Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארבעה חודשים עם פורד פוקוס 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מסרתי את הפוקוס ספורט 2012 הלבנה והיפה בטרייד אין, בינואר 2016 ומאז אני נוסע על מחליפתה לחיים פוקוס טיטניום כסופה ודי יפה לטעמי, בארבעת החודשים בה אני חורך את הכבישים עם מנוע האקובסט הטורבו , ראיתי כלי רכב בודדים מדגם הפוקוס החדש על הכבישים, את הדגם הקודם לא ניתן למנות...נדמה שההמונים הדירו רגליהם מחברת פורד ובודדים שומרים אמונים לפורד פוקוס.

לא נהניתי לנסוע על רכב משפחתי כמו שאני נהנה מהפוקוס החדשה, חשבתי שתחושת ההאצה שהייתה לי על הרנו 5 טורבו והפיאט אונו טורבו שייכת לימי נעוריי ובגילי המופלג עלי לשבת במשפחתית בורגנית, שנוסעת ממקום א- ל- ב ללא חדווה... הפוקוס החדשה מענגת בכל נסיעה בזכות המנוע הקטן שלה 1.5 ליטר טורבו 150 כ"ס 24.6 מומנט ב1500 סל"ד , בכביש 6 במהירות 110-120 קמ"ש , המחוג נח לו על 2100 סל"ד בשקט מופתי.

המושב האחורי קצת צפוף, המולטימדיה עובדת בסדר ,הרדיו אינו מצטיין, אבל יש רדיו אינטרנט שמנגן יפה, הWAZE עובד ללא דופי ובגרסא האחרונה הוא גם נראה יפה על מסך 9" .

הגיר האוטומטי עובד חלק ומשתלב ללא חבטות כמו אחיו הרובוטי והמנוע סוחב את כל החבילה בשובבות.

תצרוכת הדלק קצת מאכזבת, המנוע הנמרץ לא אוהב שמרסנים אותו, בעיר מדדתי 9.8 ומחוצה לה 12.2 אין ספק שיכולתי לנסוע הרבה יותר חסכוני, לו המנוע לא היה מפתה אותי לשמוע אותו פותח טורבו.

אני נהנה!8)

עריכה אחרונה על ידי tomi_58
פורסם

תתחדש, הכמות על הכבישים תלוייה בהצלחת השיווק לליסינג. נשמע שהרכב מהנה לנהג, אבל בעלי משפחות כנראה יעדיפו רכב יןתר מרוווח.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם
. הפוקוס החדשה מענגת בכל נסיעה בזכות המנוע הקטן שלה 1.5 ליטר טורבו 150 כ"ס 24.6 מומנט ב1500 סל"ד , בכביש 6 במהירות 110-120 קמ"ש , המחוג נח לו על 2100 סל"ד בשקט מופתי.!8)

זה המנוע הגדול של הפוקוס.

המנוע הבסיסי של הפוקוס שהוא עיקר המכירות שלהם הוא 1.0, שלוש צילינדר.

המנוע 1.0 נמכר גם במונדאו אז הפוקוס בכלל מושלמת בשבילו.

רכב ליסינג עם 120 כ"ס זה חלום.

אייל

פורסם

תתחדש... האם יש הרגשה שהגיר מסרס את המנוע? נראה שהרכב היה צריך להפיק יותר ביצועי האצה ממה שהוא נותן, המנוע לפי הנתונים נראה חזק.

פורסם (נערך)

הגיר מוריד הילוך כשדורכים על הדוושה ללא בעיה והכוח זמין בכל מצב, מצאתי את עצמי עוקף כל רכב, שאינו במוו / אאודי / סיאט שחור עם פנסי קסנון לבנים, אייל גולן מהדהד ועשן סיגריה מהסאן רוף , לא כי אין לפוקוס כוח..אני פשוט מעדיף להתרחק מהם.

..נדמה לי שיש גם מנוע 2 ליטר אקובוסט.

עריכה אחרונה על ידי tomi_58
פורסם

ברוך החוזר לעולם הטורבו . אני חושב שיקח זמן לשקם את מותג פוקוס . אפילו בליסינג אנשים נרתעים אבל בטח ינסו לדחוף במחירי זנות ואז נראה מה יעשו הסרסורים.

כמובן שבליסינג תראה את הגרסה החלשה. אני מכיר כאלה שסבלו בליסינג ועכשיו כל פוקוס בלי קשר לשנה היא מוקצה.

פורסם
תתחדש... האם יש הרגשה שהגיר מסרס את המנוע? נראה שהרכב היה צריך להפיק יותר ביצועי האצה ממה שהוא נותן, המנוע לפי הנתונים נראה חזק.

עשיתי עליה נסיעת מבחן אתמול

אמנם יש כח, אבל משהו שם לא היה לי חלק , בהשוואה ל אוקטביה 1.4 150 כ"ס אליה יוצא לי לנהוג מדיי פעם

האוקטביה מרגישה הרבה יותר זריזה וחזקה בצבירת מהירות ( עליה מ 100 צפונה) ובתחילת נסיעה

פורסם
זה המנוע הגדול של הפוקוס.

המנוע הבסיסי של הפוקוס שהוא עיקר המכירות שלהם הוא 1.0, שלוש צילינדר.

המנוע 1.0 נמכר גם במונדאו אז הפוקוס בכלל מושלמת בשבילו.

רכב ליסינג עם 120 כ"ס זה חלום.

למיטב ידיעתי פוקוס 1.0EB לא נמכרת בארץ.

ומנוע כזה על מונדאו נשמע כאילו הולך לחרבן קוביות לפני שיצליח להזיז את הטנק הזה.

למונדאו הקודמת הייתה גירסה 1.6, ביצועים זה היה ממנה והלאה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תמיד כיף לשמוע על הנאה ברכב משפחתי. חייב רק להזכיר שזה לא כזה נדיר כבר כמה שנים, כח כזה, ברכבים משפחתיים. מה שכן, מחוץ למשפחת vag זה באמת לא נפוץ :-)

איך נוחות הרכב? התפעול? כמה ילדים מוסעים בו?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אולי רכבי vag הם הזריזים מבין המשפחתיות אבל הם מהנים בערך כמו קוץ בתחת.

דווקא הפוקוס עם המנוע הקודם והגיר הרובוטי המחורבן הייתה מהנה פי כמה מהאוקטביה הנוכחית,כוח זה לא הכול.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הילדים כבר גדולים וכמעט לא זקוקים שאסיע אותם, רוב הזמן הרכב משמש אותי ואת אשתי ובקבינה המקום מספק , כשהילדים איתנו אפשר קצת לדחוף מעט את המושבים הקדמיים ולאפשר להם מרווח לרגליים, תא המטען מספיק למשפחה של ארבעה לציוד לסוף שבוע , שתי מזוודות גדולות ותיקים בינוניים נכנסים ללא בעיה.

תפעול - אני לא משתמש במתג להעברת ההילוכים , מצב הספורט ממש מיותר מבחינתי, תפעול המולטימדיה והטלפון מההגה לא כל כך נוח בגלל הכפתורים הקטנים, חבל שהסירו את הכנפונים שהיו בדגם הקודם..כפתורי השליטה על ה"קרוז קונטרול" לא נוחים וקטנים מידי..בדגם הקודם הם היו הרבה יותר נוחים.. מחשב הדרך בפנל מול הנהג צנוע ולא יפה לטעמי. יש לי הרושם שפורד התקמצנו ויכלו להביא את הרכב לפחות בדגם הטיטניום, עם מחשב הדרך הקודם שהיה יפה ואינפורמטיבי יותר.

חיישני הגשם והאורות עובדים ללא דופי, מערכת דימום המנוע עובדת יפה בסך הכל המנוע מתעורר מהר ברגע שמשחררים את הבלם וממש לא מונע ממך להיות הראשון שיוצא ברמזור .

המזגן עובד גם כשהמנוע דומם וכשהטמפ' מתחילה לעלות מעט, המנוע מתעורר להציל את המצב.

הרכב שקט יחסית ורעש הרוח נסבל גם במהירות גבוהה.

בסך הכל הרכב נראה טוב - מעוצב ודינמי.

פורסם
תמיד כיף לשמוע על הנאה ברכב משפחתי. חייב רק להזכיר שזה לא כזה נדיר כבר כמה שנים, כח כזה, ברכבים משפחתיים. מה שכן, מחוץ למשפחת vag זה באמת לא נפוץ :-)

איך נוחות הרכב? התפעול? כמה ילדים מוסעים בו?

זה כן נדיר ואולי זה אף הרכב הראשון שגרסת הליסינג הבסיסית באה עם מנוע כזה.

• תוכן חדש...