אם התקלה תופיע שוב פעם אז בהחלט יש צורך לבצע איבחון יותר מעמיק.

לגבי מה שאמרו לך לגבי הממיר זה סתם קשקוש.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה מרק

האם איפוס התקלה יכול לגרום לכך שצילינדר יחזור לעבוד, או שזה קרה כבר לפני (לא אני נסעתי ברכב אז אני לא יודע אם כבר זה חזר לקדמותו בדרך לשם)

מאיפה אני יכול להשיג את רשימת הטיפולים לרכב, כלומר מה מחליפים כל x ק"מ

תודה מראש

פורסם
לא איפסו שום מחשב אלא מחקו את קוד התקלה שהופיע. אם התקלה היא אקראית ולא קבועה אז אתה יכול להיות רגוע. אם התקלה תופיע שוב פעם אז בהחלט יש צורך לבצע איבחון יותר מעמיק.

לגבי מה שאמרו לך לגבי הממיר זה סתם קשקוש.

מצחיק שאתה אומר שמה שאמרו לו זה קשקוש, בזמן שלא אתה, ולא בעל הרכב יודעים מה אותו מאבחן תקלה ראה מול העינים...

אבל נחמד להישמע מקצועי ולומר קשקוש על חוות דעת של מוסך...

(אני לא אומר שמה שהמוסך אמר זה נכון או לא, אני פשוט חושב שאי אפשר לטעון שום דבר, כל עוד אין תקלה או קוד תקלה לפחות.. ואף אחד שהגיב באשכול הזה כנראה לא ראה את זה..)

• תוכן חדש...